Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν είναι πολύ όμορφη;;; αλλά δεν έχει καθόλου ανάκλιση...

http://www.alongcamebaby.co.uk/acatalog/Beaba_Cube.html

ψηνόμουν να την πάρω γιατί είναι μέχρι 5 χρονών! βγαίνει το καθισματάκι αν είδες κ προσαρμόζεται σε καρέκλα!

αλλά κολλάω στην ανάκλιση....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ψηνόμουν να την πάρω γιατί είναι μέχρι 5 χρονών! βγαίνει το καθισματάκι αν είδες κ προσαρμόζεται σε καρέκλα!

την ανάκλιση γιατι τη θεωρείτε τόσο σημαντική σκοπεύεται να τα βάζετε και όταν δεν τρώνε??:confused:

εχει και καλή τιμή ρε γμτ

Διαφημίσεις

την ανάκλιση γιατι τη θεωρείτε τόσο σημαντική σκοπεύεται να τα βάζετε και όταν δεν τρώνε??:confused:

οχι αλλά τον πρώτο καιρό που δεν στηρίζουν πλατούλα, τρώνε με ανάκλιση...

δεν θα με ένοιαζε, αλλά ο δικός μου ούτε να το φτύσει το ρηλάξ...

αν και έχω να τον βάλω πάνω από μήνα, λες να κάθεται τώρα; θα δοκιμάσω!

σου αρέσει αυτό το καρεκλάκι;

αν ακόμα δεν κάθεται καλά στον κώλο της η μικρή, θα φεύγει δεξιά κι αριστερά χωρίς ανάκλιση...

βέβαια θα δω τι θα κάνω....αύριο που έχουμε παιδίατρο θα συζητήσω μαζί της για να ξεκινήσουμε στερεές μόλις κλείσει τον 6ο, οπότε μέχρι τότε μπορεί να είναι οκ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κατερινα αυτα βρηκα! Οταν μπεις ριξε μια ματια!

http://cgi.ebay.com/Munchkin-baby-safe-rear-view-car-mirror-NIB-NEW_W0QQitemZ250564076369QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a56c86351

Aυτο το 2ο το εχει στα μαδερκερ.. Σελιδα 104 του ελληνικου καταλογου το νουμ.5 Εγω αυτο ηθελα, αλλα η ηλ**θ*α η πωλητρια εδωσε στη μανα μου τον αλλον που σφηνωνει στο προσκεφαλο, καθως ειχε 17 ευρω, ενω αυτος με τη βεντουζα 7,50!!!!

http://www.mothercare.com/Mothercare-Rear-view-mirror/dp/B000MCWY3M/ref=sr_11_1/278-8865886-3249336?_encoding=UTF8&mcb=core

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

οχι αλλά τον πρώτο καιρό που δεν στηρίζουν πλατούλα, τρώνε με ανάκλιση...

δεν θα με ένοιαζε, αλλά ο δικός μου ούτε να το φτύσει το ρηλάξ...

αν και έχω να τον βάλω πάνω από μήνα, λες να κάθεται τώρα; θα δοκιμάσω!

σου αρέσει αυτό το καρεκλάκι;

ναι είναι ωραίο... δοκίμασε το ρηλάξ, χτες έκατσε... εγώ θα τον ταίζω εκεί μέχρι να μπορεί να κάτσει στο καρεκλάκι... και θα δούμε

Διαφημίσεις

ΠΕΠΗ!!! ευχαριστώ πολύ! να εσυ να μου προσέχεις τη νυφούλα μου!!!.... να πω κάτι .... λίγο θέλω ακόμα να με πάρουν τα ζουμιά.....

τι κάνετε εσεις?

Η νυφούλα σου προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.. Στα νέα ζευγάρια-φίλους μας που έρχονται να την δουν κάνει απίστευτες γλύκες, χαμόγελα, χαζομαρούλες και είναι τόσο ήσυχη...Όπως χθες που ήρθε το ξαδερφάκι μου με την κοπέλα του, τους τρέλανε 4 ώρες και λίγο έλειψε να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα μας για να κάνουν το δικό τους μωρό........:tongue::tongue:.

Οχι ότι δεν είναι ησυχη, η γλυκιά μου αλλά τέτοιο υπόδειγμα πια...όταν έρχεται κόσμος..........:lol:

tLPhp3.png

είχα φάει και στις 10 ψωμί με βούτυρο κ μαρμελάδα....

είχα πιεί κ καφεδάκι...

και έκανα κ το συνδιασμο φακές-κουβερτούρα και μια χαρά!!!!!

Εεε βρε, για να φυγει η πικριλα απ τις φακες εφαγες την κουβερτουρα.. Σε καταλαβαινω.. Για ξανοστι!!!!:tongue::lol::wink:

αν ακόμα δεν κάθεται καλά στον κώλο της η μικρή, θα φεύγει δεξιά κι αριστερά χωρίς ανάκλιση...

βέβαια θα δω τι θα κάνω....αύριο που έχουμε παιδίατρο θα συζητήσω μαζί της για να ξεκινήσουμε στερεές μόλις κλείσει τον 6ο, οπότε μέχρι τότε μπορεί να είναι οκ!

Εμείς παμε την Παρασκευή παιδίατρο.... και εγώ το ίδιο θα της πω, οτι θα αρχίσω απο τον 6ο αφού θηλάζω αποκλειστικά... το έψαξα και είναι καλύτερα απο τον 6ο, αφού είμαι σπίτι δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει στον 5ο όπως σκοπεύει αυτή να κάνουμε!!!

Η νυφούλα σου προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.. Στα νέα ζευγάρια-φίλους μας που έρχονται να την δουν κάνει απίστευτες γλύκες, χαμόγελα, χαζομαρούλες και είναι τόσο ήσυχη...Όπως χθες που ήρθε το ξαδερφάκι μου με την κοπέλα του, τους τρέλανε 4 ώρες και λίγο έλειψε να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα μας για να κάνουν το δικό τους μωρό........:tongue::tongue:.

Οχι ότι δεν είναι ησυχη, η γλυκιά μου αλλά τέτοιο υπόδειγμα πια...όταν έρχεται κόσμος..........:lol:

ΧΑΧΑΧΑ καλο!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμείς παμε την Παρασκευή παιδίατρο.... και εγώ το ίδιο θα της πω, οτι θα αρχίσω απο τον 6ο αφού θηλάζω αποκλειστικά... το έψαξα και είναι καλύτερα απο τον 6ο, αφού είμαι σπίτι δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει στον 5ο όπως σκοπεύει αυτή να κάνουμε!!!

ναι και μένα για 5ο μου είχε αναφέρει αλλά έχω προετοιμαστεί και θα της πω τι σκέφτομαι να κάνω πριν μου πει τίποτα εκείνη...

Και θα της πω να μην ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο όπως συνηθίζεται αλλά απευθείας φρούτα. Το ρυζάλευρο απ'όσο διάβασα δεν προσφέρει τίποτα οπότε ποιός ο λόγος να φορτώνω το παιδί με κενές θερμίδες?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...