Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμενα δεν θελει καθολου τα μπουφαν αλλα προσεξα οτι αν εχουν φοδρα απο μεσα ετσι ωστε να γλυστραει το χερι του δεν εχει προβλημα να τα βαλει...

δοκιμασε το....

to ena εχει φλισ απο μεσα και το αλλο ειναι βαμβακερο , δεν εχει φοδρα κανενα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιατρικη για να βρει τροπονα καταπολεμησει καποια στιγμη της ασθενειες του γηρατος! Ασε μας βρε Ζωούλα! ακου γεραματα 67 χρονων κοπέλα :tongue:

:D:D:D:D

Ε δεν ειμαι και πιτσιρικι σαν αυτα που βλεπω στο πανεπιστημιο και δεν εχω τιποτα κοινο να συζηταμε!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα μαλιστα που εγω θα λεω τι χρωμα σκατα εκανε ο γιος μου και αυτοι θα λενε τι φαγητο εχει η λεσχη να φανε.....Ωραια κουβεντα θα κανουμε!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ειπα να σπουδασω στα γεραματα Λιτσακι :tongue::tongue::tongue:

Αλλα δεν βλεπω να με θελει και πολυ.............

καλο κουραγιο κοριτσακι , δεν την παλευω να διαβασω τωρα με τιποτα!!Ολοι για μεταπτυχιακα τρεχουν και μονο που το ακουω τρωω τον πανικο , δεν παιζει με τειποτα!!

αχ θελω και εγω βολτα αυριο! αν βρεχει λεω να του βαλω το ναϋλον στο καροτσι και να την κανουμε γιατι δεν μπορω αλλα σπιτι λεμε! το κρυο και εγω δεν το φοβαμαι αλλα την υγρασια και το νοτια τα τρεμω!

Διαφημίσεις

τέλειο! μόνο εμπλούτισε το λίγο το κείμενο γιατί θα έχουμε και γάμο!!! οπότε ας το κάνουμε:

"παντρευόμαστε και βαφτίζουμε την κόρη μας.

Ελάτε!"

χαχαχαχαχαχα

Σωστοοοοοοοοοοοοοο

Η ετσι...

Βαφτιζομαι

----------------

ελατε

Υ.Γ. Ααααααα και παντρευονται οι γονεις μου!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Exoume ena para poli megalo provlima eleftheritsa , exoume ena soro mpoufan alla den theloume kanena. podosako den exo parei , to mono pou anexetai einai ta zaketakia apo tis formes ante kai ena kapitone mpoufan pou tou pita apo tin benetton , mexri ekei.

2 fores prospathisa na tou valo kai kanoniko kai olosomo kai mas akouse oli i polikatoikia

απαπαπα ακου να δεις???? εχει αποψη απο τώρα... μήπως δεν ταίριαζε το μπυφάν με το υπόλοιπο σύνολο και φοβήθηκε μην του χαλάσει το image χα χα χα.... πάρε ένα ποδόσακο τότε, το δικό μας είναι παρα πολύ ζεστό και δεν καταλαβαίνει τπτ... αφού δεν θέλει μπουφάν βάλτου μακρυμάνικο εσωρουχο, μπλουζάκι, φουτεράκι και ζακετάκι φυσικά όταν έχει πολυ κρυο γιατι με όλα αυτά και τον ποδόσακο θα σκάσει στο τέλος.... να σου και εγώ είχα πολύ αγχος σην αρχή για το αν τον έχω ντυμένο καλά... για να καταλάβω καλά τι πρέπει αναλογα με τη θερμοκρασία έκανα το εξής του έβαζα πχ. ενα εσωρουχο και ενα μπλουζάκι, τον έπιανα μετα απο λίγο και εαν ήταν κρυο τότε του έβαζα και ένα ζακετακι πχ. δλδ καλύτερα να αρχίσεις με λίγα γιατι εαν του βαλεις απο την αρχή πολλα ... απλά θα σου φαίνεται ζεστος ενω αυτός μπορεί να σκάει, και η υπερθερμανση δεν είναι καλό πράγμα!

Αγορασε με φοδρα και θα δεις.Και εμενα κανενα αλλο μπουφαν δεν φοραει...Ζοριζεται

τα φοραει αλλα δυσανασχετει γιατι του ειναι μαζεμενα στο λαιμο ολα αυτα και τα παιρνει στο κρανιο

Ακριβώς αυτό που γράφει η Ελ, εκκλησία κ πίστη 2 διαφορετικά πράγματα. Δεν νομίζω ότι η Μαριανθη πρόσβαλε εσένα ή τη πίστη σου όταν ο κανόνας είναι ότι οι περισσότεροι «υπηρέτες» Του βλέπουν το λειτούργημα τους σαν δουλειά και την εκκλησία σαν επιχείρηση , αυτοί που πραγματικά είναι σωστοί ιερείς είναι λίγοι, τώρα το ότι βρήκες έναν που είναι εξαίρεση είναι πραγματικά πολύ καλό !

Αλλά η παρεξήγηση είναι αλλού, αν κατάλαβα καλά η Μαρία κ η Ελ αύριο θα συναντηθούν , βρε όλη τη σοκολατοπιτα μόνες σας θα τη φάτε ? Σα δε ντρέπεστε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως και να χιονίζει θα βγω!!!

όσο κάθομαι μέσα, τόσο χαζεύω στο ίντερνετ....

και όσο χαζεύω στο ίντερνετ, τόσο πιο πολλά ξοδεύω!!!

δε συμφέρει!!!

ετοιμάζω παραγγελία...

3 τσάντες, 2 ζευγάρια μποτίνια, 1 ζευγάρι μπαλαρίνες, 1 φόρεμα για κάθε μέρα, 1 μπολερό-σακάκι καρό και μια ζακέτα με γουνίτσα...γύρω στα 180 ευρώ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να τη ντύνω όπως ντύνομαι κι εγώ!

το κάνω και ως τώρα ευτυχώς είναι μια χαρά!

γιατί και το βαρύ ντύσιμο δεν κάνει καλό!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kαλησπέρα και από εμενα!

επιτελους ο μικρος κοιμηθηκε (από τις 10) αλλά προβληματιζομαι για το τι ωρα θα ξυπνησει αφου εφαγε στις 8 παρα τελευταια φορα! οψομεθα!

Μαρακι και εγω ειμαι βεβαιη πω η Μαριανθη εξεφρασε αυστηρα προσωπικη αποψη και δεν εθιξε την πιστη κανενος. Ας μην δημιουργουμε θεμα και παρεξηγησεις απο εκει που δεν υπαρχουν και χαλαμε το μεταξυ μας κλιμα! η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη ακομα και αν δεν συμβαδιζει με τη δικη μας. Δυστυχως και εγω συμφωνω μαζι της οσον αφορα την γνωμη της για τους παπαδες διοτι εχουμε φτασει στο σημειο οι καλοι ιερεις να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας σημερα! εμεις οταν πηγαμε να κλεισουμε εκκλησια για το γαμο ο ιερεας εκει μας ειπε οτι δεν θα πρεπει να εχουμε εξτρα στολισμο εκτος από τις λαμπαδες αλλα ουτε και να τοποθετησει ο φωτογραφος τις ειδικες ομπρελες για τα φλας διοτι το απαγορευει ο δεσποτης μας. Στην πορεια βεβαια αφησε να εννοηθει οτι μπορουμε να τοποθετησουμε τις ομπρελες αυτες με το αζημιωτο φυσικα γιατι για τα φλας καταναλωνεται ρευμα που πληρωνει η εκκλησια! εννοειται οτι δωσαμε κατι παραπανω και τοποθετησαμε τα φλας για να μην μας χαλασουν οι γαμηλιες φωτος. ε λοιπον δεν ειναι ξεφτιλες;;;;:confused:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...