Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι? δεν ειναι καμμια σας εδω????? κ εχω τωρα τι θα κανω??? μπουχουχουουου...

αγαπη;;;; περαστικα! αχ και εμενα ο αντρουλης εχει παει για ψωνια και ο μικρος δεν με ντωνει καθολου! ουτε να μαγειρεψω μπορω ουτε τιποτα. αγκαλια τον εχω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα είπα? Δεν είπα..

prod_247_3286.gif

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Μόλις πήρα την καρτα για την ψηφιακή εικόνα και τώρα είμαστε η οικογένεια κλικλικου! Ασχετο!

Πάω σε λίγο να λιώσω κουβερτούρα να γλυκαθώ λιγάκι........γιατι ήμουν στον ΟΑΕΔ και με πίκραναν για άλλη μια φορά.

Κι εσεις μιλάτε για κιλά........... 4-5 μου περισσεύουν ...εγώ δεν έχασα γραμμαριο από οταν βγήκα πό το νοσοκομείο..:rolleyes: Πειράζει ???

Εφυγα σκαστη απο την δουλεια για να βγαλω γαλα και σας διαβαζω ταυτοχρονα.Απλα ειμαι πισω 5 σελ.

Πεπη απο που την πηρες την καρτα και ποσο?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εφυγα σκαστη απο την δουλεια για να βγαλω γαλα και σας διαβαζω ταυτοχρονα.Απλα ειμαι πισω 5 σελ.

Πεπη απο που την πηρες την καρτα και ποσο?

Γεια σου Ευμορφία. Την κάρτα την πήρα απο μαγαζι με ηλεκτρονικά είδη(με κεραίες δορυφορικές και επιγειες )50 ? και μπαινει σε καινουριες τηλεοράσεις αλλιως παίρνεις αποκωδικοποιητή που κοστιζει κι αυτός 50 ?.

tLPhp3.png

"Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη προβλέπεται παράλληλα η μετάδοση αναλογικού και ψηφιακού σήματος. Πάντως, κάποιες γειτονιές στη Θεσσαλονίκη δεν θα έχουν πλέον αναλογική κάλυψη και θα πρέπει να έχουν αποκλειστικά ψηφιακή τηλεόραση.

Σημειώνεται ότι ο αποκωδικοποιητής της ΕΡΤ δεν υποστηρίζεται, καθώς είναι τεχνολογίας MPEG2 (xαμηλότερη ποιότητα ψηφιακού σήματος).

Οι καταναλωτές πρέπει να προσέχουν και να ζητούν αποκωδικοποιητή MPEG4, ή οι τηλεοράσεις τους να έχουν ενσωματωμένο τέτοιον αποκωδικοποιητή."

tLPhp3.png

Επιτελους σας πετυχαινω!!!! Αχ κοριτσια μου μαλλον δεν ειμαι καλα!! Φοβαμαι μην ειμαι αρρωστη! Με τσιγκλαει κ το στομαχο-εντερο συστημα κ εχω κ αυτη την περιεργη γευση κ κοψιμμο στα ματια.. Τι να κανω??? Ειμαι μονη με το μωρο κ ο θοδ θα γυρισει το αργα απογευμα... Κ με πηρε κ η πεθερα-ακριδα κ μου λεγε τα κουλα της!!! Πυρετο παντως δεν εχω ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Επισης... ευχαριστω για τις ευχες.. αχ ολο με δοσεις γραφω, συνεχεια ξεχναω!!! Λειπει κι αυτη η δολια η μανα μου.... ουφ!!!

ΜακΜαρακι, βαλε μου ενα αρρωστο καρτουν που φυσαει μυξες κ εχει κοκκινα /μαυρα ματια!!! Ο γιος σου θελει ολο αγκαλιες ε?????

Ααα οσο για το υψος, κ εγω 1.60 ειμαι.. Οχι κοντη, μετρια!!! Ωραιες ειμαστε βρε κοριτσια κι οι μικροκαμμωμενες!! Γιατι δηλαδη?!?

Και, το καινουριο σαιτ... ποολυ καλο!

Να παρω κανα ντεπον??? Το πονο μου εγω....

Επισης... ευχαριστω για τις ευχες.. αχ ολο με δοσεις γραφω, συνεχεια ξεχναω!!! Λειπει κι αυτη η δολια η μανα μου.... ουφ!!!

ΜακΜαρακι, βαλε μου ενα αρρωστο καρτουν που φυσαει μυξες κ εχει κοκκινα /μαυρα ματια!!! Ο γιος σου θελει ολο αγκαλιες ε?????

Ααα οσο για το υψος, κ εγω 1.60 ειμαι.. Οχι κοντη, μετρια!!! Ωραιες ειμαστε βρε κοριτσια κι οι μικροκαμμωμενες!! Γιατι δηλαδη?!?

Και, το καινουριο σαιτ... ποολυ καλο!

Να παρω κανα ντεπον??? Το πονο μου εγω....

1523768ghue2ctlye.gif

κανει αυτο;;;;

θα φαμε τωρα τα λεμε αμεσα!!!!

Μαριανθούλα περαστικά σου...

πιες ντεπόν και κανένα τσαγάκι...

Συμπεθερούλα τι κάνει ο γαμπρούληςμου???

άμα σε ταλαιπωρεί να μου τον στείλεις να τον βάλω μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του για να ηρεμήσει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα σας! Βλέπω είστε εδώ από το πρωί, αλλά πάλι δεν έχει καφέ;;; :) Τζάκι ποια άναψε; :)

Εμείς πήγαμε mall, στις 10 είμασταν εκεί (το παιδί μου ξύπνησε νωρίς!) και δεν είχε κόσμο... του πήραμε ένα ζευγάρι geox παπουτσάκια σούπερ, εγώ ένα παλτό ένα σκασμό λεφτά...πήγα και μαδερκεαρ για τα φορμάκια, 32.5 η τριάδα! ενώ από αγγλία τα παίρναμε 15 :( δεν είχε εκπτώσεις σε αυτά γιατί είναι λέει νέα σχέδια...μαμακίες, τα ίδια που ψώνισα τον ιούλιο ήταν! τεσπά, νευρίασα και πήγα και πήρα από m&s με 19.90...βέβαι και αυτά 10 λίρες έχουν στο αγγλία αλλά τι να κάνω!

στο dpam πήγα, σχεδόν ίδιες τιμές με το σαιτ, δεν ενθουσιάστηκα με ποιότητα και ειδικά τα πυτζαμάκια μάπα...και κούμπωναν και πίσω...θα'θελα να'ξερα έχουν προσπαθήσει να κουμπώσουν 4 μηνών παιδί με αυτά;;;;;

πήραμε και κάτι δωράκια και γυρίσαμε...το παιδί μου από τις 9 ξανάφαγε 1 και! και κοιμόταν σχεδόν 3 ώρες στο καρότσι του...(*εμότικον που σταυροκοπιέται*)

φάγαμε και μεις και τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε να συναντήσουμε τον παππούλη να κανονίσουμε την βάφτιση!

μετά έχω να φτιάξω και μια σοκολατόπιτα...και θα τα πούμε :)

ελπίζω να είστε όλες καλά (μαριάνθη περαστικά σου!) και τα μπεμπουλίξια ακόμα καλύτερα με κακαριστά γελάκια!

(α χειμώνιασε! τζάκι και σοκολατόπιτα και καφεδάκι! μιαμ!)

1523768ghue2ctlye.gif

κανει αυτο;;;;

θα φαμε τωρα τα λεμε αμεσα!!!!

Κανει κανει!!!!Ευχαριστω Μαρακι, κ καλη ορεξη! Πρεπει να με μαθαιτε να το βαζω μονη μου.. Κοτσαρισα μια μασκα, η οποια μπαινει μες τα ματια μου, κ προσπαθω να κραταω αποσταση!!! Γμτ!!! Εχει κι ο δικος μου γκρινα.. Θα κοπανησω κ το ντεπον κ θα κανω κ το σταυρο μου, να ειναι περαστικο... Θα δουμε! Σας ευχαριστω παντως..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

εδωσα χθες τη μικρη στη μανα μου σημερα ειμαστε τα 2 μας εχουμε να παμε κ χατζηγιαννη το βραδυ κ αυριο γιορταζει ο δικος μου...καμια ιδεα για δωρο?εκτος απ το βαζο που σκεφτομαι να του περασω κολλαρο:tongue:του χω παρει κ ρολοι κ χειροπεδα κ τα χει χασει ο αχαιρευτος...οποτε δε ξαναπαιρνω ας προσεχε.ελεγα για σακακι η πουκαμισο αλλα εχει τοσα...τι σκ..τα να του παρω?

Να τον χαρεσαι κοριτσακι...οσο για δωρο....καπνιζει??αν ναι κανεναν καλο αναπτηρα

Επιτελους σας πετυχαινω!!!! Αχ κοριτσια μου μαλλον δεν ειμαι καλα!! Φοβαμαι μην ειμαι αρρωστη! Με τσιγκλαει κ το στομαχο-εντερο συστημα κ εχω κ αυτη την περιεργη γευση κ κοψιμμο στα ματια.. Τι να κανω??? Ειμαι μονη με το μωρο κ ο θοδ θα γυρισει το αργα απογευμα... Κ με πηρε κ η πεθερα-ακριδα κ μου λεγε τα κουλα της!!! Πυρετο παντως δεν εχω ακομα..

Μαριανθουλα μου εραστικα σου κοριτσακι ελπιζω να να μην ειναι τιποτα σημαντικο !!

Μιλατε για υψος ε? Καλα οι ψηλες ειναι οι Μαριες της παρεας , εγω θεωρω τον ευατο μου φυσιολογικο και συνηθισμενο το υψος 1.68 οσο για τακουνια Ελευθεριτσα τα εχω ξεχασει πως ειναι και αν χρειασθει να φορεσω να δω πως θα περπατησω .

Εμεις ημαστε λιγο καλυτερα αλλα τα γευματα μας συνεχιζουν ανα 3ωρο και στις 7-8 καθε πρωι ξυπναμε γιατι εχουμε συνηθισει να πηαγαινουμε στο κρεβατι τησ μαμας και του μπαμπα!! Τι να κανω προκειμενου να κοιμηθω βρε κοριτσια καμια ωρα παραπανω !!!

Χθες μιλαγατε για βαφτισεις και δεν σας προλαβα , εγω αποφασισα τα χρωματα για γαμο-βαφτιση να ειναι τιρκουαζ με κιτρινο . τιρκουαζ με λαχανι ειναι παραφπρεμενο οπως και τιρκουαζ με πορτοκαλι , κιτρινο δνε εχω δει επομενως κατεληξα σε αυτα.

Γθα τις μπομπονιερες μετα απο ερευνα αγορας , απο το ινερνετ βεβαι ακοριτσια, η adorex ειναι η πιο φθηνη απο ολα που ειδα και ειναι και διπλα στον παπου μας. Σκρφτομαι κουτακι ασπρο με τιρκουαζ σε καποια και κιτρινη σε αλλα κορδελα και απο πανω για διακοσμητικο μπρελκ ή διακοσμητικο για το κινητο. Τα εχω παραγγειλει ολα απο ebay και θα φτιαξω τα διακοσμητικα μονη μου. Χθες ξεκινησα και λιγο μου εμεινε ακομη το βιβλιο ευχων για τον γαμο οταν το τελειωσω θα σας βαλω φωτο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Απο το dpam μας εχουν φερει μια ψφλις μπλουζα και εν απαντελονι και μπουφαν και ποιοτικα ειναι πολυ καλα. Μονο που η φλις μας εχει μεινει σχεδον μικρη και ζητημα να την φορεσαμε 2 φορες!!

http://www.dpam.com/images/products/DOUBASEGA/DOUBASEGA_339_A.jpg

αυτο ειναι το μπουφαν αλλα δεν το θελει με τιποτα ο σκατιαρης

http://www.dpam.com/images/products/HELLOSET/HELLOSET_670_A.jpg

και αυτο το σετ που το εχει τιμη ξεφτιλα , ποιος ξερει ποσο θα το πηραν απο εδω!!το μπουφαν παντως επειδη το πηραμε απο αλλαγη εκανε 35

Μονη μου μιλαω ε?

Την επομενη εβδομαδα εχουμε κοπη της πιτας στην δουλεια(ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ , χωρις Βισση ομς , καλυτερα, και θελω να παω , θα κρατησει τον μπεμπη ο μπαμπας του(θα κοιμαται ηδη εκεινη την ωρα) αλλα...........δεν μου κανει τιποτα απο τα καλα τα ρουχα ου και προχθες που δοκιμαζα με πηρε απο κατω!!! Και δεν θελω να παω να σκασω λεφτα γιατι θελω να αδυνατισω .............με βλεπω στο σπιτι τελικα , κλαψ!!

Επεξεργάστηκαν by litpot

Λιτσακι??? εδω ειμαι! απλα κλεινει το λαπτοπ κ πηγαινοερχομαι μες το σπιτι με το μικρο.. Μια στα παιχνιδια μια στο ρηλαξ... Προσπαθω να μην τον εχω στα χερια αλλα αυτος ο ατιμος ολο αγκαλια κ φαι θελει!!!! Τον αχορταγο εχει πια!

Πες μου κατι, δουλευεις στο αρενα η απλα εκει γινετε η κοπη??? Πολυ χαοτικο ρε παιδι μου, αλλα εχει απιστευτες δυνατοτητες... Βεβαια πηγαινα πριν καμμια 5ετια...

Ποπο ηθελα κ φετος να ανεβω Αθηνα κ να παω σε κανανα νυχτομαγαζο, οπως επισης κ στα αγαπημενα μου μπαρακια!!! Δεν το βλεπω ομως με τιποτα!!! Ισως μετα το πασχα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...