Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παιζεις μπιριμπα καλή μου;;; α ρε να εισαι μακρια! ριχνουμε που ριχνουμε τα ξενυχτια μας τουλαχιστον να παιζαμε καμια παρτιδουλα!;)

μεχρι της 4 το πρωι.... Παρα ειμαι μακρια ρε γμτ!! Και ο μεσιε Θοδωρης δεν παιζει! Βαριεται.... Αλλα κανονισα να πηγαινω στην μπιριμποπαρεα απο βδομαδα! θα κραταει οο θοδ το μπεμπη ενα απογευμα τη βδομαδα, κ η μανουλα θα ξελαμπικαρει παιζοντας μπιριμπα...χαχα!!

Ειναι αρρωστια παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι.. καμμια σχεση με τα κλασσικα χαρτοπαιγνια!! Κριμα βρε Μαρακι, ωραια θα περναγαμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσύ κυρά δικηγόρε από κεκτημένη ταχύτητα επαγγέλματος επεμβαίνεις; :tongue:

Θ ασυσμφωνησω με την Μαρια , αλλο η πιστη μας που ναι σε αυτο δεν θα αφησω κανενα ν να με κρινει και αλλη οι παππαδες που εκπροσωπουν την εκλησια !!

Ηρεμηηηηηηηηηηηστε λιγο βρε κοριτσια:):):):):):)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

εμείς το είχαμε πάρει με άλλα πράγματα από www.bimbomarket.it αλλά το ίδιο που το στείλαμε κέρκυρα το πήραμε από Λητώ...να πάρει και τις βάσεις πες του για την μπανιέρα...νομίζω και τα δυο, 60 ευρώ...θα στο επιβεβαιώσω μόλις βγει ο γιώργος απ'το μπάνιο...

βολεύει βρε σου λέω και το παιδί είναι άνετος! μισό να σου στείλω φώτο στο μαιλ να τον δεις!

δυο κομμάτια μείνανε χρυσή μου...πέσανε πάνω τους κάτι ακρίδες θηλάζουσες :tongue:

φτου σου και πάλι φτου σου!!! χμμμ μου ζήτησες κάτι ε???? δεν θα σου το στείλω.... να να να να να.....

Διαφημίσεις

φτου σου και πάλι φτου σου!!! χμμμ μου ζήτησες κάτι ε???? δεν θα σου το στείλω.... να να να να να.....

Προφανώς και αστειεύεσαι...έτσι δεν είναι;;;;; :rolleyes:

60 μαζί με τις βάσεις ήταν...

καλησπέρα πως είστε ? Εμείς καλά βολταραμε σήμερα και ναι επιτέλους πήρα μόνη μου το αυτοκίνητο με το γιο μου μέσα γιουπιιιιιι :D , κανένα άγχος όλα καλά και αυτός μια χαρά ούτε που ακούστηκε – στην επιστροφή κοιμήθηκε κιόλας !!! Το μόνο θέμα που έχω είναι να πάω να πάρω τον καθρέφτη από το mothercare αλλά το δικό μου τουτου δεν έχει προσκέφαλο στα πίσω καθίσματα, θα μπαίνει ο καθρέφτης ? :confused:

Μαρία το ίδιο μπάνιο έχουμε κ εμείς σε μπεζ-πορτοκαλί και μας έχει βολέψει πολύ

Επίσης το αγοράκι μου θα το βλέπουν μόνο άνθρωποι που εγώ θέλω κ επιλεκτικά γιατί συγχύστηκα το πρωί, είδα μια φίλη με το μωράκι της ένα μήνα διαφορά μεγαλύτερο το δικό της και με το που βλέπει η μάνα της το μωράκι μου λέει «ααα καλός είναι και ο δικός σου» :mad: - καλά άμα δεν σου αρέσει κ πολύ να μην στον αφήσω , αι σιχτιρ δηλαδή για να μη πω τίποτα άλλο, εγώ ρε κορίτσια όλα τα μωράκια όμορφα τα βλέπω , εντάξει δεν λέω για το δικό μου , αλλά δεν μπορώ να δω μωρό και να πω α καλό είναι , όλα είναι γλυκά , και μόνο αυτή την αθωότητα στο βλέμμα τους να δεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο – καλά είπε και άλλα , αλλά δεν σχολιάζω άλλο γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και είμαι και μεγάλη γυναίκα , αυτά !

Α και επειδή το είπα αλλά το προσπεράσατε (μεγάλες γυναίκες είστε με καταρράκτη, σας δικαιολογώ σε αυτό ) τη σοκολατοπιτα μόνες σας τη φάγατε , σα δε ντρέπεστε γαϊδούρες … παρεξηγηθείτε ΤΩΡΑ σας είπα γαϊδούρες !!!!

XwAPp3.png

εμείς το είχαμε πάρει με άλλα πράγματα από www.bimbomarket.it αλλά το ίδιο που το στείλαμε κέρκυρα το πήραμε από Λητώ...να πάρει και τις βάσεις πες του για την μπανιέρα...νομίζω και τα δυο, 60 ευρώ...θα στο επιβεβαιώσω μόλις βγει ο γιώργος απ'το μπάνιο...

βολεύει βρε σου λέω και το παιδί είναι άνετος! μισό να σου στείλω φώτο στο μαιλ να τον δεις!

χμμμμ πόσο όμως θα κάτσει εκεί? γιατι σκέφτομαι να του παρω απο mothercare αυτό που μπαίνει μέσα στην μπανιέρα με καθισματάκι ... aqua pod που απ'οτι λέει είναι απο 6 μηνων... να το παρω για 2 μηνες ?

Προφανώς και αστειεύεσαι...έτσι δεν είναι;;;;; :rolleyes:

60 μαζί με τις βάσεις ήταν...

ναι .... τα έχω περάσει ήδη εδώ... αλλά τα αρχεία είναι τεράστια... θα περιμένεις να τα πάρεις με στικ...???;):lol:.... καλά μην πάθεις εγκεφαλικό.... είσαι και σε κρίσιμη ηλικία!!! κάτι θα κάνουμε...

Διαφημίσεις

εσύ κυρά δικηγόρε από κεκτημένη ταχύτητα επαγγέλματος επεμβαίνεις; :tongue:

ναι ρε γαμωτο δεν μπορω να το αποφυγω! ειναι η φυση μου τετοια!

ποιός εγώ ????? μα καλά είσαι τρελή???? ο Νίκος :lol::lol::lol: και ο Αγγελος!:lol::lol::lol:
και ο Γιώργος και ο Νικόλας :D :D :D :D

ψευτρόνια:

2458784db07iky94q.gif

καλησπέρα πως είστε ? Εμείς καλά βολταραμε σήμερα και ναι επιτέλους πήρα μόνη μου το αυτοκίνητο με το γιο μου μέσα γιουπιιιιιι :D , κανένα άγχος όλα καλά και αυτός μια χαρά ούτε που ακούστηκε – στην επιστροφή κοιμήθηκε κιόλας !!! Το μόνο θέμα που έχω είναι να πάω να πάρω τον καθρέφτη από το mothercare αλλά το δικό μου τουτου δεν έχει προσκέφαλο στα πίσω καθίσματα, θα μπαίνει ο καθρέφτης ? :confused:

Επίσης το αγοράκι μου θα το βλέπουν μόνο άνθρωποι που εγώ θέλω κ επιλεκτικά γιατί συγχύστηκα το πρωί, είδα μια φίλη με το μωράκι της ένα μήνα διαφορά μεγαλύτερο το δικό της και με το που βλέπει η μάνα της το μωράκι μου λέει «ααα καλός είναι και ο δικός σου» :mad: - καλά άμα δεν σου αρέσει κ πολύ να μην στον αφήσω , αι σιχτιρ δηλαδή για να μη πω τίποτα άλλο, εγώ ρε κορίτσια όλα τα μωράκια όμορφα τα βλέπω , εντάξει δεν λέω για το δικό μου , αλλά δεν μπορώ να δω μωρό και να πω α καλό είναι , όλα είναι γλυκά , και μόνο αυτή την αθωότητα στο βλέμμα τους να δεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο – καλά είπε και άλλα , αλλά δεν σχολιάζω άλλο γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και είμαι και μεγάλη γυναίκα , αυτά !

Α και επειδή το είπα αλλά το προσπεράσατε (μεγάλες γυναίκες είστε με καταρράκτη, σας δικαιολογώ σε αυτό ) τη σοκολατοπιτα μόνες σας τη φάγατε , σα δε ντρέπεστε γαϊδούρες … παρεξηγηθείτε ΤΩΡΑ σας είπα γαϊδούρες !!!!

καλησπέρα Κατερινιώ! στην τσιτα εισαι;;;:P

μεχρι της 4 το πρωι.... Παρα ειμαι μακρια ρε γμτ!! Και ο μεσιε Θοδωρης δεν παιζει! Βαριεται.... Αλλα κανονισα να πηγαινω στην μπιριμποπαρεα απο βδομαδα! θα κραταει οο θοδ το μπεμπη ενα απογευμα τη βδομαδα, κ η μανουλα θα ξελαμπικαρει παιζοντας μπιριμπα...χαχα!!

Ειναι αρρωστια παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι.. καμμια σχεση με τα κλασσικα χαρτοπαιγνια!! Κριμα βρε Μαρακι, ωραια θα περναγαμε!!

και εμενα ο Αρης βαριεται :-(...

παιζεις και με περιορισμούς; εμενα ετσι μου αρεσει γιατι γινεται πιο δυσκολη και πιο ενδιαφερουσα! επισης μου την δινει όταν κατεβαζουν τριτες και τεταρτες με 8αρια, 10αρια κλπ. δεν πιστευω να κανεις τετοια :tongue:

Κατερίνα μου πολύ χαίρομαι για τα νέα σας! θυμάμαι πόσο άγχος είχες για το αυτοκίνητο, μπράβο και σε εσένα και στο στέρι σου που ήταν τόσο ήσυχο! ... όσο για το συμβάν, μη δίνεις σημασία.... τι να πω... ο καθένας λέει ότι του κατέβει!!!!

χαχαχαχα για εμένα ήταν το μεγάλες ε???? με χτυπας στο αδύνατο σημείο μου... ΑΚΑΡΔΗ! ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι οι γυναίκες δεν προλάβαμε να φάμε τπτ... :wink:

Επίσης το αγοράκι μου θα το βλέπουν μόνο άνθρωποι που εγώ θέλω κ επιλεκτικά γιατί συγχύστηκα το πρωί, είδα μια φίλη με το μωράκι της ένα μήνα διαφορά μεγαλύτερο το δικό της και με το που βλέπει η μάνα της το μωράκι μου λέει «ααα καλός είναι και ο δικός σου» :mad: - καλά άμα δεν σου αρέσει κ πολύ να μην στον αφήσω , αι σιχτιρ δηλαδή για να μη πω τίποτα άλλο, εγώ ρε κορίτσια όλα τα μωράκ

ια όμορφα τα βλέπω , εντάξει δεν λέω για το δικό μου , αλλά δεν μπορώ να δω μωρό και να πω α καλό είναι , όλα είναι γλυκά , και μόνο αυτή την αθωότητα στο βλέμμα τους να δεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο – καλά είπε και άλλα , αλλά δεν σχολιάζω άλλο γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και είμαι και μεγάλη γυναίκα , αυτά !

μπα βαριέμαι να παρεξηγηθώ...την επόμενη σοκολατόπιτα να κουνήσεις τον πωπουδάκο σου να έρθεις να την φας εδώ...τώρα που πήρες και το κολάι της οδήγησης :lol:

θύμησέ μου αύριο να κοιτάξω τον καθρέφτη να σου πω αν πιάνεται στο κάθισμα εκτός από το προσκέφαλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...