Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είναι νηστικός από τις 8...λέτε να είναι άρρωστος;

αντε καλε δε νομίζω... ειναι κακοδιαθετος; εχει κατεβασμενο κεφαλακι; μαλλον χορτατο ειναι το παιδι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε καλε δε νομίζω... ειναι κακοδιαθετος; εχει κατεβασμενο κεφαλακι; μαλλον χορτατο ειναι το παιδι

κοιμοταν...ξυπνησε τωρα τρωει αλλα ειναι ετοιμος να αποκοιμηθει παλι

πωπω κορίτσια τη γουρουνιά που έκανα πριν λίγο δεν την έκανα ούτε όταν ήμουν εγκυος!!!!

πεινούσα και έβαλα λίγες φακές που μαγείρεψα το πρωί και έφαγα....και στο καπάκι έφαγα ένα σακκουλάκι κουβερτούρα σε σταγόνες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοιμοταν...ξυπνησε τωρα τρωει αλλα ειναι ετοιμος να αποκοιμηθει παλι

βάλτου ένα θερμομτεράκι να τσεκάρεις αλλά δε νομίζω οτι ε΄ναι κάτι...

μάλλον τον έπιασαν τα κρύα και θέλει να χουχουλιάσει το παιδί!

ή κάνει τον κοιμισμένο για να μην τον τρέχεις στο ικεα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Μαριανθούλα !!! Ευχαριστούμε !!! Υπαρχει κ τετοιος ?

Καλημερα Κατερινακι! Ναι υπαρχει! θα το κοιταξω.. Παντως κ ο αλλος απ τα mothercare εχει κ ιμαντα με βελκρον κ ισως καπου σφηνωνει, εγω αυτον εχω.. Κατσε να δω για το αλλο! Εγω την 1η φορα που ειμουν μονη στο αμαξι με το μικρο, κατεβαιναμε για το εμβολιο. οποτε δε γινοταν κι αλλιως! αλλα ηταν πιο ευκολο απ οσο νομιζα...

καλημερα!

εχει φτιαξει καμια καφε ή στεγνά θα την περασουμε;

εμας σημερα στην πολη ειναι τα παντα κλειστα γιατι ο Αγ. Αθανασιος ειναι πολιούχος. αρα ειμαι κλεισμενη στο σπιτι με το αστερι μου. η μαμα μου βρηκε προφαση την αργια και "πηρε αδεια " από την σημαια αν και μου ειπε οτι μπορει να ρθει το μεσημερι να φαμε. ο συζυξ εχει ασκηση και θα τον δω το βραδυ! ολα καλα!!!!

Μια χαρα ο πολιουχος! Καλα ειναι κι αυτες οι αργιουλες! Σ'αρεσε το scoop!? Εγω το ειδα για πολλοστη φορα! Πεθαινω για Γουντι Αλεν... Πολυ ιδιαιτερο χιουμορ.. Το "Η γυναικα μου κομματια να γινει" (Pick up the pieces), το χεις δει????

Ελευθερια να σου ζησει ο Αγγελακος σου!!!! Να ναι παντα καλα κ να ειναι αυτο ακριβως..ενας Αγγελος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

πωπω κορίτσια τη γουρουνιά που έκανα πριν λίγο δεν την έκανα ούτε όταν ήμουν εγκυος!!!!

πεινούσα και έβαλα λίγες φακές που μαγείρεψα το πρωί και έφαγα....και στο καπάκι έφαγα ένα σακκουλάκι κουβερτούρα σε σταγόνες!!!

συνδυασμός που σκοτώνει!

Μαρακι παρακολούθησε μεχρι το απόγευμα τη συμπεριφορά του και ρωτα το γιατρό σου! πάντως δε νομιζω οτι ειναι κατι, φαση περναει!

είναι νηστικός από τις 8...λέτε να είναι άρρωστος;

χα χα χα και εγώ το ίδιο σκεφτηκα για τον δικό μου αλλά έβαλα θερμόμετρο είναι οκ... και εμενα εφαγε μια φορά στις 9:45... και ακόμα κοιμάται !!!!!! αυτό δεν είναι το παιδί μου:confused::confused::confused:

ελευθερια μου να χαιρεσαι το γιο σου τον αγγελο σου!γεροσ δυνατος κ καλοτυχος να ναι παντα!

Σ' ευχαριστώ πολύ και εσυ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφακι!!! ερωτηση... Καφε ειχες πιει τουλαχιστον?!?:tongue:

Χαχαχα!!! Ε δεν εκανες κ κανα εγκλημα! Λιγες φακουλες εφαγες! Δεν εφαγες κ κανενα γουρουνοπουλο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα Κατερινακι! Ναι υπαρχει! θα το κοιταξω.. Παντως κ ο αλλος απ τα mothercare εχει κ ιμαντα με βελκρον κ ισως καπου σφηνωνει, εγω αυτον εχω.. Κατσε να δω για το αλλο! Εγω την 1η φορα που ειμουν μονη στο αμαξι με το μικρο, κατεβαιναμε για το εμβολιο. οποτε δε γινοταν κι αλλιως! αλλα ηταν πιο ευκολο απ οσο νομιζα...

Μια χαρα ο πολιουχος! Καλα ειναι κι αυτες οι αργιουλες! Σ'αρεσε το scoop!? Εγω το ειδα για πολλοστη φορα! Πεθαινω για Γουντι Αλεν... Πολυ ιδιαιτερο χιουμορ.. Το "Η γυναικα μου κομματια να γινει" (Pick up the pieces), το χεις δει????

Ελευθερια να σου ζησει ο Αγγελακος σου!!!! Να ναι παντα καλα κ να ειναι αυτο ακριβως..ενας Αγγελος!!!

Ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη, μέχρι τώρα είναι πραγματικά ένας Άγγελος αλλά μάλλον θα μεταμορφωθεί αργότερα:tongue:... κατά την εφηβεία σίγουρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:... ας είναι καλά αυτός και ας γινει οτι θέλει... θα τα βγάλω πέρα:D

Καλημερα Σοφακι!!! ερωτηση... Καφε ειχες πιει τουλαχιστον?!?:tongue:

Χαχαχα!!! Ε δεν εκανες κ κανα εγκλημα! Λιγες φακουλες εφαγες! Δεν εφαγες κ κανενα γουρουνοπουλο!!!

είχα φάει και στις 10 ψωμί με βούτυρο κ μαρμελάδα....

είχα πιεί κ καφεδάκι...

και έκανα κ το συνδιασμο φακές-κουβερτούρα και μια χαρά!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...