Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα εχει ο παπας λογο στο τι θα κανεις στη βαφτιση?? Αλλο παλι κ τουτο! Τα φακελακια ξερουν να τα παιρνουν, τελοσπαντων, το θεμα ειναι να ναι ολα ομορφα κ να περασετε καλα... Μα να μην τους πηγαινω τους τραγοπαπες!?!?! Ευτυχως αυτος που θα ειναι σε μας ειναι φιλος.. ενα τρελοκομειο, πλακα θα χει!! Τρελος παπας που λενε

Περιμενω πεθερα-ακριδα.. με πηρε τηλ κ με συγχισε παλι.. Οσο σκευτομαι οτι θα πασπατευει τον μικρο μου, χωλαινομαι! την αλλη φορα τον εκανε κ καλα οτι περπαταει κ τον εσερνε στο πατωμα...!!!

χμμμ ανοίγεις μεγάλο θέμα και θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ...

ένα πράγμα θα πω μόνο... ο τρόπος που υπάρχει και λειτουργεί η εκκλησία και οι παπαδες σήμερα είναι εντελώς αντίθετος απο την θρησκεία μας, δλδ ο πλούτος στις εκκλησίες και αυτά που φοράνε οι παπαδες ενώ τόσα παιδια δεν έχουν να φάνε.... ο Χριστός αυτά δίδαξε? έτσι ήθελε τον οίκο του και αυτούς που θα μιλούσαν για Αυτόν????:confused: απλά επειδή έτσι γίνεται τοσα χρόνια ο κόσμος αυτό ξέρει και δεν καταλαβαίνει πόσο οξύμωρο είναι όλο αυτό.... θύμωσα σταματώ εδώ....:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγνωμη απο ποτε λενε οι παπαδες τι στολισμος να εχεις και τι ρουχα θα φορεσει το παιδι ??καινουργιο ειναι αυτο??

ο στολισμος έχει απαγορευτεί... επιτρέπονται μόνο λίγα και λιτά πράγματα...

Καλησπέρα !

Σοφία ότι ιδέα για δώρο να σου πω εγώ τώρα μάλλον είναι αργά , πάντως αν δεν του πήρες δεν πειράζει του έχεις φέρει το καλλίτερο δώρο για όλη του τη ζωή !

Μαριανθη περαστικά

Ελ ωραίο απλό και τρυφερό , και εγώ έχω μπει σε διαδικασία έμπνευσης για να γράψω κάτι δικό μου στο προσκλητήριο

Κατά τα άλλα είμαι λίγο (λίγο όχι πολύ ) στενοχωρημένη γιατί δεν του άρεσε το μήλο , ρε παιδί μου ξίνιζε τη μουριτσα του σα μεγάλος άνθρωπος (γλώσσα έξω, κλειστά μάτια και αυτό το τίναγμα που κάνουμε κ εμείς όταν ξινιζόμαστε) από τη μια στενοχωριόμουν από την άλλη ήθελα να γελάσω. Δεν πειράζει σιγά σιγά θα τη μάθει κ τη φρουτοκρεμα , δεν αγχώνομαι και όπως είπε κ η παιδίατρος να μην τον πιέσω , το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση κ όχι βασανιστήριο !

έτσι συμφωνω αυτός ξέρει καλύτερα τι θέλει και πόσο θέλει...

ναι έτσι το θέλω απλό...

ο στολισμος έχει απαγορευτεί... επιτρέπονται μόνο λίγα και λιτά πράγματα...

Εχει απαγορευθει? και για γαμουςκ αι για βαφτιση? Γι αυτο ολοι στολιζουν τον εξω χωρο??

Ειλικρινα για στολισμο δεν εχω ιδεα τι θα κανω απο την στιγμη που θα ειναι γαμος-βαφτιση

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εχει απαγορευθει? και για γαμουςκ αι για βαφτιση? Γι αυτο ολοι στολιζουν τον εξω χωρο??

Ειλικρινα για στολισμο δεν εχω ιδεα τι θα κανω απο την στιγμη που θα ειναι γαμος-βαφτιση

ναι εχει απαγορευτεί και για γαμο και για βαφτιση... αλλά ο κάθε παπας λέει και επιτρεπει αυτός οτι θέλει ειναι στην κρίση του... γι' αυτό καλό είναι να συζητήσεις μαζί του για οτι σκοπεύεις να κάνεις... εχω την εντύπωση οτι το ίδιο ισχυει και για τον προαύλιο χωρο της εκκλησιας....

αχχχ τι καλά!!!! ακόμα ένας άγγελος μπαίνει με τη βάφτιση στη βασιλεία του Θεού!!!... χτες έγραψα το κείμενο για την πρόσκληση .... 2 προτάσεις δλδ και την εκκλησία, ημ, ώρα αυτό μου θύμησες...

"

Ο Θεός μας ευλόγησε στέλνοντάς μας έναν άγγελο από ψηλά!

Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιού μας"

..... κλπ κλπ... αλήθεια το όνομα του παιδιού γράφετε στην πρόσκληση? εγώ θέλω να το γράψω αλλά ο ΝΙκος μου είπε οτι δεν γράφετε.... για πείτε...?

πολύ όμορφο! εγώ θα το γράψω το όνομα του Νικόλα...άλλοι το γράφουν άλλοι όχι...

maraki koita ti sou vrika!! afto to kaneis?? efkolo einai mono me markadorous !

http://i167.photobucket.com/albums/u140/nana28775/xartopetse.jpg

πολύ όμορφο φιλεναδίτσα μου! αλλά δυστυχώς είμαι πολύ κουλή σε κάτι τέτοια!

Διαφημίσεις

Καλα εχει ο παπας λογο στο τι θα κανεις στη βαφτιση?? Αλλο παλι κ τουτο! Τα φακελακια ξερουν να τα παιρνουν, τελοσπαντων, το θεμα ειναι να ναι ολα ομορφα κ να περασετε καλα... Μα να μην τους πηγαινω τους τραγοπαπες!?!?! Ευτυχως αυτος που θα ειναι σε μας ειναι φιλος.. ενα τρελοκομειο, πλακα θα χει!! Τρελος παπας που λενε

Περιμενω πεθερα-ακριδα.. με πηρε τηλ κ με συγχισε παλι.. Οσο σκευτομαι οτι θα πασπατευει τον μικρο μου, χωλαινομαι! την αλλη φορα τον εκανε κ καλα οτι περπαταει κ τον εσερνε στο πατωμα...!!!

όταν αφορά τη δική μου δουλειά και πως θέλω να γίνει, εγώ θέτω τα κριτήρια. κατά συνέπεια, όταν ο πάτερ θέτει τα δικά του κριτήρια για να τελέσει το μυστήριο, οφείλω να σεβαστώ. ο άνθρωπος μας εξήγησε την φύση του μυστηρίου και ότι όλα ακόμα και ο στολισμός θα πρέπει να το σέβονται.

αν και δεν σε αφορά, δεν μας ζήτησε χρήματα.

θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις εκφράσεις σου καθώς θίγεις ευαίσθητο θέμα όσον αφορά την πίστη κάποιου (εν προκειμένω τη δική μου) και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο το θέλουμε εδώ μέσα.

Συγνωμη απο ποτε λενε οι παπαδες τι στολισμος να εχεις και τι ρουχα θα φορεσει το παιδι ??καινουργιο ειναι αυτο??

σαν ένδειξη σεβασμού προς το μυστήριο...

μα τόσο περίεργο σας φαίνεται πια;;; εμάς μας φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό!!!:confused:

πάω για μπάνιο και να χαζέψω το τζάκι με τον αντρούλη μου!

θα κοιμηθούμε και νωρίς, αύριο έχουμε οικογενειακή έξοδο και επίσκεψη σε ένα ξανθό όμορφο αγγελούδι :)

καλό ξημέρωμα κοριτσάκια, τα λέμε αύριο το απόγευμα!

αγαπούλα έκανα σοκολατόπιτα, δεν είχα υλικά για την τάρτα...next time ok? :D

είσαι τρελή???? πλάκα κάνω... να τα ξεχάσεις αυτά ...ΤΕΛΟΣ απο Δευτέρα δίαιτα έτσι δεν είπαμε?;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...