Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμ πόσο όμως θα κάτσει εκεί? γιατι σκέφτομαι να του παρω απο mothercare αυτό που μπαίνει μέσα στην μπανιέρα με καθισματάκι ... aqua pod που απ'οτι λέει είναι απο 6 μηνων... να το παρω για 2 μηνες ?

μανδάμ δε με παρακολουθείς! από 0-12 μηνών είναι η μπανιερίτσα...κει που ξαπλώνει ο Νικόλας είναι από 0-6 και από την άλλη μεριά έχει να κάθονται στον πωπό...δες στο site έχει ένα λινκ από 6-12 μηνών πως κάθεται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα Κατερινιώ! στην τσιτα εισαι;;;:P

Όχι εντάξει είμαι τώρα, τα είπα λίγο απότομα ε ? :rolleyes:

Κατερίνα μου πολύ χαίρομαι για τα νέα σας! θυμάμαι πόσο άγχος είχες για το αυτοκίνητο, μπράβο και σε εσένα και στο στέρι σου που ήταν τόσο ήσυχο! ... όσο για το συμβάν, μη δίνεις σημασία.... τι να πω... ο καθένας λέει ότι του κατέβει!!!!

χαχαχαχα για εμένα ήταν το μεγάλες ε???? με χτυπας στο αδύνατο σημείο μου... ΑΚΑΡΔΗ! ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι οι γυναίκες δεν προλάβαμε να φάμε τπτ... :wink:

Ναι βρε Ελ, πολύ χάρηκα γιατί είχα άγχος αλλά όλα οκ ! ;)

Το κατάλαβες πουλάκι μου ε ? Το άλλο το πουλάκι δεν μιλαει όμως !!! Καλά τώρα σε πίστεψα ότι αυτοί οι δυο καλοί , ήσυχοι , αρνάκια του Θεού άνθρωποι δεν άφησαν εσάς (εσάς το τονίζω) να φάτε κ μάλιστα τπτ, χαχαχα τι ωραία που τα λες :tongue:

XwAPp3.png

ναι .... τα έχω περάσει ήδη εδώ... αλλά τα αρχεία είναι τεράστια... θα περιμένεις να τα πάρεις με στικ...???;):lol:.... καλά μην πάθεις εγκεφαλικό.... είσαι και σε κρίσιμη ηλικία!!! κάτι θα κάνουμε...

στείλε κάνα δυο και τα υπόλοιπα πέρνα τα στο νετμπουκι και φέρτα :)

μπα βαριέμαι να παρεξηγηθώ...την επόμενη σοκολατόπιτα να κουνήσεις τον πωπουδάκο σου να έρθεις να την φας εδώ...τώρα που πήρες και το κολάι της οδήγησης :lol:

θύμησέ μου αύριο να κοιτάξω τον καθρέφτη να σου πω αν πιάνεται στο κάθισμα εκτός από το προσκέφαλο...

ΠΩΠΟΥΔΑΚΟ ΣΟΥ????? δε μου αρεσουν αυτά... μμμμμ και εγώ νόμιζα ότι μόνο σε εμένα μιλούσες τόσο τρυφερά!:-(:cool:

Διαφημίσεις

στείλε κάνα δυο και τα υπόλοιπα πέρνα τα στο νετμπουκι και φέρτα :)

εδω στο μπουκι μου τα έχω.... θα στα φέρω σε στικ... ή στο μπούκι... έτσι το σκεφτόμουν και εγώ κανα δυο, τρια, τέσσερα...

ενταξει.... ουτε δεκαχρονα! και εγω οταν τσακωνομουνα με την αδερφή μου (στο δημοτικο ηταν; :rolleyes:) εκανα οτι δεν την εβλεπα! βρε για σοβαρευτειτε!

Μαράκι είσαι υπερβολική! την αποψη της Μαριανθης την εχουμε οι περισσοτερες από εμας και αυτο δεν μας κανει λιγοτερο χριστιανες από αλλους.δεν εθιξε την πίστη σου καταλαβε το!

Μαριάνθη και εσύ εισαι υπερβολικά ευθικτη! ποιος σου ειπε παιδί μου να μην λες την άποψή σου από φοβο μην αρπαχτεί ή Μαρία ή η οποια Μαρία; το αγχος σου αυτο φαινεται και μετατρεπεται ευκολα σε εκνευρισμό!

σοβαρευτείτεεεεε!

Κανεις δεν μου το πε, αλλα δεν περιμενα να τσαντιστει επειδη απορησα που ο παπας εχει λογο στα χρωματα κ τα ρουχα.. Μαλιστα ειπα πως το σημαντικο στην τελικη ειναι να περασουν καλα, τωρα τι να σου πω.. Εγω δεν καταλαβα σε ποιο σημειο εθιξα την πιστη!?! Στο φακελακι? Αυτο ειναι γεγονος!!! Εσυ τους πληρωσες το λογ/σμπ της ΔΕΗ:!::lol:

Ναι εκνευριστηκα οταν μου τη βγηκε ετσι γι αυτο κ γω απαντησα κοφτα!! Τελοσπαντων, αστο γιατι δεν εχει νοημα.. Καλα ειμαστε κ ετσι, δεν πειραζει..

Κοριτσια συγνωμη για την ενταση..!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

μπα βαριέμαι να παρεξηγηθώ...την επόμενη σοκολατόπιτα να κουνήσεις τον πωπουδάκο σου να έρθεις να την φας εδώ...τώρα που πήρες και το κολάι της οδήγησης :lol:

θύμησέ μου αύριο να κοιτάξω τον καθρέφτη να σου πω αν πιάνεται στο κάθισμα εκτός από το προσκέφαλο...

Α μίλησε και το άλλο πουλάκι . Δεν παρεξηγήθηκες? γιατί ? Μωρέ το πωπουδακο μου το παίρνω αλλά είσαι και ολόκληρο ταξίδι μακριά, ξηρα τροφή κ παγουρινο πρέπει να έχω μαζί μου

Ναι ρε Μαράκι θα βοηθούσε πολύ να δεις για τον καθρέφτη και να μου πεις , μη το πάρω άδικα

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

εδω στο μπουκι μου τα έχω.... θα στα φέρω σε στικ... ή στο μπούκι... έτσι το σκεφτόμουν και εγώ κανα δυο, τρια, τέσσερα...

τέλεια! στείλε τώρα!

α πες του Νίκου ότι η φώτο στο πρόφιλ μου στο φατσοβιβλίο είναι βγαλμένη στην Μάλτα!!!

πάω τώρα γιατί το αθώο αρνί με κοιτά δολοφονικά!

Κανεις δεν μου το πε, αλλα δεν περιμενα να τσαντιστει επειδη απορησα που ο παπας εχει λογο στα χρωματα κ τα ρουχα.. Μαλιστα ειπα πως το σημαντικο στην τελικη ειναι να περασουν καλα, τωρα τι να σου πω.. Εγω δεν καταλαβα σε ποιο σημειο εθιξα την πιστη!?! Στο φακελακι? Αυτο ειναι γεγονος!!! Εσυ τους πληρωσες το λογ/σμπ της ΔΕΗ:!::lol:

Ναι εκνευριστηκα οταν μου τη βγηκε ετσι γι αυτο κ γω απαντησα κοφτα!! Τελοσπαντων, αστο γιατι δεν εχει νοημα.. Καλα ειμαστε κ ετσι, δεν πειραζει..

Κοριτσια συγνωμη για την ενταση..!!

καλό ξημέρωμα! μάκια!

χαλαραααααα.... θα δω και εγω μια ταινια του γουντυ αλεν τωρα στον ΑΝΤ1: φιλακια πολλά καλό ξημέρωμα!

Α μίλησε και το άλλο πουλάκι . Δεν παρεξηγήθηκες? γιατί ? Μωρέ το πωπουδακο μου το παίρνω αλλά είσαι και ολόκληρο ταξίδι μακριά, ξηρα τροφή κ παγουρινο πρέπει να έχω μαζί μου

Ναι ρε Μαράκι θα βοηθούσε πολύ να δεις για τον καθρέφτη και να μου πεις , μη το πάρω άδικα

μπορείτε να έρθετε παρασκευή και να φύγετε κυριακή...κρεβάτια έχουμε :)

θύμησέ μου αύριο το απόγευμα μόλις έρθει ο γιώργος να κατέβω να το κοιτάξω οκ;

λοιπόν πάω να φτιάξω ποπ κορν να δούμε ταινία με το αρνάκι του θεού που τσάκισε την σοκολατόπιτα που δεν του άρεσε κιόλας....χα χα χα

ΧΟ ΧΟ ΧΟ ανεκδοτάκι..... το ποπ κορν του αρέσει ή θα κάνει το δύσκολο?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...