Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενα ο Αρης βαριεται :-(...

παιζεις και με περιορισμούς; εμενα ετσι μου αρεσει γιατι γινεται πιο δυσκολη και πιο ενδιαφερουσα! επισης μου την δινει όταν κατεβαζουν τριτες και τεταρτες με 8αρια, 10αρια κλπ. δεν πιστευω να κανεις τετοια :tongue:

οχι οχι!!! την δυσκολη παιζω!!! Οχι τριτες κ βλακειες.. Ασε που παω για την καθαρη εγω, δεν κανω τετοια.!!!! Κ μου τη σπαει να χαλανε οι συμπαιχτες το παιχνιδι!!!!

Κοριτσια κλεινω...

Κατερινα φιλακια!!! Μπραβο κ καλες βολτες!! Να παρεις το καθρεπτακι που πιανει με βεντουζα στο παμπριζζζζ!!! :wink:Φιλακια γιατι θα με διωστει ο χαμπις μου στο τελος!!!! Καληνυχτα...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

μπορείτε να έρθετε παρασκευή και να φύγετε κυριακή...κρεβάτια έχουμε :)

θύμησέ μου αύριο το απόγευμα μόλις έρθει ο γιώργος να κατέβω να το κοιτάξω οκ;

Να απαντήσω για να μην το ξεχάσω , ναι βρε θα έρθουμε οικογενειακώς και να μείνουμε κ 2 μέρες , μα τι λες ? :rolleyes: Τουλάχιστον αν είναι να μας καλέσεις , κάλεσε μας Κέρκυρα ( τα καλά κ συμφέροντα εγώ) ;)

Οκ να θυμηθώ να στο θυμίσω :lol::lol:

XwAPp3.png

Καλημέρα!

καλέ γράφατε χθες για κρύο και χουχουλιάσματα και ζήλευα!

εμείς εδώ είχαμε 18 βαθμούς και απίστευτη λιακάδα!!!

ε σήμερα επιτέλους κρύωσε ο καιρός!

βρε κορίτσια εσείς οι "πρωτευουσιάνες" πως και δεν οργανώνετε καμια συνάντηση?

Μαρία και Μαριάνθη μην παρεξηγείστε χωρίς λόγο βρε!

Πιστεύω οτι έχετε ήδη καταλάβει οτι παρανοήσατε η μια τα λόγια της άλλης...

τελοσπάντων, δε θέλω να κάνω το δικηγόρο και να πάρω και τη δουλειά της συμπεθέρας μου!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσια!ειλικρινα δε καταλαβα το λογο της παρεξηγησης αλλα δεν ανακατευομαι κιολας...μεγαλα κοριτσια ειστε θα το λυσετε μονες σας..

εμεις μια χαρα η μικρη καλα σε λιγο θα φαμε τα φρουτα μας κ εδω κρυο εχει οποτε για βολτα δε το κοβω σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημέρα! πως είσαι σοφάκι;

και δω πολύ κρύο έχει σήμερα αλλά καλόμαθα από το σ/κ που όλο έξω είμασταν και ψήνομαι να βγάλω τον μικρό βόλτα...

ίσως πάω μέχρι το ικέα...θα δούμε...

εμ για τη συνάντηση που λες, είχα προτείνει να μαζευτούμε σπίτι μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο εξοχή, μετά ήρθαν χριστούγεννα, τώρα έχουνε έξαρση και οι γρίππες, οπότε από άνοιξη μας κόβω να μπορούμε να κάτσουμε έξω για καφέ :)

εσύ κυρία μου θα έρθεις καθόλου καταδώ;

καλημερα κοριτσια!ειλικρινα δε καταλαβα το λογο της παρεξηγησης αλλα δεν ανακατευομαι κιολας...μεγαλα κοριτσια ειστε θα το λυσετε μονες σας..

εμεις μια χαρα η μικρη καλα σε λιγο θα φαμε τα φρουτα μας κ εδω κρυο εχει οποτε για βολτα δε το κοβω σημερα.

καλώς και το δεύτερο σοφάκι...μια χαρά είστε με τα φρουτάκια...άντε και μεις σε 3 βδομαδούλες...

καλημέρα! πως είσαι σοφάκι;

και δω πολύ κρύο έχει σήμερα αλλά καλόμαθα από το σ/κ που όλο έξω είμασταν και ψήνομαι να βγάλω τον μικρό βόλτα...

ίσως πάω μέχρι το ικέα...θα δούμε...

εμ για τη συνάντηση που λες, είχα προτείνει να μαζευτούμε σπίτι μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο εξοχή, μετά ήρθαν χριστούγεννα, τώρα έχουνε έξαρση και οι γρίππες, οπότε από άνοιξη μας κόβω να μπορούμε να κάτσουμε έξω για καφέ :)

εσύ κυρία μου θα έρθεις καθόλου καταδώ;

αχ πόσο ζηλεύω!

θέλω κι εγώ Ικεα!!!!!!!!!!

σίγουρα θα ανέβω κάποια στιγμή! μπορεί αυτό το μήνα αλλά θα είναι για λίγο οπότε δε θα προλάβω να κανονίσουμε κάτι αλλά επιφυλάσσομαι για αργότερα!

βέβαια θα δυσκολευτώ στο πως να σας συναντήσω γιατί δεν οδηγώ και το δίπλωμα το έχω διακοσμητικό στο πορτοφόλι μου και θα μένουμε Νέα Ερυθραία ...

καλά ας έρθει εκείνη η ώρα και θα τη βρούμε την άκρη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ πόσο ζηλεύω!

θέλω κι εγώ Ικεα!!!!!!!!!!

σίγουρα θα ανέβω κάποια στιγμή! μπορεί αυτό το μήνα αλλά θα είναι για λίγο οπότε δε θα προλάβω να κανονίσουμε κάτι αλλά επιφυλάσσομαι για αργότερα!

βέβαια θα δυσκολευτώ στο πως να σας συναντήσω γιατί δεν οδηγώ και το δίπλωμα το έχω διακοσμητικό στο πορτοφόλι μου και θα μένουμε Νέα Ερυθραία ...

καλά ας έρθει εκείνη η ώρα και θα τη βρούμε την άκρη!!!

καλά, έλα εσύ και θα έρθω εγώ να σε βρω :) έχει ωραίες καφετέριες στη νέα ερυθραία...τι είναι εκει; οι γονεις σου; β.π. κοριτσάκι είσαι; :tongue:

ο μπαμπάς μου μένει εκεί!

καλέ όχι! δεν είμαι β.π. !

βλάχάκι είμαι εγώ....επαρχία!!! απλά πλέον μένει ο μπαμπάς μου εκεί απ'όταν πήρε σύνταξη! να φανταστείς δεν την ξέρω την περιοχή!

μέχρι το εμπορικό κέντρο που είναι δίπλα πηγαίνω και όχι τυχαία!!! εκεί έχει ζαχαροπλαστείο η Δεσποινα με το θρυλικό μιλφέιγ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...