Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θεωρω πως δεν ειπα κατι που σε θιξει προσωπικα...! στο 1ο μηνυμα αναφερθηκα στους παπαδες.. ! Στο 2ο αφου μου επιτεθηκες, σου απαντησα αναλογα κ σε κερασα κ ενα ξυδι.. Εχω βαρεθει να μετραω τα λογια μου, μη τυχον κ αρπαχτεις.. Καλυτερα ομως ετσι, σαν να μην υπαρχουμε.. Ειναι η καλυτερη λυση..

τέλεια!

αλλά δεν σου επιτέθηκα! παρακάλεσα να μην θίγεις θέματα θρησκείας γιατί με ενοχλεί! μάθε την διαφορά ανάμεσα σε παράκληση και επίθεση! αντιός!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγχώθηκα γιατι λόγο δουλειάς ζώ επαρχεία. ο Γιατρος μου είναι Αθήνα. Αλλά στην στην πρώτη φορα θα πάω σε μια γυναικολόγο εδώ για να μου γράψει και τις εξετάσεις. Απλά φοβάμαι με το κολπικό μη κάνει καμιά ζημιά!. Χωριακή ειχα 4877. Και ο γυναικολόγος τις αθήνας μου είπε οτι δε θα δει τίποτα, αυριο που θα πάω. Επίσης τηλεφωνικά μου είπε οτι πρώτα ο θεός πάω για Σεπτέβριο του 2010

Οχι κοπελα μου μην αγχωνεσαι, καμμια ζημια! Εναν προγεννητικο ελεγχο θα σου γραψει να κανεις.. Εχε το νου σου απλα γιατι στην επαρχια βαρανε αυτα! Κι εγω απο επαρχια ειμαι, κ εκανα Αθηνα αυτες τις εξετασεις. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα, κ του χρονου τετοια εποχη να εχεις κ εσυ ενα μωρακι να σε τρελαινει!!! Σε οτι μπορουμε να βοηθησουμε εδω ειμαστε..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπέρα!!! joy σου εύχομαι τα καλύτερα... μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου.... περιμένουμε νέα σου!

τι κάνετε? όλα καλά? εμεις περασαμε τελεια σήμερα!

λοιπόν... έχω φάει του σκασμού σήμερα, φαγητό και γλυκά φουλ .... !!! απο αύριο ΔΙΑΙΤΑ!!! και ελπίζω να το κρατήσω.... δλδ τουλάχιστον να κόψω τα γλυκά γιατί μου έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια.... τρώω κάθε μέρα και αρκετά.... και μονο τα γλυκά να κόψω με κόβω να χάνω κανα 2κιλο το μήνα! :)

Διαφημίσεις

Ελα μωρε... Γιατι να την πεσεις... Ασχολησου κ εσυ με κατι.. Καμμια φιλεναδα κοντα σου??? Κ εγω ετσι μονη μου τη βγαζω τις περισσοτερες φορες.. Αχ ποσο θα θελα να μαζευτω με φιλους να παιξουμε καμμια μπιριμπα!!!Ουουφ!!! Στο μεταξυ μαγειρεψα το κρεας, φαγαμε, εβαλα κ μια πιτα στο φουρνο!!! Κ τωρα ετοιμαζομαστε για ταινιουλα κ αγκαλιτσες με το hubby!!! Φιλακια!!

παιζεις μπιριμπα καλή μου;;; α ρε να εισαι μακρια! ριχνουμε που ριχνουμε τα ξενυχτια μας τουλαχιστον να παιζαμε καμια παρτιδουλα!;)

ήρθα! μια υπέροχη κυριακή ήταν σήμερα! το παιδάκι μου χαζολόγησε τόσο πολύ σήμερα που έπεσε ξερό...τον βλέπω να ξυπνάει κατά τη μία με τρελλή πείνα!!!

Ελευθερία, δες εδώ...το onda evolution έχουμε εμείς, είναι από 0-12...

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_gr.php?item=onda_evolution&p=1&img=01

λοιπόν... έχω φάει του σκασμού σήμερα, φαγητό και γλυκά φουλ .... !!! απο αύριο ΔΙΑΙΤΑ!!! και ελπίζω να το κρατήσω.... δλδ τουλάχιστον να κόψω τα γλυκά γιατί μου έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια.... τρώω κάθε μέρα και αρκετά.... και μονο τα γλυκά να κόψω με κόβω να χάνω κανα 2κιλο το μήνα! :)

το ίδιο και γω! αχ βαχ, να'χα μια σοκολατόπιτα :rolleyes:

Μαριάνθη μου, δεν θα επεκταθώ στη συζήτηση περαιτέρω...το μόνο που ζήτησα είναι να μην χρησιμοποιούνται εκφράσεις που μπορεί να θίξουν κάποιον και ειδικά σε θέματα που χρίζουν σεβασμού...αν εσύ θεωρείς ότι δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο, δικό σου δικαίωμα και δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω...

αν προσέξεις, δεν απαίτησα αλλά παρακάλεσα να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον προς το πρόσωπό μου, καθώς αναφερόσουν σε παράθεση δική μου...αν πραγματικά δεν μπορείς να το κάνεις (θεωρώ απαράδεκτη την έκφραση που έχει σχέση με το ξύδι), τότε θα παρακαλέσω για μια ακόμη φορά, να μην μου δίνεις καμία μα καμία σημασία...σαν να μην υπάρχω, οκ; ευχαριστώ :)

Θεωρω πως δεν ειπα κατι που σε θιξει προσωπικα...! στο 1ο μηνυμα αναφερθηκα στους παπαδες.. ! Στο 2ο αφου μου επιτεθηκες, σου απαντησα αναλογα κ σε κερασα κ ενα ξυδι.. Εχω βαρεθει να μετραω τα λογια μου, μη τυχον κ αρπαχτεις.. Καλυτερα ομως ετσι, σαν να μην υπαρχουμε.. Ειναι η καλυτερη λυση..

ενταξει.... ουτε δεκαχρονα! και εγω οταν τσακωνομουνα με την αδερφή μου (στο δημοτικο ηταν; :rolleyes:) εκανα οτι δεν την εβλεπα! βρε για σοβαρευτειτε!

Μαράκι είσαι υπερβολική! την αποψη της Μαριανθης την εχουμε οι περισσοτερες από εμας και αυτο δεν μας κανει λιγοτερο χριστιανες από αλλους.δεν εθιξε την πίστη σου καταλαβε το!

Μαριάνθη και εσύ εισαι υπερβολικά ευθικτη! ποιος σου ειπε παιδί μου να μην λες την άποψή σου από φοβο μην αρπαχτεί ή Μαρία ή η οποια Μαρία; το αγχος σου αυτο φαινεται και μετατρεπεται ευκολα σε εκνευρισμό!

σοβαρευτείτεεεεε!

Διαφημίσεις

το ίδιο και γω! αχ βαχ, να'χα μια σοκολατόπιτα :rolleyes:

Βρε κοριτσια για ηρεμηστε ,μαλλον παρεξηγηση εγινε γιατι δεν νομιζω να ηθελε καμια σας να θικει την αλλη

Βρε εσυ χθες δεν εφτιαξες σοκολατοπιτα???Την εφαγες???

Εγω ειπα να αρχισω να μαζευομαι γιατι δεν την παλευωπ ου δεν μου κανει τιποτα

Ριξαμε εναν υπεροχο υπνακο με τον γιο μου το απογευμα 3 ωρες παρακαλω και κοιμηθηηηηηηηκα γιατι δεν τον ειχα εννοια ηταν διπλα μου , ξυπνησε εφαγε και ξανα υπνο , ουτε μπανιο δεν καναμε!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Βρε κοριτσια για ηρεμηστε ,μαλλον παρεξηγηση εγινε γιατι δεν νομιζω να ηθελε καμια σας να θικει την αλλη

Βρε εσυ χθες δεν εφτιαξες σοκολατοπιτα???Την εφαγες???

Εγω ειπα να αρχισω να μαζευομαι γιατι δεν την παλευωπ ου δεν μου κανει τιποτα

Ριξαμε εναν υπεροχο υπνακο με τον γιο μου το απογευμα 3 ωρες παρακαλω και κοιμηθηηηηηηηκα γιατι δεν τον ειχα εννοια ηταν διπλα μου , ξυπνησε εφαγε και ξανα υπνο , ουτε μπανιο δεν καναμε!!

δυο κομμάτια μείνανε χρυσή μου...πέσανε πάνω τους κάτι ακρίδες θηλάζουσες :tongue:

ενταξει.... ουτε δεκαχρονα! και εγω οταν τσακωνομουνα με την αδερφή μου (στο δημοτικο ηταν; :rolleyes:) εκανα οτι δεν την εβλεπα! βρε για σοβαρευτειτε!

Μαράκι είσαι υπερβολική! την αποψη της Μαριανθης την εχουμε οι περισσοτερες από εμας και αυτο δεν μας κανει λιγοτερο χριστιανες από αλλους.δεν εθιξε την πίστη σου καταλαβε το!

Μαριάνθη και εσύ εισαι υπερβολικά ευθικτη! ποιος σου ειπε παιδί μου να μην λες την άποψή σου από φοβο μην αρπαχτεί ή Μαρία ή η οποια Μαρία; το αγχος σου αυτο φαινεται και μετατρεπεται ευκολα σε εκνευρισμό!

σοβαρευτείτεεεεε!

εσύ κυρά δικηγόρε από κεκτημένη ταχύτητα επαγγέλματος επεμβαίνεις; :tongue:

ήρθα! μια υπέροχη κυριακή ήταν σήμερα! το παιδάκι μου χαζολόγησε τόσο πολύ σήμερα που έπεσε ξερό...τον βλέπω να ξυπνάει κατά τη μία με τρελλή πείνα!!!

Ελευθερία, δες εδώ...το onda evolution έχουμε εμείς, είναι από 0-12...

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_gr.php?item=onda_evolution&p=1&img=01

είναι πολύ ωραίο... φαντάσου ακόμα και ο Νικος ξετρελλάθηκε... απο που το πήρες να πάει αύριο να το πάρει (και αυτά είναι τα δικά του λόγια όχι τα δικά μου, το υπόσχομαι!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...