Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ετοιμαζομαστε για βολτιτσα! ελπίζω να μην μας τα χαλασει ο μπεμπης γιατι εχει γινει τρελός στριγκλής τελευταια παρόλο που του υπενθυμιζω ότι οι στριγκλιες δεν ταιριάζουν σε αντρες!

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Ενας καφες ειναι οτι πρεπει!!!!Ευχαριστω μαρακι.

Οντως καπου με πετυχες!!!

χεχε

μονο που εσυ εφυγες!!!!!:-(:-(

τουλαχιστον ειναι ζετσος ο καφες?

ψωνιζα στο ιντερνετ.....Τι μονο η Σοφια?????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ετοιμαζομαστε για βολτιτσα! ελπίζω να μην μας τα χαλασει ο μπεμπης γιατι εχει γινει τρελός στριγκλής τελευταια παρόλο που του υπενθυμιζω ότι οι στριγκλιες δεν ταιριάζουν σε αντρες!

χαχαχα και αυτος ως αντιδραστικος συνεχιζει να αγνοει τις παρατηρησεις σου ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Κοπελια ειπαμε πιανουν τα χερια αλλα οχι σε τετοια , σε αυτα πιανοτν τα δικα σου!!

Βρε να το πας καπου να στο ανοιξουν λιγο! Δεν εννοουσα να το κανεις μονη σου..! Ουτε γω το κανω!:tongue:

Συγνωμη απο ποτε λενε οι παπαδες τι στολισμος να εχεις και τι ρουχα θα φορεσει το παιδι ??καινουργιο ειναι αυτο??

Ρε μη το ψαχνεις!!! Εδω εμας μας ειπανε οτι απαγορευσαν τα μυστηρια στα εξωκκλησια!! Για να αναγκαζομαστε να πηγαινουμε στην Εκκατονταπυλιανη που ειναι τεραστια, κ αντε να τη στολισεις.. Αλλα βεβαια, τα καλα κ τα συμφεροντα..:rolleyes:

χμμμ ανοίγεις μεγάλο θέμα και θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ...

ένα πράγμα θα πω μόνο... ο τρόπος που υπάρχει και λειτουργεί η εκκλησία και οι παπαδες σήμερα είναι εντελώς αντίθετος απο την θρησκεία μας, δλδ ο πλούτος στις εκκλησίες και αυτά που φοράνε οι παπαδες ενώ τόσα παιδια δεν έχουν να φάνε.... ο Χριστός αυτά δίδαξε? έτσι ήθελε τον οίκο του και αυτούς που θα μιλούσαν για Αυτόν????:confused: απλά επειδή έτσι γίνεται τοσα χρόνια ο κόσμος αυτό ξέρει και δεν καταλαβαίνει πόσο οξύμωρο είναι όλο αυτό.... θύμωσα σταματώ εδώ....:mad:

Ετσι ειναι... Ποοοολυ μεγαλη κουβεντα! Μαζι σου!!!!! Ευτηχως εχουμε 1-2 καλους εδω, γιατι ειχε πεσει πολυ κλεψια!!! Αλλα λογω μικρης κοινωνιας, μπηκαν λιγο στη θεση τους γιατι θα τους πεταγαμε στη θαλασσα..

Αυτη τη συζητηση την εχω κανει κ εγω αρκετες φορες, κ δεν βγαζεις ακρη! Κ επειδη κι εγω συγχιζομαι, με το πως ζουν κ με το τι προσφερουν στο κοσμο... Αλλα ο εμεις οι ιδιοι τα καναμε ετσι, οποτε, να τα τωρα!!!

όταν αφορά τη δική μου δουλειά και πως θέλω να γίνει, εγώ θέτω τα κριτήρια. κατά συνέπεια, όταν ο πάτερ θέτει τα δικά του κριτήρια για να τελέσει το μυστήριο, οφείλω να σεβαστώ. ο άνθρωπος μας εξήγησε την φύση του μυστηρίου και ότι όλα ακόμα και ο στολισμός θα πρέπει να το σέβονται.

αν και δεν σε αφορά, δεν μας ζήτησε χρήματα.

θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου καθώς θίγεις ευαίσθητο θέμα όσον αφορά την πίστη κάποιου (εν προκειμένω τη δική μου) και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο το θέλουμε εδώ μέσα.

Κοπελα μου δεν ειμαι αθεη!!! Αλλα οι εκκλησιες ειναι του κοσμου!!! Οχι των παπαδων! Αντε γιατι την εχουν δει πολυ κ εχουν "καταστρεψει" με τη συμπεριφορα τους, τα ιερα αυτα μυστηρια.. Δε σε ρωτησα αν σου ζητησε λεφτα! Πολυ που με νοιαζει, αλλα το φακελακι που πεφτει στους περισσοτερους απ αυτους, δεν συμμαζευεται!! Αν εσυ επεσες σε καλο, μπραβο του κ θα ειναι κ απ τις εξαιρεσεις, αλλα τη γνωμη μου θα την πω, κ οποιος θιχτικε, ξιδακι του Θεου!! Αμα πια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαρία μου μάλλον παρεξήγηση έγινε ... δεν το είχαν ξανακούσει απλά... τεσπα, η αποψή μου είναι οτι ελεος πια με τα πανηγυρια στις εκκλησιες, υπάρχουν τα μπουζούκια γι' αυτό το σκοπό, απο την άλλη όμως έλεος και η εκκλησία με τις υπερβολες... δλδ ενώ λένε μη στολίζετε σε γάμους και βαφτίσια οι εκκλησίες είναι τιγκα στο χρυσο .... χμμμ δεν είναι περίεργο??? κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα, γιατι εγώ συστημα το βλέπω, προσωπικά για εμένα η εκκλησία και η πίστη στο Θεό είναι 2 διαφορετικά πράγματα...

Εγω ειμαι υπερ του ΜΗ στολισμου, απλα εφ οσον οι εκκλησιες ειναι του κοσμου, (κ μιλαμε εδω της χτισαν με τα χερια τους ο κοσμος απ το υστερημα του) εφ οσον πληρωνεις κ ειναι προσωπικη υποθεση ο γαμος κ η βαφτιση του παιδιου σου, καλο ειναι να αποφασισεις ΕΣΥ πως θες να ειναι καποια πραγματα.. Με μια λογικη παντα, κ φυσικα, με συζητηση με τα παπαδαρια... Ελευθερια, οταν ερθεις Παρο, (γιατι θα ερθεις!) δες το καινουριο γηροκομειο που εχτισε η εκκλησια.. Απλως θα σας πω οτι για να παει εκει μια γριουλα η ενας γερακος κ να τους φροντισουν, αν δεν εχουν χρημα, τοτε οι παπαδες ζητανε να τους γραψουν χωραφια κ αλλα ακινητα!!!!! Ε ρε Τριανταφυλλοπουλος που τους χρειαζετε..! Ρουφαν το αιμα του φτωχου κοσμακη!!!

Απλα εχουμε συνηθισει οι περισσοτεροι παπαδες να εινια μονο στο ονομα ισως γι αυτο και μας φανηκε πριεργο, υπαρχουν ομως και καποιοι παπουληδες που ειλικρινα δεν εχω λογια να εκφραστω , και ειχα την τυχη και την χαρα να γνωρισω εναν που μονο που τον εβλεπα και μου μιλαγε εκλαιγα απο την συγκινηση!! Ετσι πρεπει να ειναι ολοι τους ......

Και η Μαριανθη κατι τετοιο θα ενοοουσε!

Ευτυχως εχουμε κι εμεις εξαιρεσεις...

Kαλησπέρα και από εμενα!

επιτελους ο μικρος κοιμηθηκε (από τις 10) αλλά προβληματιζομαι για το τι ωρα θα ξυπνησει αφου εφαγε στις 8 παρα τελευταια φορα! οψομεθα!

Μαρακι και εγω ειμαι βεβαιη πω η Μαριανθη εξεφρασε αυστηρα προσωπικη αποψη και δεν εθιξε την πιστη κανενος. Ας μην δημιουργουμε θεμα και παρεξηγησεις απο εκει που δεν υπαρχουν και χαλαμε το μεταξυ μας κλιμα! η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη ακομα και αν δεν συμβαδιζει με τη δικη μας. Δυστυχως και εγω συμφωνω μαζι της οσον αφορα την γνωμη της για τους παπαδες διοτι εχουμε φτασει στο σημειο οι καλοι ιερεις να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας σημερα! εμεις οταν πηγαμε να κλεισουμε εκκλησια για το γαμο ο ιερεας εκει μας ειπε οτι δεν θα πρεπει να εχουμε εξτρα στολισμο εκτος από τις λαμπαδες αλλα ουτε και να τοποθετησει ο φωτογραφος τις ειδικες ομπρελες για τα φλας διοτι το απαγορευει ο δεσποτης μας. Στην πορεια βεβαια αφησε να εννοηθει οτι μπορουμε να τοποθετησουμε τις ομπρελες αυτες με το αζημιωτο φυσικα γιατι για τα φλας καταναλωνεται ρευμα που πληρωνει η εκκλησια! εννοειται οτι δωσαμε κατι παραπανω και τοποθετησαμε τα φλας για να μην μας χαλασουν οι γαμηλιες φωτος. ε λοιπον δεν ειναι ξεφτιλες;;;;:confused:

Γιατι απ την τσεπη του το πληρωνει??? Καλα, απιστευτος!!! Αλλα σε πιανει στην αναγκη εκεινη τη στιγμη κ δεν μπορεις να κανεις αλλιως!!

Ακου τι εγινε στο γαμο του ξαδερφου μου! Ο παπας σταματησε τη ψαλμοδια κ φωναξε αγριεμενος στον κοσμο να μη μιλαει!! Χαρα ειχαμε ρε παιδια, κλαμματα συγκινηση! Ξανα σταματησε γιατι εκλαιγε ενα μωρο κ εκανε παρατηρηση κ σ'αυτο! Κ τελος αφου τελειωσε το μυστηριο, (κ πηρε 2 φακελακια) σταθηκαμε να βγαλουμε φωτο, (παραλιακο εξωκκλησι ηταν, στον Αγ.Φωκα για οσες ξερουν, στο προαβλειο ειμασταν) ηρθε ο κ*****παπας κ μας εδιωξε!!!!!!!!! "Αντε αντε να τελειωνετε να φυγετε γιατι θα ερθει ο επομενος..."

Κατεστεψε το γαμο ρε παιδια.. Ελεος!!!!

Επισης... Κοριτσια, ευχαριστω...;)!

Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να τη ντύνω όπως ντύνομαι κι εγώ!

το κάνω και ως τώρα ευτυχώς είναι μια χαρά!

γιατί και το βαρύ ντύσιμο δεν κάνει καλό!

Ναι κι εμενα.. Ετσι κανω, αντε να προσεξω λιγο πιο πολυ!

Ζωιτσα καλημερα!

Τον ταιζω και γραφω με το ενα χερι.

ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια και εμεις κανουμε αγαπουλες.

εσεις τι κανετε?

Καλημερα Ευμορφια μου!! Καλα εισαι? Νομιζω οι δυο μας ειμαστε.. Κι εμενα ο Θοδ εφυγε για δουλεια κ θα γυρισει το απογευμα:(

Κ τελος.. Κοριτσια μαλλον τη γλιτωσα! Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα! Βεβαια ακομα εχω καψιμο στη μυτη με το αλλεργικο μου, αλλα τουλαχιστον δεν αισθανομαι αρρωστη!!!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...