Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα ειπα!!!!!!!!!!!!

Γειαααααααααααα τι κανετε?

λοιπον εμεις ακολουθησαμε την συμβουλη της ελευθεριας και πηραμε τους δρομους!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Ωραια περασαμε.Τωρα προσπαθω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβασω.....

μπράβο που το χαρήκατε... είδες και εσυ γεμίζεις μπαταρίες και το μπεμπε ευχαριστιέται.... πως τον είδες? κοιμήθηκε πιο εύκολα? εμείς σήμερα δεν τον βγάλαμε και γκρίνιαζε όλο το μεσημέρι, την ώρα δλδ που συνήθως είμαστε έξω.... και μου το έχει ξανακάνει δεν είναι τυχαίο.... έχει συνηθίσει βόκτες και γουστάρει τρελά.... αχχχ δεν θα μαζευεται στο σπίτι αυτός...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τετοιον καιρο που ναπαμε???

Αε που μεχρι να κοιμηθει σημερα με πεθανε γκρινια απιστευτη , τον διαβασα κιολας μην ηταν ματιασμενος και αυτος εκει , ηθελε αγκαλια και γυρω γυρω το σπιτι

μη μασας με τον καιρό... εαν είναι καλά ντυμένος και με ποδόσακο στο καρότσι είναι μια χαρά!!! δεν πρόκειται ν' αρρωστήσει απο το κρυο, μου το είπε και η παιδίατρος... εμείς χτες βγήκαμε βόλτα και κάτσαμε έξω για καφέ (προτιμώ έξω απο μέσα που καπνίζουν ή με τις ανάσες τους) και αυτός κοιμόταν στο καρότσι...

καλα εμεις πηραμε τους δρομους και εσεις μεινατε σπιτι?????????????????????????????????????????

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ???????????????????????????????

ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ??????????????

μια χαρά αλλά πραγματικά ξεπατωθήκαμε μια εβδομάδα τώρα... και ο Νικος κουράστηκε πιο πολυ αυτή την εβδομάδα που είχε άδεια παρά οταν δουλεύει... χι χι χι, οπότε έκανε αίτημα και έγινε αποδεκτό:tongue:

μη μασας με τον καιρό... εαν είναι καλά ντυμένος και με ποδόσακο στο καρότσι είναι μια χαρά!!! δεν πρόκειται ν' αρρωστήσει απο το κρυο, μου το είπε και η παιδίατρος... εμείς χτες βγήκαμε βόλτα και κάτσαμε έξω για καφέ (προτιμώ έξω απο μέσα που καπνίζουν ή με τις ανάσες τους) και αυτός κοιμόταν στο καρότσι...

Exoume ena para poli megalo provlima eleftheritsa , exoume ena soro mpoufan alla den theloume kanena. podosako den exo parei , to mono pou anexetai einai ta zaketakia apo tis formes ante kai ena kapitone mpoufan pou tou pita apo tin benetton , mexri ekei.

2 fores prospathisa na tou valo kai kanoniko kai olosomo kai mas akouse oli i polikatoikia

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

μπράβο που το χαρήκατε... είδες και εσυ γεμίζεις μπαταρίες και το μπεμπε ευχαριστιέται.... πως τον είδες? κοιμήθηκε πιο εύκολα? εμείς σήμερα δεν τον βγάλαμε και γκρίνιαζε όλο το μεσημέρι, την ώρα δλδ που συνήθως είμαστε έξω.... και μου το έχει ξανακάνει δεν είναι τυχαίο.... έχει συνηθίσει βόκτες και γουστάρει τρελά.... αχχχ δεν θα μαζευεται στο σπίτι αυτός...;)

ηταν πολυ ησυχος και τον κυριως κοιμοταν.Και μετα στο σπιτι αλλος ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Exoume ena para poli megalo provlima eleftheritsa , exoume ena soro mpoufan alla den theloume kanena. podosako den exo parei , to mono pou anexetai einai ta zaketakia apo tis formes ante kai ena kapitone mpoufan pou tou pita apo tin benetton , mexri ekei.

2 fores prospathisa na tou valo kai kanoniko kai olosomo kai mas akouse oli i polikatoikia

και εμενα δεν θελει καθολου τα μπουφαν αλλα προσεξα οτι αν εχουν φοδρα απο μεσα ετσι ωστε να γλυστραει το χερι του δεν εχει προβλημα να τα βαλει...

δοκιμασε το....

Γεια σας!

εμείς σήμερα κάτσαμε στα αυγά μας γιατί ο καιρός μας ξενέρωσε!

αλλά η μικρη γκρίνιαζε, οπότε αύριο θα της βάλω τη φόρμα εξόδου και θα πάμε για καφεδάκι έστω!!!

όσον αφορά τον παπά που θα βαφτίσει το Νικόλα, δε μου έκανε εντύπωση καθόλου το γεγονός οτι ζήτησε να μη στολίσουν και μάλιστα συμφωνώ και επαυξάνω αλλά μου έκανε εντύπωση οτι τους είπε τα ρούχα να είναι λευκά...οκ τον κατάλαβα το συμβολισμό με τους αγγέλους αλλά και με μπλε κοστουμάκι να τον ντύσουν πάλι ένα αγγελάκι θα είναι!

Καλά ο δικός σου Ελευθερία θα είναι άγγελος με ονοματεπώνυμο λέμε!!!

πολύ πρωτότυπο πάντως!!!

Λιτσάκια σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι και προτείνεις ιδέες! μόνο που δεν πολυσυμπαθώ τα ποιηματάκια...είμαι του πιο απλού εγώ!

έχω τσακίσει ένα κουτί γλυκά σήμερα και πάλι γλυκό θέλω τώρα!!! τι να φάω που δεν έχω αφήσει τίποτα??????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και από εμενα!

επιτελους ο μικρος κοιμηθηκε (από τις 10) αλλά προβληματιζομαι για το τι ωρα θα ξυπνησει αφου εφαγε στις 8 παρα τελευταια φορα! οψομεθα!

Μαρακι και εγω ειμαι βεβαιη πω η Μαριανθη εξεφρασε αυστηρα προσωπικη αποψη και δεν εθιξε την πιστη κανενος. Ας μην δημιουργουμε θεμα και παρεξηγησεις απο εκει που δεν υπαρχουν και χαλαμε το μεταξυ μας κλιμα! η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη ακομα και αν δεν συμβαδιζει με τη δικη μας. Δυστυχως και εγω συμφωνω μαζι της οσον αφορα την γνωμη της για τους παπαδες διοτι εχουμε φτασει στο σημειο οι καλοι ιερεις να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας σημερα! εμεις οταν πηγαμε να κλεισουμε εκκλησια για το γαμο ο ιερεας εκει μας ειπε οτι δεν θα πρεπει να εχουμε εξτρα στολισμο εκτος από τις λαμπαδες αλλα ουτε και να τοποθετησει ο φωτογραφος τις ειδικες ομπρελες για τα φλας διοτι το απαγορευει ο δεσποτης μας. Στην πορεια βεβαια αφησε να εννοηθει οτι μπορουμε να τοποθετησουμε τις ομπρελες αυτες με το αζημιωτο φυσικα γιατι για τα φλας καταναλωνεται ρευμα που πληρωνει η εκκλησια! εννοειται οτι δωσαμε κατι παραπανω και τοποθετησαμε τα φλας για να μην μας χαλασουν οι γαμηλιες φωτος. ε λοιπον δεν ειναι ξεφτιλες;;;;:confused:

Λιτσάκια σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι και προτείνεις ιδέες! μόνο που δεν πολυσυμπαθώ τα ποιηματάκια...είμαι του πιο απλού εγώ!

Τοτε τι λες γι αυτο:

Βαφτιζομαι

---------------------------------

Ελατε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειπα να σπουδασω στα γεραματα Λιτσακι :tongue::tongue::tongue:

Αλλα δεν βλεπω να με θελει και πολυ.............

Ιατρικη για να βρει τροπονα καταπολεμησει καποια στιγμη της ασθενειες του γηρατος! Ασε μας βρε Ζωούλα! ακου γεραματα 67 χρονων κοπέλα :tongue:

Τοτε τι λες γι αυτο:

Βαφτιζομαι

---------------------------------

Ελατε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τέλειο! μόνο εμπλούτισε το λίγο το κείμενο γιατί θα έχουμε και γάμο!!! οπότε ας το κάνουμε:

"παντρευόμαστε και βαφτίζουμε την κόρη μας.

Ελάτε!"

χαχαχαχαχαχα

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...