Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία!!!... εάν σας πω οτι ολη την προηγούμενη εβδομάδα το έλεγα οτι σημερα γινόμαστε 4ων... και σήμερα το ξέχασα??? :tongue:... πάει το μυαλό μου:rolleyes:

και γω το ξέχασα! να μας ζήσει το ξανθό αγγελάκι μας! να είναι πάντα περιτριγυρισμένος από αγάπη όπως τώρα, από χαμογελαστά πρόσωπα και να μην σου φέρει καμιά ξυνή ξανθιά :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελείωσε η σοκολατόπιτα; :rolleyes:

ο Νικόλας έφαγε 2 λεπτά στις 10, μετά 5 στη μιάμιση, άλλα 5 στις 6 και μετά στις 8. τώρα πάλι κοιμάται και τον περιμένω να φάει να πάμε ικέα!

κουράστηκαν πολύ χθες, δεν έφαγαν καλά στο τελευταίο γεύμα και γι'αυτό ξύπνησαν αχάραγα...

και ο Αγγελος κοιμάτι τώρα διπλα μου στον καναπέ στο ριλάξ.... έπαιξε και με το καινούργιο του παιχνίδι λίγο το πρωί... ;) το έπλυνα χτες για να το έχει σήμερα:wink:

λοιπόν εμεις ξυπνήσαμε αργά.... 09:30 ... αλλά ξύπνησε και το βραδυ στις 05:00 και αυτό είχε να το κάνει πάνω απο μήνα.... λέτε να μου αλλάξει τώρα? βέβαια το βραδυ στο τελευταίο γεύμα δεν έφαγε αρκετά, 5' μόνο κοιμήθηκε στο στήθος...

Όλα καλά εσεις? εγώ απο σήμερα κόβω τα γλυκά... το πήρα απόφαση! ... να δω μόνο πόσο θα το κρατήσω :)

4 μηνων το αγγελούδι;;;; να ειναι γερό και τυχερο, μόνο καλα να συμβαινουν στη ζωούλα του! γι αυτο ξυπνησε βρε το πρωι το παιδί: είχε γενεθλια και είπε να το γιορτάσει με σφηνακια!!!! χα χα χα

φυσικά και δε σε θέλουμε!

αν είναι δυνατόν! τι να σε κάνουμε????

καλέ πας καλά??????????

εγώ πάντως όλες θα ήθελα να σας γνωρίσω!

δεν έρχεστε για διακοπές το καλοκαίρι εδώ????????

εγώ έχω και σπίτι εκεί μην ξεχνιόμαστε...και ένα τριήμερο δεν θα το αποφύγω, ειδικά αν το παιδί έχει πάει 2 μήνες κέρκυρα...

οπότε όπως καταλαβαίνεις, θα μας δεις :D

Διαφημίσεις

Ελευθερια μου να χαιρεσαι το υπέροχο αγορακι σου.!!!!!!!!Τον άγγελο που μπήκε στην ζωή σας πριν 4 μήνες!!!!!!

Να 'ναι πάντα υγιης, ευτυχισμενος και καλοτυχος!!!!

bebe26.gif

Η συμπεθερα.....:wink:

tLPhp3.png

4 μηνων το αγγελούδι;;;; να ειναι γερό και τυχερο, μόνο καλα να συμβαινουν στη ζωούλα του! γι αυτο ξυπνησε βρε το πρωι το παιδί: είχε γενεθλια και είπε να το γιορτάσει με σφηνακια!!!! χα χα χα

δεν παίζεσαι αγαπητή :)

μάλλον το είχε η βραδιά χθες με τα μικρά μας....

και η δικιά μου έφαγε στις 10, μετά στις 3, μετά στις 6 και πάλι στις 9!

αλλά τουλάχιστον ήταν σταθερή! 10 λεπτά σε κάθε γεύμα! τα μεγαλύτερης διάρκειας γεύματα της είναι αυτά!!!

όλη τη μέρα το πολύ να τρώει 6-7 λεπτά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λες βλακείες! εγώ δεν σε ρωτάω συνέχεια πότε θα έρθεις;;;

αν είχα παρέα να μην κάνω τόσο ταξίδι μόνη με το παιδί, θα σου είχα έρθει κιόλας να το ξέρεις!

εχουμε καιρό να τα κανουμε τα ταξιδακια μας! κατσε να φτιαξει ο καιρός, να ξεπεταχτουν και τα μπεμπε και θα παρουμε τους δρομους!!!!

εγώ έχω και σπίτι εκεί μην ξεχνιόμαστε...και ένα τριήμερο δεν θα το αποφύγω, ειδικά αν το παιδί έχει πάει 2 μήνες κέρκυρα...

οπότε όπως καταλαβαίνεις, θα μας δεις :D

ε εσύ τότε πρώτη και καλύτερη πρέπει να έρθεις!!!

για να δούμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

φυσικά και δε σε θέλουμε!

αν είναι δυνατόν! τι να σε κάνουμε????

καλέ πας καλά??????????

εγώ πάντως όλες θα ήθελα να σας γνωρίσω!

δεν έρχεστε για διακοπές το καλοκαίρι εδώ????????

για διακοπες δεν ξερω αλλά να πεταχτώ μπορώ ανετοτατα!

θα μας δεις ολες φαντης μπαστουνι μπροστά σου ;)

και ο Αγγελος κοιμάτι τώρα διπλα μου στον καναπέ στο ριλάξ.... έπαιξε και με το καινούργιο του παιχνίδι λίγο το πρωί... ;) το έπλυνα χτες για να το έχει σήμερα:wink:

με γεια το παιχνιδάκι σας!!!

τι καλό του πήρες Μαράκι???

εγώ κορίτσια της έχω πάρει κάτι καλτσοκουδουνίστρες και έχει πολύ γέλιο!!

απ'όταν πήρε χαμπάρι οτι όποτε κουνάει τα ποδαράκια της κάνουν θόρυβο, όλο με τα πόδια πέρα δώθε είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπορεί να είναι και ο καιρός βρε κορίτσια...τι να πω...

ο νικόλας είχε και αρκετές μυξούλες χθες βράδυ και έκανε ανήσυχο ύπνο, μπορεί να ξυπνούσε από αυτό και όχι για φαί...

για διακοπες δεν ξερω αλλά να πεταχτώ μπορώ ανετοτατα!

θα μας δεις ολες φαντης μπαστουνι μπροστά σου ;)

άντε για φέρε το γαμπρούλη μου!!! ανυπομονεί η νύφη να τον γνωρίσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...