Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο μπαμπάς μου μένει εκεί!

καλέ όχι! δεν είμαι β.π. !

βλάχάκι είμαι εγώ....επαρχία!!! απλά πλέον μένει ο μπαμπάς μου εκεί απ'όταν πήρε σύνταξη! να φανταστείς δεν την ξέρω την περιοχή!

μέχρι το εμπορικό κέντρο που είναι δίπλα πηγαίνω και όχι τυχαία!!! εκεί έχει ζαχαροπλαστείο η Δεσποινα με το θρυλικό μιλφέιγ!!!!

χιχι σε πειράζω! όταν ανέβεις, θα έρθω εγώ να σας δώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

εχει φτιαξει καμια καφε ή στεγνά θα την περασουμε;

εμας σημερα στην πολη ειναι τα παντα κλειστα γιατι ο Αγ. Αθανασιος ειναι πολιούχος. αρα ειμαι κλεισμενη στο σπιτι με το αστερι μου. η μαμα μου βρηκε προφαση την αργια και "πηρε αδεια " από την σημαια αν και μου ειπε οτι μπορει να ρθει το μεσημερι να φαμε. ο συζυξ εχει ασκηση και θα τον δω το βραδυ! ολα καλα!!!!

γενικά οτι έχει η δέσποινα είναι κόλαση!!!

και προτείνω ανεπιφύλακτα για το Πάσχα, το τσουρέκι της! απλά τέλειο!!!

Μαράκι δοκίμασες στο Νικόλα να δώσεις αποψυγμένο γαλατάκι? το πίνει?

η δικιά μου που της έδωσα μια φορά, δεν το τίμησε ιδιαιτέρως!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χιχι σε πειράζω! όταν ανέβεις, θα έρθω εγώ να σας δώ!

ωραια και εγω θα σε περιμενω με τον μπεμπη στα χερια εξω από την εκκλησια της αγ.τριαδας στην κηφισιας (μενει η αδερφη μου εκει) να με παρεις να παμε μαζι στην συμπεθερα! (εκτος αν δεν με θελετε μαζι :confused:)

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχει φτιαξει καμια καφε ή στεγνά θα την περασουμε;

εμας σημερα στην πολη ειναι τα παντα κλειστα γιατι ο Αγ. Αθανασιος ειναι πολιούχος. αρα ειμαι κλεισμενη στο σπιτι με το αστερι μου. η μαμα μου βρηκε προφαση την αργια και "πηρε αδεια " από την σημαια αν και μου ειπε οτι μπορει να ρθει το μεσημερι να φαμε. ο συζυξ εχει ασκηση και θα τον δω το βραδυ! ολα καλα!!!!

έλα βρε συμπεθέρα! φτιάξε καφεδάκι! δεν προλάβαμε εμείς!

α έχετε και την αργία σας σήμερα! μια χαρά!

θα κάτσεις αγκαλίτσα με το γαμπρούλη μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και απο μενα!!!μπηκα και εγω μετα απο δυο μερες να δω τα νεα σας και τι να δω?????ο χαμος!!!!

καταρχην σιγουρα η μια παρεξηγησε τα λογια της αλλης!!θεωρω οτι η μαριανθη το ειπε απο απλο ενδιαφερον και σιγουρα δεν ηθελε αλλα ουτε και εθιξε την πιστη κανενος!η πιστη ειναι κατι ανωτερο και σιγουρα κανενας και τιποτα δεν μπορει να στη θιξει!!αλλα εστω και ετσι να εγινε, οταν ζητας απο τον αλλο να μη θιγει προσωπικα σου θεματα θα πρεπει εσυ πρωτος να το εχεις ηδη κανει!αρα λοιπον μαρακι θα πρεπει να αναρωτηθεις αν εσυ δεν εχεις θιξει ποτε και κανεναν με τα λεγομενα σου!θα μου πεις μπορει και να το εχω κανει αλλα οχι εσκεμμενα!συμφωνω αλλα ουτε και η μαριανθη το εκανε εσκεμμενα!εξεφρασε απλα την εκπληξη της!αρα λοιπον θα πρεπει να την σεβαστεις και εσυ....και εγω αν δεν ηξερα οτι η εκκλησια πλεον δεν σε αφηνει να στολισεις το ιδιο θα αναρωτιομουν.... Ηρεμηστε λοιπον και ας μην δημιουργουμε θεματα απο εκει που δεν υπαρχουν!

Και να σου πω και κατι αλλο?εγω πληρωσα 1000 ευρω για να μου ανοιξουν την εκκλησια αλλα δεν με αφηναν να πεταξω ρυζι!για να μην το καθαριζουν!

αυτο λοιπον που βλεπω εγω ειναι οτι η εκκλησια θετει κανονες (οι οποιοι και καλα ονομαζονται του μυστηριου)οι οποιοι ειναι προς δικη της εξυπηρετηση και μονο!δινουμε χρηματα για το μυστηριο,δεν αναβουν τους πολυελαιους,δεν μας αφηνουν να πεταξουμε ρυζι,ζητανε χρηματα για τις ομπρελες του φωτογραφου,πληρωνουμε για να παντρευτουμε σε αλλη εκκλησια και πολλα αλλα που σιγουρα και εσυ η ιδια γνωριζεις!

Ολα αυτα δεν τα λεω για να παρεξηγηθουμε και μεταξυ μας....αλλα νομιζω οτι ολοι πρεπει να βαζουμε και λιγο νερο στο κρασι μας γιατι και εμεις δεν ειμαστε τελειοι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

λοιπόν εμεις ξυπνήσαμε αργά.... 09:30 ... αλλά ξύπνησε και το βραδυ στις 05:00 και αυτό είχε να το κάνει πάνω απο μήνα.... λέτε να μου αλλάξει τώρα? βέβαια το βραδυ στο τελευταίο γεύμα δεν έφαγε αρκετά, 5' μόνο κοιμήθηκε στο στήθος...

Όλα καλά εσεις? εγώ απο σήμερα κόβω τα γλυκά... το πήρα απόφαση! ... να δω μόνο πόσο θα το κρατήσω :)

Διαφημίσεις

Ελευθερία να σου ζήσει ο Αγγελάκος!

υγιής και καλότυχος να είναι!

Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία!!!... εάν σας πω οτι ολη την προηγούμενη εβδομάδα το έλεγα οτι σημερα γινόμαστε 4ων... και σήμερα το ξέχασα??? :tongue:... πάει το μυαλό μου:rolleyes:

ωραια και εγω θα σε περιμενω με τον μπεμπη στα χερια εξω από την εκκλησια της αγ.τριαδας στην κηφισιας (μενει η αδερφη μου εκει) να με παρεις να παμε μαζι στην συμπεθερα! (εκτος αν δεν με θελετε μαζι :confused:)

λες βλακείες! εγώ δεν σε ρωτάω συνέχεια πότε θα έρθεις;;;

αν είχα παρέα να μην κάνω τόσο ταξίδι μόνη με το παιδί, θα σου είχα έρθει κιόλας να το ξέρεις!

λοιπόν εμεις ξυπνήσαμε αργά.... 09:30 ... αλλά ξύπνησε και το βραδυ στις 05:00 και αυτό είχε να το κάνει πάνω απο μήνα.... λέτε να μου αλλάξει τώρα? βέβαια το βραδυ στο τελευταίο γεύμα δεν έφαγε αρκετά, 5' μόνο κοιμήθηκε στο στήθος...

Όλα καλά εσεις? εγώ απο σήμερα κόβω τα γλυκά... το πήρα απόφαση! ... να δω μόνο πόσο θα το κρατήσω :)

τελείωσε η σοκολατόπιτα; :rolleyes:

ο Νικόλας έφαγε 2 λεπτά στις 10, μετά 5 στη μιάμιση, άλλα 5 στις 6 και μετά στις 8. τώρα πάλι κοιμάται και τον περιμένω να φάει να πάμε ικέα!

κουράστηκαν πολύ χθες, δεν έφαγαν καλά στο τελευταίο γεύμα και γι'αυτό ξύπνησαν αχάραγα...

φυσικά και δε σε θέλουμε!

αν είναι δυνατόν! τι να σε κάνουμε????

καλέ πας καλά??????????

εγώ πάντως όλες θα ήθελα να σας γνωρίσω!

δεν έρχεστε για διακοπές το καλοκαίρι εδώ????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...