Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η νυφούλα σου προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.. Στα νέα ζευγάρια-φίλους μας που έρχονται να την δουν κάνει απίστευτες γλύκες, χαμόγελα, χαζομαρούλες και είναι τόσο ήσυχη...Όπως χθες που ήρθε το ξαδερφάκι μου με την κοπέλα του, τους τρέλανε 4 ώρες και λίγο έλειψε να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα μας για να κάνουν το δικό τους μωρό........:tongue::tongue:.

Οχι ότι δεν είναι ησυχη, η γλυκιά μου αλλά τέτοιο υπόδειγμα πια...όταν έρχεται κόσμος..........:lol:

μπράβο η μικρή!!! έτσι έτσι!!!

προωθεί τη χαρά της οικογένειας!

εμένα πάλι η δικιά μου όταν έρχεται κάποιος σπίτι, το πρώτο δεκάλεπτο είναι φοβισμένη και ψιλοκλαίει αλλά μετάαρχίζει τα κόλπα της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η νυφούλα σου προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.. Στα νέα ζευγάρια-φίλους μας που έρχονται να την δουν κάνει απίστευτες γλύκες, χαμόγελα, χαζομαρούλες και είναι τόσο ήσυχη...Όπως χθες που ήρθε το ξαδερφάκι μου με την κοπέλα του, τους τρέλανε 4 ώρες και λίγο έλειψε να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα μας για να κάνουν το δικό τους μωρό........:tongue::tongue:.

Οχι ότι δεν είναι ησυχη, η γλυκιά μου αλλά τέτοιο υπόδειγμα πια...όταν έρχεται κόσμος..........:lol:

εμένα να δεις πόσο ήσυχος είναι....θα αρχίσω να ανησυχω και γι' αυτό σε λίγο .... όσο μεγαλώνει τόσο σοβαρεύει όταν είναι άλλοι μπροστα!!! :?:

χε χε χε.... μήπως κλειδώθηκαν μετά??? και ειναι ακόμα κλειδωμένοι? :P

απο κρυο πως τα πάτε εκεί?

ναι και μένα για 5ο μου είχε αναφέρει αλλά έχω προετοιμαστεί και θα της πω τι σκέφτομαι να κάνω πριν μου πει τίποτα εκείνη...

Και θα της πω να μην ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο όπως συνηθίζεται αλλά απευθείας φρούτα. Το ρυζάλευρο απ'όσο διάβασα δεν προσφέρει τίποτα οπότε ποιός ο λόγος να φορτώνω το παιδί με κενές θερμίδες?

χμμμμ με έβαλες σε σκέψη για το ρυζαλευρο, ευχαριστώ!!! δεν το είχα κοιτάξει.... εαν είναι έτσι εχεις δικιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος!

εμένα να δεις πόσο ήσυχος είναι....θα αρχίσω να ανησυχω και γι' αυτό σε λίγο .... όσο μεγαλώνει τόσο σοβαρεύει όταν είναι άλλοι μπροστα!!! :?:

χε χε χε.... μήπως κλειδώθηκαν μετά??? και ειναι ακόμα κλειδωμένοι? :P

απο κρυο πως τα πάτε εκεί?

χα χα ....δεν κλειδώθηκαν γιατι .....δεν έχει πόρτα :D:D(...είναι σοφίτα) αλλά το κόβω να με παίρνει ο ξάδερφος σε κανα δίμηνο να μου ανακοινώσει να χαρούμενα νέα.......:wink:

Από κρύο όμως καλά τα πάμε...5-6 βαθμούς είχε τις τελευταίες μέρες..

Πάνω που είχα ξεκινήσει να παίρνω τη μικρή μονη μου με το αυτοκινητο μας τα χάλασε ο καιρός

Τελικά δεν ήταν τοσο δύσκολο με το αυτοκινητο γιατι δεν έκλαψε καθόλου ...μόνο χαζευε έξω και αρκετή ώρα μετά κοιμηθηκε...

Εμένα να δεις τι σοβαρή που είναι έξω, κοιτάει με μάτια ορθάνοιχτα και δεν χαμογελάει με τιποτα....

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς παμε την Παρασκευή παιδίατρο.... και εγώ το ίδιο θα της πω, οτι θα αρχίσω απο τον 6ο αφού θηλάζω αποκλειστικά... το έψαξα και είναι καλύτερα απο τον 6ο, αφού είμαι σπίτι δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει στον 5ο όπως σκοπεύει αυτή να κάνουμε!!!

Σας είπε από τον 5ο ε??? Χμμμ...

Κι εγώ έχω αποφασίσει από τον 6ο...Το καλό είναι ότι την προηγούμενη φορά που ήρθε ο γιατρός μας μας είπε ότι αφού θηλάζω αποκλειστικά καλύτερα να ξεκινησουμε από τον 6ο τις κρεμούλες ..μόνος του το είπε...Ευτυχώς..

Και γενικά μέχρι τώρα δεν μου είπε κάτι να με στενοχωρήσει ...(Θυμάσαι που τον προηγούμενο μήνα είχες μια ανησυχία μην σου πει για συμπληρωμα η γιατρός σου?)

tLPhp3.png

Εμενα βρε κοριτσια ο γιατρος δε μου εχει αναφερει τιποτα μεχρι στιγμης για στερεες τροφες... Αλλα νομιζω πως οσο το αργοτερο τοσο το καλυτερο... Ωχχχ θα πρεπει να παρω κ καρεκλακι εεε??? Οσο για το ρυζαλευρο ουτε εγω το ειχα σκευτει ετσι Σοφια.. Απ την αλλη ομως ειναι προτιμοτερο απ τις κρεμες που εχουν ζαχαρη.. Ισως γι αυτο το προτεινουν.. Δεν ξερω κ σιγουρα.. Να ρωτησω κ κατι αλλο??? Το κανονικο καθισμα του καροτσιου ποτε το βαζουμε...???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριανθούλα ?? Εδώ είσαι κουκλίτσα??

Ναι ναι εδω ειμαι Πεπη μου..! Διαβαζω ενα περιοδικο που εχει το "Θεμα" σαν ενθετο, κ εχει αφιερωμα στις σχεσεις γονεων, νεων κ μη κ παιδιων, απ τη στιγμη της γεννησης τους.. Πολυ ενδιαφερον!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

χα χα ....δεν κλειδώθηκαν γιατι .....δεν έχει πόρτα :D:D(...είναι σοφίτα) αλλά το κόβω να με παίρνει ο ξάδερφος σε κανα δίμηνο να μου ανακοινώσει να χαρούμενα νέα.......:wink:

Από κρύο όμως καλά τα πάμε...5-6 βαθμούς είχε τις τελευταίες μέρες..

Πάνω που είχα ξεκινήσει να παίρνω τη μικρή μονη μου με το αυτοκινητο μας τα χάλασε ο καιρός

Τελικά δεν ήταν τοσο δύσκολο με το αυτοκινητο γιατι δεν έκλαψε καθόλου ...μόνο χαζευε έξω και αρκετή ώρα μετά κοιμηθηκε...

Εμένα να δεις τι σοβαρή που είναι έξω, κοιτάει με μάτια ορθάνοιχτα και δεν χαμογελάει με τιποτα....

χα χα χα σε ενα 2μηνο το πολυ!

εειδες παναγίες στο αυτοκίνητο ... γουστάρουν!

σα να μου λένε για το παιδί μου... ε αν δεν ταιριάζαν....;)

Σας είπε από τον 5ο ε??? Χμμμ...

Κι εγώ έχω αποφασίσει από τον 6ο...Το καλό είναι ότι την προηγούμενη φορά που ήρθε ο γιατρός μας μας είπε ότι αφού θηλάζω αποκλειστικά καλύτερα να ξεκινησουμε από τον 6ο τις κρεμούλες ..μόνος του το είπε...Ευτυχώς..

Και γενικά μέχρι τώρα δεν μου είπε κάτι να με στενοχωρήσει ...(Θυμάσαι που τον προηγούμενο μήνα είχες μια ανησυχία μην σου πει για συμπληρωμα η γιατρός σου?)

θα την αφήσω απλά να λέει οτι θέλει αν και δε νομίζω να πει τπτ αν της πω οτι θα τον την θηλάσω αποκλειστικά για ακόμα ένα μήνα... έχω την εντύπωση οτι λένε και οτι πιάσει.... τεσπα το τι θα κάνω με τη διατροφή του παιδιού μου θα το κρίνω εγώ και ο μπαμπάς του... καλύτερα δλδ να το "κοροιδέψω" με παλιοκρέμες και να μη θηλάσει αλλο ένα μήνα? της είπε κανεις οτι κουράστηκα??? :tongue:

πως δεν το θυμάμαι ??? είχε αναφέρει τον 2ο μήνα για συμπλήρωμα γιατι είμασταν 50 γρ. λιγότερο....:tongue::lol: τον 3ο δεν είπε τιποτα γιατι είμασταν παραπάνω και πάντα με μετρησεις βιβλιαριου που είναι για ξένο.... τώρα με έχει μάθει πως της τα κόβω τα πολλά και δε μιλάει... πραγματικά ίσως και να τσεκάρουν που περνάνε αυτά που λένε... αλλά δε με νοιάζει και πολυ τι λέει σε αυτό το θέμα και εαν δε συνεννοηθούμε θα πάω αλλού απλά τα πράγματα σιγά μη χαλάσω τη ζαχαρένια μου... Σε γενικές γραμμες ειμαι πολύ ευχαριστημένη ειναι ευχάριστη και καλή με τα παιδιά.... αλλά δεν έκανα και συμβόλαιο και εμπιστοσύνη τυφλή δεν έχω σε κανεναν!

Διαφημίσεις

.....................

εειδες παναγίες στο αυτοκίνητο ... γουστάρουν!

σα να μου λένε για το παιδί μου... ε αν δεν ταιριάζαν....;)

Ο μπαμπάς της πιστεύει ότι η μικρή καταλαβαίνει όταν ετοιμαζόμαστε για βόλτα γιατι με το που την ξαπλώνουμε να της φορέσουμε την ολόσωμη φόρμα της (που μπαίνει ζόρικα) δεν βγάζει κιχ... Και αυτό είναι περίεργο γιατι τον τελευταιο αρκετο καιρό στο ντύσιμο γενικότερα μας κάνει πολύ φασαρία, δεν της αρέσουν τα ζοριλίκια :).

Μάλιστα αυτή την σοβαρή έκφραση την παίρνει από τη στιγμή που της φοράμε τη φόρμα της . :D:D:D Εχει πολύ πλάκα . Αυτό είναι το στυλάκι της για βόλτες...

tLPhp3.png

Εμενα βρε κοριτσια ο γιατρος δε μου εχει αναφερει τιποτα μεχρι στιγμης για στερεες τροφες... Αλλα νομιζω πως οσο το αργοτερο τοσο το καλυτερο... Ωχχχ θα πρεπει να παρω κ καρεκλακι εεε??? Οσο για το ρυζαλευρο ουτε εγω το ειχα σκευτει ετσι Σοφια.. Απ την αλλη ομως ειναι προτιμοτερο απ τις κρεμες που εχουν ζαχαρη.. Ισως γι αυτο το προτεινουν.. Δεν ξερω κ σιγουρα.. Να ρωτησω κ κατι αλλο??? Το κανονικο καθισμα του καροτσιου ποτε το βαζουμε...???

εγώ με κάθισμα καροτσιού τον έχω απο την αρχή γιατί κατέβαινε σε ξάπλα θέση, ήταν για νεογέννητο.... οπότε είμαι οκ... έχω το bugaboo bee! η πιο καλή αγορά που έκανα!

Ο μπαμπάς της πιστεύει ότι η μικρή καταλαβαίνει όταν ετοιμαζόμαστε για βόλτα γιατι με το που την ξαπλώνουμε να της φορέσουμε την ολόσωμη φόρμα της (που μπαίνει ζόρικα) δεν βγάζει κιχ... Και αυτό είναι περίεργο γιατι τον τελευταιο αρκετο καιρό στο ντύσιμο γενικότερα μας κάνει πολύ φασαρία, δεν της αρέσουν τα ζοριλίκια :).

Μάλιστα αυτή την σοβαρή έκφραση την παίρνει από τη στιγμή που της φοράμε τη φόρμα της . :D:D:D Εχει πολύ πλάκα . Αυτό είναι το στυλάκι της για βόλτες...

χα χα χα ακριβώς τα ίδια!!!αυτά τα παιδιά δεθα μαζεύονται με τπτ!!!

μπορει να εχουμε αργια αλλα οι δουλειες στο σπιτι δεν εχουν! γι αυτο εξαφανιστηκα!

μαριανθη μου νυσταζα τόσο που δυστυχως δεν το ειδα. Τρελαίνομαι και εγω για το χιουμορ του Γουντυ Αλεν αλλο που δεν τον παω καθολου σαν ανθρωπο!

Ελευθερια μηπως και το δικο σου το μωρο και της Μαρίας επειδη μεγαλώνουν αραιώνουν λίγο τα γευματά τους;. νομιζω οτι πλειον πρεπει να τρωνε καθε 4 ωρες. φυσικα μπορει να κανω και λαθος και αυτο να ισχυει μόνο για τα μωρακια που δεν θηλαζουν.

αχ ποσο μου λειπει η αισθηση του μπεμπη μου στο στηθος. τωρα που μεγαλωσε και καταλαβαινει καλυτερα θα ήταν χαρμα να θηλαζει. τρελαινομαι όταν πιανουν το στηθος με ντα χερακια τους. εγω ελαχιστα το εζησα αυτο :-(

Μαριανθη μου εγω το κανονικο καθισμα του το εχω βαλει στο καροτσι πανω από μηνα. στην αρχη τον ειχα ξαπλα και τωρα οσο παω του το σηκωνω για να καθεται. του αρεσει πολύ να καθεται πλεον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...