Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραιο το καρο σας!!! Το slalom pro της Jane εχω εγω.. Σκεφτομουν να το εβαζα.. Δεν ξερω.. Απλα στο πορτ μπεμπε μου φαινετε πολυ καπως τωρα πια! Εχει γινει ο διπλος κ το "γεμιζει", ασε που στριβει κ σπρωχνει κατω τους αγκωνες για να σηκωθει κ τον λυπαμε να τον βλεπω ετσι.. Ενω με το αλλο θα τον εχω κ λιγο σε ανακλιση σαν αυτη του ρηλαξ κ θα βλεπει κ τριγυρω το μωρο μου κ δεν θα βαριετε... Λεω εγω τωρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα βρε κοριτσια ο γιατρος δε μου εχει αναφερει τιποτα μεχρι στιγμης για στερεες τροφες... Αλλα νομιζω πως οσο το αργοτερο τοσο το καλυτερο... Ωχχχ θα πρεπει να παρω κ καρεκλακι εεε??? Οσο για το ρυζαλευρο ουτε εγω το ειχα σκευτει ετσι Σοφια.. Απ την αλλη ομως ειναι προτιμοτερο απ τις κρεμες που εχουν ζαχαρη.. Ισως γι αυτο το προτεινουν.. Δεν ξερω κ σιγουρα.. Να ρωτησω κ κατι αλλο??? Το κανονικο καθισμα του καροτσιου ποτε το βαζουμε...???

Υπάρχει και ρυζάλευρο σκέτο στα βιολογικα που μπορείς να προσθέσεις το γαλατάκι σου για να μην είναι ανοστο..Τώρα αν είναι αναγκαίο να τρώει και κάτι άλλο από φρουτόκρεμες, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα...

tLPhp3.png

μπορει να εχουμε αργια αλλα οι δουλειες στο σπιτι δεν εχουν! γι αυτο εξαφανιστηκα!

μαριανθη μου νυσταζα τόσο που δυστυχως δεν το ειδα. Τρελαίνομαι και εγω για το χιουμορ του Γουντυ Αλεν αλλο που δεν τον παω καθολου σαν ανθρωπο!

Ελευθερια μηπως και το δικο σου το μωρο και της Μαρίας επειδη μεγαλώνουν αραιώνουν λίγο τα γευματά τους;. νομιζω οτι πλειον πρεπει να τρωνε καθε 4 ωρες. φυσικα μπορει να κανω και λαθος και αυτο να ισχυει μόνο για τα μωρακια που δεν θηλαζουν.

αχ ποσο μου λειπει η αισθηση του μπεμπη μου στο στηθος. τωρα που μεγαλωσε και καταλαβαινει καλυτερα θα ήταν χαρμα να θηλαζει. τρελαινομαι όταν πιανουν το στηθος με ντα χερακια τους. εγω ελαχιστα το εζησα αυτο :-(

ναι θα μπορούσε να ειναι και έτσι... άλλα μαλλον ο καιρος ειναι... απο 12:45 που ξύπνησε τώρα τρωει για 2η φορά :lol::lol:... κοιτά ν' αναπληρώσει όσο εχασε...πεινάλας!!!

μπορει να εχουμε αργια αλλα οι δουλειες στο σπιτι δεν εχουν! γι αυτο εξαφανιστηκα!

μαριανθη μου νυσταζα τόσο που δυστυχως δεν το ειδα. Τρελαίνομαι και εγω για το χιουμορ του Γουντυ Αλεν αλλο που δεν τον παω καθολου σαν ανθρωπο!

Ελευθερια μηπως και το δικο σου το μωρο και της Μαρίας επειδη μεγαλώνουν αραιώνουν λίγο τα γευματά τους;. νομιζω οτι πλειον πρεπει να τρωνε καθε 4 ωρες. φυσικα μπορει να κανω και λαθος και αυτο να ισχυει μόνο για τα μωρακια που δεν θηλαζουν.

αχ ποσο μου λειπει η αισθηση του μπεμπη μου στο στηθος. τωρα που μεγαλωσε και καταλαβαινει καλυτερα θα ήταν χαρμα να θηλαζει. τρελαινομαι όταν πιανουν το στηθος με ντα χερακια τους. εγω ελαχιστα το εζησα αυτο :-(

Μαριανθη μου εγω το κανονικο καθισμα του το εχω βαλει στο καροτσι πανω από μηνα. στην αρχη τον ειχα ξαπλα και τωρα οσο παω του το σηκωνω για να καθεται. του αρεσει πολύ να καθεται πλεον!

Ε μα κι αυτος να παει να παντρευτει τη θετη του κορη!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ελεος!!! Ομως ειναι απιστευτος στα εργα του! Κ παρολο που αυτο το εργο το ειδα πρωτη φορα σε πολυ περιεργη φαση, μ αρεσει πολυ!!! Καθομουν εχτες κ γελαγα νυχτιατικα κ τρομαζε κι ο θοδ κ ο μικρος!!!:tongue:

Μη στεναχωριεσαι κ συ παλι βρε Μαρακι... Να πω πως δεν ηθελες να θηλασεις? Ενταξυ οσο μπορουσες το παλεψες! Τις προαλλες ειμουν στο σπιτι της φιλης μου κ τον θηλαζα.. Η φιλη μου εχει διδυμα κοριτσακια 6 χρ.. Δεν τα θηλασε γιατι μου ειχε πει πως καποιο προβλημα ειχε τοτε κ της ειχε πει ο γιατρος πως δεν κανει.. Δε θυμαμαι.. Με κοιτουσε λοιπον που τον θηλαζα κ μου λεει, "εγω οταν κανω αλλο, δεν θα το θηλασω..δεν θελω!!" Ο καθενας κανει αυτο που νομιζει καλυτερο για το παιδι του.. Κ πιστεψε με, εγω αυτη την κοπελα της εχω ως υποδειγμα μανας!!!! Την παραδεχομαι κ την συμβουλευομαι!!! Δεν θελει? Τελειωσε!! Με το ζορι θα θηλασει!!??!! Βεβαια εσυ εισαι αλλο.. Το παλεψες κ μπραβο σου.. Οσο ομως δεν σε ευχαριστει κ γινετε με κοπο κ στεναχωρια, ε τοτε οχι ρε συ Μαρακι!!! Οσο τον θηλασες καλο του καν΅ες!! Κ εμεις με ξενο μεγαλωσαμε, κ σε πληρωφορω οτι οταν ολοι πεφτουν αρρωστοι εγω εκει..! Κακι σκυλι που λενε!!!:rolleyes:

Αντε..! Εκτος απο πρεσβυρα καλης θελησεως..:tongue::tongue:.. εισαι κ μια υπεροχη μανουλα!!!! Να το λες στον εαυτο σου καθε μερα, κ οταν τον ταισεις με το μπουκαλι, κ να το απολαμβανεις ακομα κ αυτο!!! Ασε που τωρα θα εχεις κ μια παραπανω ελευθερια!!!! Εγω μολις αποθηλασω θα παω να γινω ξανθια κ θ αρχισω κ ποδηλατο!!!!!!!!! Πως κ πως το περιμενω!!! Αααα!! Κ θα βγω στο μπαρακι με τις φιλες μου, να πιω το αγαπημενο μου ποτακι!!!!! Ολο μπυρα μπυρα πια!!!

Ωραιο το καρο σας!!! Το slalom pro της Jane εχω εγω.. Σκεφτομουν να το εβαζα.. Δεν ξερω.. Απλα στο πορτ μπεμπε μου φαινετε πολυ καπως τωρα πια! Εχει γινει ο διπλος κ το "γεμιζει", ασε που στριβει κ σπρωχνει κατω τους αγκωνες για να σηκωθει κ τον λυπαμε να τον βλεπω ετσι.. Ενω με το αλλο θα τον εχω κ λιγο σε ανακλιση σαν αυτη του ρηλαξ κ θα βλεπει κ τριγυρω το μωρο μου κ δεν θα βαριετε... Λεω εγω τωρα..

μια χαρα τα λες... βαλτο σε ανακληση..θα το δεις στην πράξη πως καθεται!

Διαφημίσεις

χαιρετω τα ομορφια κοριτσια!!!!

μακμαρακι μου γιατι λες βλακιες μου λες?γιατι????εκανες το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το μωρακι σου!αυτο εχει σημασια!!

μαριανθουλα μου τι κανεις???

το ρυζαλευρο ειναι το πιο αθωο απο τις παιδικες κρεμες δεν εχει ζαχαρη και ουσιαστικα ειναι το αλεσμενο ρυζι.θα το φτιαχνετε με το δικο σας γαλατακι και θα γινετε πολυ νοστιμο κ μια γευση οικεια για το παιδι το οποιο παραλληλα θα μαθαινει το κουταλι.ειναι πολυ πιο δυσκολο να μαθεις το κουταλι με μια γευση αγνωστη οπως ειναι τα φρουτα σε ενα παιδακι παρα με μια γευση γνωριμη και οικεια οπως ειναι ουσιαστικα το γαλατακι που πινει απο την μανουλα του τοσους μηνες.γι 'αυτο το βαζουν κ οχι για να υπονομευσουν τον θηλασμο...τωρα αν θελετε να το δωσετε ειναι στη δικη σας κριση.και φυσικα δεν τρωνε απο την αρχη ενα μπωλ ρυζαλευρο...εμενα μου ειπε ο παιδιατρος την πρωτη μερα 5 κουταλιες και γαλα την δευτερη 6 κουταλιες κ γαλα...σιγα σιγα μπαινουν ολα.συν το οτι το πιο πιθανον ειναι να μην το φαει.αυτα απο εμενα.ακουστε κ την αλλη πλευρα και αποφασιστε...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Υπάρχει και ρυζάλευρο σκέτο στα βιολογικα που μπορείς να προσθέσεις το γαλατάκι σου για να μην είναι ανοστο..Τώρα αν είναι αναγκαίο να τρώει και κάτι άλλο από φρουτόκρεμες, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα...

Μωρε ουτε γω το χω ψαξει καθολου!!!!! Αλλα εγω αντλημενο σε κρεμα δεν βαζω που να με πληρωνουνε!!!!:rolleyes: Θα δω μωρε.. Θα ρωτησουμε κ θα μαθουμε τι στο καλο!!1

Ρε κορίτσια τι ωραία καροτσάκια που έχετε....

Σας φαντάζομαι με τι καμάρι βγαίνετε για καροτσάδα κουνιστές λυγιστές με τα όμορφα αντρακια σας και τα super καρότσια σας....

pretlady.gifbebe63.gif

tLPhp3.png

Ρε κορίτσια τι ωραία καροτσάκια που έχετε....

Σας φαντάζομαι με τι καμάρι βγαίνετε για καροτσάδα κουνιστές λυγιστές με τα όμορφα αντρακια σας και τα super καρότσια σας....

pretlady.gifbebe63.gif

ναι και σε εμφάνιση μου αρεσει αλλά πιο πολύ εψαχνα για ενα ελαφρύ καρότσι το οποίο δεν θα ήταν maclaren που δεν μου αρεσουν καθόλου και θα καταλαμβάνει λίγο χωρο στο πορτπαγκαζ με μικρές ρόδες και να έχει καλό και ζεστό ποδόσακο... αυτά ηταν τα βασικά αυτό που με ξετρέλλανε έιναι οτι έχει λουρί για τον καρπό στη σιδεριά που το κρατάς και το βάζεις πάντα στον καρπό σου, είδατε το βίντεο με τη μανα σε πλατφορμα μετρο που της κύλισε το καροτσι και επεσε στις ραφες του τρενου? ... το βρήκα και ευτυχως δεν το μετάνοιωσα καθόλου... μας έχει βολέψει πολύ!!!

Διαφημίσεις

....................................αχ ποσο μου λειπει η αισθηση του μπεμπη μου στο στηθος. τωρα που μεγαλωσε και καταλαβαινει καλυτερα θα ήταν χαρμα να θηλαζει. τρελαινομαι όταν πιανουν το στηθος με ντα χερακια τους. εγω ελαχιστα το εζησα αυτο :-(

Βρε Μαράκι αφού προσπάθησες τόσο πολύ ...έτσι δεν είναι ??

Αλλωστε δουλεύεις και αυτό από μόνο του είναι πάααρα πολύ δύσκολο να συνδυαστει με τον θηλασμο....

Δεν είναι και λίγος ο καιρός που τον θήλασες...

Έχεις να του δώσεις τόσα πολλά στη συνέχεια και αυτός επίσης ..

Σε λίγο θα κάνει χίλια δυο για να σου δείξει την αγάπη του και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά.....:wink:

Προσωπικά πιστευω ότι πιο σημαντικό και από τον θηλασμό ,την μετέπειτα διατροφή του, την μόρφωση και τα υλικά αγαθά είναι το να είναι μια μητέρα πάντα δίπλα στο παιδί της, να το αγαπάει και να του το δείχνει...

tLPhp3.png

πεπη μου γιατι?δεν εχεις καροτσι?σορρυ αλλα τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα γιατι εισαστε κ πολυλογουδες κ δεν θυμαμαι αν το εχεις ηδη γραψει!

Εχω καρότσι αλλά δεν μου αρεσει..:mad::mad:

Οταν κάνεις βιαστικές αγορές.....

tLPhp3.png

Βρε δεν είπα εγώ οτι το ρυζάλευρο βλάπτει ούτε οτι υπονομεύει το θηλασμό. Άλλωστε πως να υπονομεύσει το θηλασμό αφού τι ρυζάλευρο τι φρούτα, το γεύμα θα το κάνειτο παιδί.

Απλά απο άποψη βιταμινών, κλπ δεν προσφέρει τίποτα.

Συν οτι πολλές φορές προκαλεί δυσκοιλιότητα.

Αυτά έχω διαβάσει εγώ και θεωρώ οτι με καλύπτουν. Θα τα συζητήσω και με την παιδίατρο αύριο και ελπίζω να μη χρειαστεί αν διαφωνήσουμε!

Μαριάνθη μου εγώ απο την αρχή στο καρότσι κανονικά την έβαζα και ήταν μια χαρά. και τώρα της το σηκώνω αρκετά γιατί θέλει να βλέπει η κουτσομπόλα!

καλά στο πορτ μπεμπέ δε χωράει εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μακμαρακι μου εσυ δεν θηλασες ελαχιστα τον μπεμπακο (3 ολοκληρους μηνες) τον εκανες ολοκληρο αντρα κοπελα μου!!!σε παρακαλω μην στεναχωριεσαι!εγω οταν δεν μπορεσα να θηλασω ειπα κ πραγματικα το αισθανομαι οτι θελω η μπεμπα να ειναι ευτυχισμενη!!!ο μπεμπακος ειναι ευτυχισμενος?χαμογελαει?πινει το γαλα του?παιρνει βαρος???αυτο εχει σημασια!!!δηλαδη βρε κοριτσακι μου θα προτιμουσες να πειναει το παιδακι σου κ να κλαιει???ειμαι σιγουρη πως οχι!!και αυτο γιατι εισαι καλη μανα!για μενα ο ορισμος της καλης μανας ειναι αυτη που δεν σκεφτεται εγωιστικα σε τιποτα!και το μονο που θελει ειναι το καλο του παιδιου της!και εσυ μας εχεις αποδειξει εμπρακτως ποσο εξαιρετικη και αξιοπρεπης μητερουλα εισαι!

γιάυτο λοιπον τελος!!μην ξανακουσω οτι εχεις τυψεις κλπ!!!θα σε δειρω!!!δερνω κιολας το ξερες???μιση μπουκια ανθρωπος και ομως καπως τα καταφερνω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Απλά απο άποψη βιταμινών, κλπ δεν προσφέρει τίποτα.

Συν οτι πολλές φορές προκαλεί δυσκοιλιότητα.

!

Ααα δεν ήξερα ότι δεν προσφέρει τιποτε το ρυζάλευρο:shock:.. Δηλαδή το έχεις ψάξει ?? Και τι μπορούμε να δώσουμε αντι αυτού (πέρα από τις φρουτοκρεμες)??

Εντωμεταξυ είχα αγοράσει ένα βιβλίο για τη διατροφή του μωρού όταν ακόμη ήμουν εγκυος. Μάλλον πρέπει να το βρω...........

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...