Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον έχω 1!  Εγώ έλεγα να δοκιμάζαμε με 1 ωάριο φρέσκο τώρα, αυτό του κύκλου. Οχι να βάζαμε απαραίτητα την κατεψυγμένη.

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες μπήκα για λίγο για να σας καληνυχτίσω και να ευχηθώ στην Σοφούλα καλή επιτυχία για αύριο.Κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε. Περιμένουμε νέα σου το συντομότερο.

Σας φιλώ και εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ σε όλους μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην ανησυχείς , δεν μπορεί κάθε μέρα να έχει την ίδια όρεξη, εσύ κάθε μέρα είσαι το ίδιο ? Περνανε τις φάσεις τους και αυτά, άσε που ο μπεμπουλιξ σου περασε και κρυωματάκι.

Εμείς καλά είμαστε , απλά τον πιάνει ώρες ώρες μανία με τα ουλα του, βάζει το δάχτυλο και το πιέζει προς τα πάνω. Τι να πω ? Τα κάτω δεν βγαίνουν πρώτα ?

Πάω για τάισμα και ύπνο καλό βράδυ κοριτσάκια και ήρεμο !!!

XwAPp3.png

Εγω τελικα ειμαι νυχτερινος τυπος. Τωρα παλι μπηκα και προφανως ολες λειπετε. Σοφακι σε ευχαριστουμε για τις ευχες και εγω και η μπεμπιτσα...Ναι σημερα γιναμε 4 μηνων. Απιστευτο μου φαινετει και το πιο απιστευτο το ποσο εχει μεγαλωσει η μπεμπιτσα...Το βαρος γεννησης μας, το υπενθυμιζω, ηταν 1820 γρ, λογω προωροτητας (γεννηθηκε στον 7ο). Σημερα ειναι σαν αλλο μωρο, εχει μπουτια, μπρατσα, στομαχακι...Καμαρωνω...Αυριο θα σας πω και κιλα. Μαρια μην ανησυχεις βρε, καλα λεει και η Κατερινα, δεν μπορει καθε μερα να εχει την ιδια ορεξη...Ζωη μου θα κανουμε το infarix hexa τη δευτερη δοση και αγχωνομαι γιατι η πρωτη δοση μας ειχε ξεσκισει σχεδον 2 μερες μου εκανε πυρετο!!!! Σας καληνυχτω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Κοιμάται πολύ σήμερα...ούτε μπάνιο δεν έχει κάνει...και εκτός από τις 4 που έφαγε κανονικά, από κείνη την ώρα έχει πιει 5 γουλιές μετρημένες...έχω αρχίσει να ανησυχώ...

σεις πως είστε;

Μαρακι τ καιρο κανει εκει κατω?Την πρωτη φορα που κοιμηθηκε και ο δικος μου λογω καιρου τα ειχα παιξει....

Εγω παντως τοτε τον ξυπνουσα ανα 3 ωρες και τον ταιζα.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Μπηκα και εγω να δω που εχω ωρα να μπω.

Σοφια καλη επιτυχια αυριο ελπιζω και η κορουλα σου να ειναι καλυτερα.

Αννουλα να την χαιρεσαι την κορουλα σου.Και εγω κινδυνευα για προωρο αλλα τελικα πηγαν ολα καλα.

Ελπιζω αυτη η δοση να ειναι πιο ηπια για εσας.

Καληνυχτα κοριτσια....

Καλημερα ζουζουνες,.ξυπνησα παλι νωριτερα να κανω καμια δουλιτσα!!Ποναει ολο μου το σωμα,ιδιως η μεση μου και οι καρποι των χεριων μου,χρειαζομαι απαραιτητως μασερ!!!

Καλη επιτυχια στο Σοφακι μας,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερούδια!!!!Ξύπνησα κι εγώ και ψήνω τυροπιτάκια, και μπουγατσάκια. Τα αντράκια μου κοιμούνται. Σήμερα θα πάμε jumbo για στολίδια αλλά ρε γμτ φοβάμαι να πάρω τον Άγγελο μαζί μας γιατί θα έχει πολύ κόσμο. Μάλλον θα τον αφήσω στην πεθερά. Και το μεσημεράκι λέμε αν έχει καλό καιρό να πάμε μια βόλτα στην Περαία που έχουμε να πάμε απ' τον Ιούλιο.Μια μέρα πριν γεννήσω!!! Κορίτσια τρελαίνομαι για θάλασσα!!Και τι δε θα έδινα να έχω σπίτι δίπλα στη θάλασσα!!!!!!

Να ρωτήσω και κάτι τώρα που θυμήθηκα. Το προηγούμενο Σάββατο του πήρα έναν υπνόσακο από h&m αμάνικο. Του τον φόρεσα χθες αλλά επειδή φοβήθηκα μην κρυώσει του έριξα και μια λεπτή κουβερτούλα. Μετά από λιγο τον κοιτάζω στο σβέρκο και ήταν ιδρωμένος. Τι να κάνω;Να τον αφήσω μόνο με τον υπνόσακο;Στο σπίτι έχουμε περίπου 22-23 βαθμούς.

Καλημέρα σας!!!

Νυστάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Η μικρή κοιμήθηκε στις 11 αλλά ξαναξύπνησε στις 2 για μαμ (συνήθως ξυπνάει μετά τις 5...) και είχε όρεξη για κουβέντα!!! Ε τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε μέχρι τις 3 και μετά νάνι...και πάλι ξύπνημα στις 7:30 για φαγητό!

ε την τάισα και την ξανακοίμησα οπότε τώρα πατέρας και κόρη κοιμούνται ακόμα κι εγώ απο τις 8, καθάρισα φασολάκια, τα έβαλα να γίνονται και τώρα δουλεύω...τουλάχιστον ας κάνει καλή μέρα να βγούμε καμιά καροτσάδα!

Βούλα όταν του φοράς υπνόσακο μην τον σκεπάζεις κιόλας...κινδυνεύει απο υπερθέρμανση...

έχω πάρει κι εγώ υπνόσακο απο mothercare αλλά προς το παρόν δεν της τον φοράω γιατί μου φαίνεται οτι κάνει ζέστη ακόμα και είναι 2,5 tog ο δικός μου και φοβάμαι μη σκάσει!!!

άσε που τον πήρα χωρίς να ρωτήσω την παιδίατρο και πριν της τον βαλω θέλω να τη ρωτήσω να δω τι θα μου πει!!!

Μαράκι μη ανησυχείς για το Νικόλα! αν πεινάει θα το καταλάβεις σίγουρα!!! Μακάρι να κοιμόταν και η μικρή μου μέσα στην ημέρα! το πολύ να κοιμάται 3 μισάωρα κι αυτά μόνο όταν την έχω αγκαλιά! όταν την αφήνω κάτω σκούζει!!!

Λέω να δοκιμάσω να τη βάζω μπρούμυτα μήπως τη βολεύει καλύτερα αλλά μάλλον θα ρωτήσω τη γιατρό μας πρώτα!

Εσείς τι γνώμη έχετε για το μπρούμυτα? τα κοιμίζετε καθόλου έτσι τα μικρά σας???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ax epitelous katafera na sindetho ki ego! ka limera se oles tis manoules! sofaki ego ton vazo mproumita mono otan eimai ego xipnia dipla tou i ton exo xaplomeno sto stithos mou. exoume edo kai dio vradia pou koimatai sgo domatio tou , kai eimai me metrimeno ipno giati xipnaei sinexia i na faei i giati thelei tin pipila tou. ki emena mou exoun ferei enan ipnosako peepei na ton dokimaso giati xeskepazete aftos. mporek na min kataferno na mpaino sixna alla prospatho na sas diavazo , mou kanete parea. exei kali mera simera, exo na ton vgalo treis meres giati exoume ligo vixa alla molis xipniseo pame fourno kai zaxarolasteio gia toura giati i mama exei genethlia kai den exo xrono sigoura na ftiaxno tourtes!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εγω δεν τησ πηρα ακομη υπνοσακο,προς το παρον εχω τα καλοριφερ στο 22 ολη νυχτα..θα ρωτησω την παιδιατρο και μετα θα παρω..οσο για μπρουμητα,θεωρω πως ειναι μικρουλια μωρε ακομη..την κοιμιζω στο στηθος μπρουμητα,αλλαμονο για κανενα τεταρτακι οχι παραπανω

Επεξεργάστηκαν by Λια1111

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ax epitelous katafera na sindetho ki ego! ka limera se oles tis manoules! sofaki ego ton vazo mproumita mono otan eimai ego xipnia dipla tou i ton exo xaplomeno sto stithos mou. exoume edo kai dio vradia pou koimatai sgo domatio tou , kai eimai me metrimeno ipno giati xipnaei sinexia i na faei i giati thelei tin pipila tou. ki emena mou exoun ferei enan ipnosako peepei na ton dokimaso giati xeskepazete aftos. mporek na min kataferno na mpaino sixna alla prospatho na sas diavazo , mou kanete parea. exei kali mera simera, exo na ton vgalo treis meres giati exoume ligo vixa alla molis xipniseo pame fourno kai zaxarolasteio gia toura giati i mama exei genethlia kai den exo xrono sigoura na ftiaxno tourtes!

Λιτσάκι καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!

Να έχεις υγεία και ευτυχία, εσύ και η οικογένεια σου!!!

δεν ξέρω να σου πω για τον υπνόσακο...δεν τον έχουμε δοκιμάσει ακόμα!

Πάντως εγώ όταν της τον φορέσω λέω να της βάλω κοντομάνικο ζιπουνάκι και βαμβακερό φορμάκι.

Βολεύεται μπρούμυτα ο μπέμπης σου???

Γιατί η δικιά μου ανάσκελα μόνο το βράδυ κοιμάται...οπότε λέω την ημέρα που την έχω δίπλα μου να το δοκιμάσω μπας και κοιμηθεί καθόλου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κορτσια τι κανετε?

Εμας ο μικρος μας ξυπνησε μονο μια φορα το βραδυ στις 3:30 και μετα 7:30!!!!!!!!!!!!!Δεν ξερω τι επαθε...

Λιτσακι χρονια πολλα να ζησεις να τα εκατοστησεις.

Εγω μπρουμυτα δεν εχω δοκιμασει να τον κοιμισω αλλα οταν κοιμαται στο στηθος μου η στου μπαμπα του μπρουμυτα φαινεται να ηρεμει παρα πολυ.

Οσο για υπνοσακο καλυτερα να ρωτησεις τον παιδιατρο γιατι ακουσα οτι με τον υπνοσακο δεν αναπνεει καλα το δερμα του μωρου.Εγω παντως τον σκεπαζω με μια χοντρη και πολυ μαλακια κουβερτα και για να μην ξεσκεπαζετε την σφινωνω στα πλαινα απο το κρεβατακι του και ετσι ολο το βραδυ αν και χτυπιεται μενει σκεπασμενος.

exoume edo kai dio vradia pou koimatai sgo domatio tou , kai eimai me metrimeno ipno giati xipnaei sinexia i na faei i giati thelei tin pipila tou. ki emena mou exoun ferei enan ipnosako peepei na ton dokimaso giati xeskepazete aftos.

Αν ειναι να πηγαινοερχεσαι στο δωματιο της γιατι δεν την εχεις στο δικο σου?Εγω οταν κοιμηθει ολοκληρο βραδυ θα τον μετακομισω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...