Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σαν ένδειξη σεβασμού προς το μυστήριο...

μα τόσο περίεργο σας φαίνεται πια;;; εμάς μας φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό!!!:confused:

εγω δεν το εχω ξανακουσει παντως γι αυτο και απορησα!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολύ όμορφο! εγώ θα το γράψω το όνομα του Νικόλα...άλλοι το γράφουν άλλοι όχι...

και εγώ θέλω να το γράψω αλλά ο Νίκος λέει οτι δεν γράφετε... μάλλον όμως θα το γράψουμε έτσι όπως το έχω διαμορφώσει μου αρέσει πολύ ... εγώ θα βάλω ονοματεπώνυμο ... μου κάνει πιο αριστοκρατικό....:tongue: (ψωνάρα...) δλδ έτσι .... τι λέτε?

Ο Θεός μας ευλόγησε στέλνoντάς μας έναν άγγελο από ψηλά!

Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιού μας

Άγγελου ________

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις ____

Εκκλησία Αγίου Δημητρίου (Λουμπαρδιάρης)

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

και εγώ θέλω να το γράψω αλλά ο Νίκος λέει οτι δεν γράφετε... μάλλον όμως θα το γράψουμε έτσι όπως το έχω διαμορφώσει μου αρέσει πολύ ... εγώ θα βάλω ονοματεπώνυμο ... μου κάνει πιο αριστοκρατικό....:tongue: (ψωνάρα...) δλδ έτσι .... τι λέτε?

Ο Θεός μας ευλόγησε στέλνoντάς μας έναν άγγελο από ψηλά!

Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιού μας

.....................

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις ____

Εκκλησία Αγίου Δημητρίου (Λουμπαρδιάρης)

Θες και επιθετο εσυ παναθεμα σε !! χαχα

Επεξεργάστηκαν by litpot

Καλα Σοφακι(fairy) κοιτα τι σου βρηκα!! Απιθανο ειναι , κατι σε τετοιο στυλ ψαχνω κι εγω

Είμαι μια μικρή τσακπίνα

και προβλέπω πολύ πείνα

τους γονείς μου θα παντρέψω

ένα τρίωρο θ΄αντέξω

Νύφη την μαμά θα ντύσω

τον μπαμπά μου θα ξυρίσω

και θα τους χαμογελάω

μπιμπερό δεν θα ζητάω

κι'όταν όλα αυτά τελειώσουν

το ονομά μου θα μου δώσουν

και η βουτιά δεν θα'ναι μία

βγάλτε με φωτογραφία

Διαφημίσεις

Μαρία μου μάλλον παρεξήγηση έγινε ... δεν το είχαν ξανακούσει απλά... τεσπα, η αποψή μου είναι οτι ελεος πια με τα πανηγυρια στις εκκλησιες, υπάρχουν τα μπουζούκια γι' αυτό το σκοπό, απο την άλλη όμως έλεος και η εκκλησία με τις υπερβολες... δλδ ενώ λένε μη στολίζετε σε γάμους και βαφτίσια οι εκκλησίες είναι τιγκα στο χρυσο .... χμμμ δεν είναι περίεργο??? κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα, γιατι εγώ συστημα το βλέπω, προσωπικά για εμένα η εκκλησία και η πίστη στο Θεό είναι 2 διαφορετικά πράγματα...

όταν αφορά τη δική μου δουλειά και πως θέλω να γίνει, εγώ θέτω τα κριτήρια. κατά συνέπεια, όταν ο πάτερ θέτει τα δικά του κριτήρια για να τελέσει το μυστήριο, οφείλω να σεβαστώ. ο άνθρωπος μας εξήγησε την φύση του μυστηρίου και ότι όλα ακόμα και ο στολισμός θα πρέπει να το σέβονται.

αν και δεν σε αφορά, δεν μας ζήτησε χρήματα.

θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου καθώς θίγεις ευαίσθητο θέμα όσον αφορά την πίστη κάποιου (εν προκειμένω τη δική μου) και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο το θέλουμε εδώ μέσα.

Μαρακι και η Μαριανθη μια γνωμη εξεφρασε οπως εσυ εξεφρασες την πιστη σου στα λογια του παπα.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ξαφνιαστηκα και οπως ο παπας το βλεπει σαν μυστηριο εγω το βλεπω σαν γιορτη και θα ηθελα να το γιορτασω οπως εγω πιστευω καλυτερα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Θες και επιθετο εσυ παναθεμα σε !! χαχα

ναι θα με βρίσουν όλοι αλλά εμένα μου αρέσει... αφού έτσι είναι το ονοματεπωνυμο του γιου μας.... τι να κανουμε?;)

τώρα σβήσε το επώνυμο απο το ποστ please......;) να μη φαίνεται

Καλησπερα ειπα!!!!!!!!!!!!

Γειαααααααααααα τι κανετε?

λοιπον εμεις ακολουθησαμε την συμβουλη της ελευθεριας και πηραμε τους δρομους!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Ωραια περασαμε.Τωρα προσπαθω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβασω.....

Απλα εχουμε συνηθισει οι περισσοτεροι παπαδες να εινια μονο στο ονομα ισως γι αυτο και μας φανηκε πριεργο, υπαρχουν ομως και καποιοι παπουληδες που ειλικρινα δεν εχω λογια να εκφραστω , και ειχα την τυχη και την χαρα να γνωρισω εναν που μονο που τον εβλεπα και μου μιλαγε εκλαιγα απο την συγκινηση!! Ετσι πρεπει να ειναι ολοι τους ......

Και η Μαριανθη κατι τετοιο θα ενοοουσε!

Διαφημίσεις

Μαρακι και η Μαριανθη μια γνωμη εξεφρασε οπως εσυ εξεφρασες την πιστη σου στα λογια του παπα.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ξαφνιαστηκα και οπως ο παπας το βλεπει σαν μυστηριο εγω το βλεπω σαν γιορτη και θα ηθελα να το γιορτασω οπως εγω πιστευω καλυτερα!!!!!

δεν τα αφήνουμε αυτά να πούμε καμια μαλ****???? :) τι κανατε κοριτσάκια σήμερα???? εμείς μείναμε σπίτι ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!! αναψαμε τζάκι και σκάσαμε στο φαγητό......είχαμε πολυ κουραστική εβδομάδα και είπαμε να ξεκουραστούμε... χα χα χα

Καλησπερα ειπα!!!!!!!!!!!!

Γειαααααααααααα τι κανετε?

λοιπον εμεις ακολουθησαμε την συμβουλη της ελευθεριας και πηραμε τους δρομους!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Ωραια περασαμε.Τωρα προσπαθω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβασω.....

Μπραβο σας , τι καιρο εχετε εκει και πηρατε τους δρομους?

Εδω ειναι χαλια φυσαει απιστευτα ολη μερα ψιλοβρεχει και κανει και κρυο

το απογευμα αρχισε να βρεχει.Η αληθεια ειναι οτι ενα κρυο ειχε αλλα δεν μας πειραζε γιατι απο το σπιτι μπηκαμε αμαξι και απο το αμαξι σστο καφε...

Οποτε ολα καλα!!!!

Αυριο να δουμε τι καιρο θα κανει που θελω να φαμε εξω

δεν τα αφήνουμε αυτά να πούμε καμια μαλ****???? :) τι κανατε κοριτσάκια σήμερα???? εμείς μείναμε σπίτι ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!! αναψαμε τζάκι και σκάσαμε στο φαγητό......είχαμε πολυ κουραστική εβδομάδα και είπαμε να ξεκουραστούμε... χα χα χα

Με τετοιον καιρο που ναπαμε???

Αε που μεχρι να κοιμηθει σημερα με πεθανε γκρινια απιστευτη , τον διαβασα κιολας μην ηταν ματιασμενος και αυτος εκει , ηθελε αγκαλια και γυρω γυρω το σπιτι

καλα εμεις πηραμε τους δρομους και εσεις μεινατε σπιτι?????????????????????????????????????????

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ???????????????????????????????

ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ??????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...