Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μονη μου μιλαω ε?

Την επομενη εβδομαδα εχουμε κοπη της πιτας στην δουλεια(ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ , χωρις Βισση ομς , καλυτερα, και θελω να παω , θα κρατησει τον μπεμπη ο μπαμπας του(θα κοιμαται ηδη εκεινη την ωρα) αλλα...........δεν μου κανει τιποτα απο τα καλα τα ρουχα ου και προχθες που δοκιμαζα με πηρε απο κατω!!! Και δεν θελω να παω να σκασω λεφτα γιατι θελω να αδυνατισω .............με βλεπω στο σπιτι τελικα , κλαψ!!

Γιατι δεν κανεις μια μικρη μεταποιηση??? Αν και αν ψωνισεις κατι καινουριο θα σου αλλαξει η διαθεση! κ δεν ειναι αναγκη να παρεις κατι πολυ ακριβο! Εχει καλη αγορα εκει αλλωστε, τι να πουμε κ εμεις εδω που μας γδερνουνε κανονικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρίσαμε! ο πάτερ Ιωάννης είναι γλυκύτατος, το μυστήριο θα γίνει έξω κάτω από μια μουριά δίπλα στο βυζαντικό εκκλησάκι. Μας ζήτησε ο στολισμός να είναι προς το λευκό και στο πράσινο της φύσης, να μην υπάρχουν μπαλόνια και τα ρούχα του μωρού να είναι λευκά, καθώς ένας ακόμα άγγελος μπαίνει με τη βάφτιση στη βασιλεία του θεού! :)

λιτσάκι στο αρένα σας έχουν φέτος ε; εμάς πιθανότατα πάλι πουθενά...δίνουμε τα χρήματα σε καλούς σκοπούς και σε διαφημιστικά! :-P

από ρούχα βρε, κάτι οικονομικό μπορείς να βρεις...ένα μαύρο παντελόνι, που μπορείς να το στενέψεις αν αδυνατίσεις και μια ωραία μπλούζα...κρίμα να χάσεις την πίτα, θα έχει πολύ πλάκα!

μπράβο βρε κοριτσάκι που τα φτιάχνεις όλα μόνη σου! εγώ είμαι εντελώς άχρηστη!

Διαφημίσεις

Καλα εχει ο παπας λογο στο τι θα κανεις στη βαφτιση?? Αλλο παλι κ τουτο! Τα φακελακια ξερουν να τα παιρνουν, τελοσπαντων, το θεμα ειναι να ναι ολα ομορφα κ να περασετε καλα... Μα να μην τους πηγαινω τους τραγοπαπες!?!?! Ευτυχως αυτος που θα ειναι σε μας ειναι φιλος.. ενα τρελοκομειο, πλακα θα χει!! Τρελος παπας που λενε

Περιμενω πεθερα-ακριδα.. με πηρε τηλ κ με συγχισε παλι.. Οσο σκευτομαι οτι θα πασπατευει τον μικρο μου, χωλαινομαι! την αλλη φορα τον εκανε κ καλα οτι περπαταει κ τον εσερνε στο πατωμα...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

γυρίσαμε! ο πάτερ Ιωάννης είναι γλυκύτατος, το μυστήριο θα γίνει έξω κάτω από μια μουριά δίπλα στο βυζαντικό εκκλησάκι. Μας ζήτησε ο στολισμός να είναι προς το λευκό και στο πράσινο της φύσης, να μην υπάρχουν μπαλόνια και τα ρούχα του μωρού να είναι λευκά, καθώς ένας ακόμα άγγελος μπαίνει με τη βάφτιση στη βασιλεία του θεού! :)

αχχχ τι καλά!!!! ακόμα ένας άγγελος μπαίνει με τη βάφτιση στη βασιλεία του Θεού!!!... χτες έγραψα το κείμενο για την πρόσκληση .... 2 προτάσεις δλδ και την εκκλησία, ημ, ώρα αυτό μου θύμησες...

"

Ο Θεός μας ευλόγησε στέλνοντάς μας έναν άγγελο από ψηλά!

Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιού μας"

..... κλπ κλπ... αλήθεια το όνομα του παιδιού γράφετε στην πρόσκληση? εγώ θέλω να το γράψω αλλά ο ΝΙκος μου είπε οτι δεν γράφετε.... για πείτε...?

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Λιτσακι??? εδω ειμαι! απλα κλεινει το λαπτοπ κ πηγαινοερχομαι μες το σπιτι με το μικρο.. Μια στα παιχνιδια μια στο ρηλαξ... Προσπαθω να μην τον εχω στα χερια αλλα αυτος ο ατιμος ολο αγκαλια κ φαι θελει!!!! Τον αχορταγο εχει πια!

Πες μου κατι, δουλευεις στο αρενα η απλα εκει γινετε η κοπη??? Πολυ χαοτικο ρε παιδι μου, αλλα εχει απιστευτες δυνατοτητες... Βεβαια πηγαινα πριν καμμια 5ετια...

Ποπο ηθελα κ φετος να ανεβω Αθηνα κ να παω σε κανανα νυχτομαγαζο, οπως επισης κ στα αγαπημενα μου μπαρακια!!! Δεν το βλεπω ομως με τιποτα!!! Ισως μετα το πασχα..

κι εγω ετσι τον εχω ρηλαξ- γυμναστηριο

Η πιτα μας θα γινει εκει , και γινεται πλεον εκει συνεχεια γιατι ημαστε τοσοι πολλοι που δεν χωραμε σε κανενα αλλο ξενυχταδικο. παλια την εκαναν σε ξενοδοχεια αλλα ημασταν και οι μισοι απο οτι τωρα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γιατι δεν κανεις μια μικρη μεταποιηση??? Αν και αν ψωνισεις κατι καινουριο θα σου αλλαξει η διαθεση! κ δεν ειναι αναγκη να παρεις κατι πολυ ακριβο! Εχει καλη αγορα εκει αλλωστε, τι να πουμε κ εμεις εδω που μας γδερνουνε κανονικα..

Κοπελια ειπαμε πιανουν τα χερια αλλα οχι σε τετοια , σε αυτα πιανοτν τα δικα σου!!

Διαφημίσεις

Συγνωμη απο ποτε λενε οι παπαδες τι στολισμος να εχεις και τι ρουχα θα φορεσει το παιδι ??καινουργιο ειναι αυτο??

λιτσάκι στο αρένα σας έχουν φέτος ε; εμάς πιθανότατα πάλι πουθενά...δίνουμε τα χρήματα σε καλούς σκοπούς και σε διαφημιστικά! :-P

από ρούχα βρε, κάτι οικονομικό μπορείς να βρεις...ένα μαύρο παντελόνι, που μπορείς να το στενέψεις αν αδυνατίσεις και μια ωραία μπλούζα...κρίμα να χάσεις την πίτα, θα έχει πολύ πλάκα!

μπράβο βρε κοριτσάκι που τα φτιάχνεις όλα μόνη σου! εγώ είμαι εντελώς άχρηστη!

Κι εγω θελω να παω για να ξεσκασω λιγο και να δω και κανεναν που εχω να τους δω 6 μηνες!!Ανκαι αυτες τις μερες θα παρω τον μπεμπη και θα παμε προς το γραφειο γιατι αρχισαν οι αξιολογησεις μας και ειναι και ευκαιρια να δω και τα καινουργια μας γραφειο που εχουν παει απο τον Ιουλιο και δεν ξερω καν που ειναι

αχχχ τι καλά!!!! ακόμα ένας άγγελος μπαίνει με τη βάφτιση στη βασιλεία του Θεού!!!... χτες έγραψα το κείμενο για την πρόσκληση .... 2 προτάσεις δλδ και την εκκλησία, ημ, ώρα αυτό μου θύμησες...

"

Ο Θεός μας ευλόγησε στέλνωντάς μας έναν άγγελο από ψηλά!

Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιού μας"

..... κλπ κλπ... αλήθεια το όνομα του παιδιού γράφετε στην πρόσκληση? εγώ θέλω να το γράψω αλλά ο ΝΙκος μου είπε οτι δεν γράφετε.... για πείτε...?

αλλος ενας Αγγελος ε?? καλο

Καποιοι το γραφουν και καποιοι αλλοι οχι . Ασυνηθιστο βεβαια αλλα γιατι όχι??

Καλησπέρα !

Σοφία ότι ιδέα για δώρο να σου πω εγώ τώρα μάλλον είναι αργά , πάντως αν δεν του πήρες δεν πειράζει του έχεις φέρει το καλλίτερο δώρο για όλη του τη ζωή !

Μαριανθη περαστικά

Ελ ωραίο απλό και τρυφερό , και εγώ έχω μπει σε διαδικασία έμπνευσης για να γράψω κάτι δικό μου στο προσκλητήριο

Κατά τα άλλα είμαι λίγο (λίγο όχι πολύ ) στενοχωρημένη γιατί δεν του άρεσε το μήλο , ρε παιδί μου ξίνιζε τη μουριτσα του σα μεγάλος άνθρωπος (γλώσσα έξω, κλειστά μάτια και αυτό το τίναγμα που κάνουμε κ εμείς όταν ξινιζόμαστε) από τη μια στενοχωριόμουν από την άλλη ήθελα να γελάσω. Δεν πειράζει σιγά σιγά θα τη μάθει κ τη φρουτοκρεμα , δεν αγχώνομαι και όπως είπε κ η παιδίατρος να μην τον πιέσω , το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση κ όχι βασανιστήριο !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...