Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Κίνηση απελπισίας το ένιωσα κ εγώ όπως είπες γιατί έτσι νιώθω κιολας. Επειδή έκανα την προετοιμασία έλεγα να μη πάει χαμένη. Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να προχωρήσει η βλαστοκύστη έστω αύριο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιπλέον αυτών που γράφεις, εμείς τρελαινόμαστε να κάνουμε μασάζ μπρούμυτα, να ανεβάζω τα πόδια μου στον καναπέ, να τα λυγίζω και να κάθεται με την πλατούλα του στα πόδια μου και να μιλάμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελος,το κουκου-τζα!!!Εκεινη ξαπλα κ εγω μπαινω κ βγαινω απο το οπτικο της πεδιο!!!Στην αρχη τρομαζε!!!Τωρα ξεκαρδιζεται!!!Αυτα!!

Εμένα ακόμα τρομάζει με αυτό... χα χα χα

Επιπλέον αυτών που γράφεις, εμείς τρελαινόμαστε να κάνουμε μασάζ μπρούμυτα, να ανεβάζω τα πόδια μου στον καναπέ, να τα λυγίζω και να κάθεται με την πλατούλα του στα πόδια μου και να μιλάμε...

το μπρούμυτα το έχω φοβηθεί λίγο τις τελευταίες μέρες... ενώ του έκανα καθημερινα μασαζ και τον γυριζα μπρούμυτα χτες μου έκανε εμετό (αν και είχε φαει πριν 2 ωρες) και σήμερα γκρίνιαξε με το που τον γύρισα (???)

το μπρούμυτα το έχω φοβηθεί λίγο τις τελευταίες μέρες... ενώ του έκανα καθημερινα μασαζ και τον γυριζα μπρούμυτα χτες μου έκανε εμετό (αν και είχε φαει πριν 2 ωρες) και σήμερα γκρίνιαξε με το που τον γύρισα (???)

Πως τον έκανε τον εμετό; Πετάχτηκε μακριά ή απλά έτρεξε από το στοματάκι του; Σαν γαλατάκι όπως το πίνει ή σαν χαλασμένο με κομματάκια και μύριζε άσχημα;

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τον παιδίατρο είναι ανησυχητικό όταν το παιδί κάνει συχνούς ρουκετοειδείς εμέτους (δηλ. να εκσφενδονίζεται ο εμετός). Αν μια στο τόσο βγάζει γάλα (είτε ως γουλιά είτε ως εμετό) δεν είναι ανησυχητικό και οφείλεται στο ανώριμο πεπτικό του...σύμφωνα με τον παιδίατρο πάντα :)

Χωνεμένο όπως λες είναι εμετός, αν είναι όπως όταν το ήπιε είναι γουλιά, δηλ. είτε επιπλέον γάλα που έφαγε λόγω λαιμαργίας αλλά δεν χωράει, είτε γάλα που "έκατσε" πάνω σε φυσαλίδα αέρα και την βγάζει με το ρέψιμο.

γεια σας!

μπηκα λιγο στα κλεφτα να σας διαβασω και να σας καληνυχτισω μιας κ αυριο θα σηκωθω νωρις!

ελευθερια πολυ ομορφο το βιντεακι που εβαλες!

μαρακι παντα πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που παραθετεις ευχαριστουμε!

με το που γυρισα απ το καφε εφυγε ο συζηγος να παει στους γονεις του να τους δει κ εχω μεινει μονη με τη μικρη.ευτυχως ειναι ευδιαθετη εφαγε καπως καλυτερα κ τωρα ειμαστε ετοιμες να παιξουμε και να κοιμηθουμε.

ευχομαι καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες κ να μπου φιλησετε τα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας!

μπηκα λιγο στα κλεφτα να σας διαβασω και να σας καληνυχτισω μιας κ αυριο θα σηκωθω νωρις!

ελευθερια πολυ ομορφο το βιντεακι που εβαλες!

μαρακι παντα πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που παραθετεις ευχαριστουμε!

με το που γυρισα απ το καφε εφυγε ο συζηγος να παει στους γονεις του να τους δει κ εχω μεινει μονη με τη μικρη.ευτυχως ειναι ευδιαθετη εφαγε καπως καλυτερα κ τωρα ειμαστε ετοιμες να παιξουμε και να κοιμηθουμε.

ευχομαι καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες κ να μπου φιλησετε τα μωρακια σας!

Καλή επιτυχία κοριτσάκι! Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε πολύ καλά! :)

Πως τον έκανε τον εμετό; Πετάχτηκε μακριά ή απλά έτρεξε από το στοματάκι του; Σαν γαλατάκι όπως το πίνει ή σαν χαλασμένο με κομματάκια και μύριζε άσχημα;

με κομματάκια γι΄αυτό ανησύχησα! η παιδίατρος, που μίλησα σήμερα, είπε ότι είναι δυσπεψια και δεν είναι ανησυχητικό... εάν το ξανακάνει μου είπε να την καλέσω γιατί θα πρέπει να του δώσω χαμομήλι... Ρουκέτα πάντως δεν ήταν

Διαφημίσεις

με κομματάκια γι΄αυτό ανησύχησα! η παιδίατρος, που μίλησα σήμερα, είπε ότι είναι δυσπεψια και δεν είναι ανησυχητικό... εάν το ξανακάνει μου είπε να την καλέσω γιατί θα πρέπει να του δώσω χαμομήλι... Ρουκέτα πάντως δεν ήταν

Χμ ο δικός μου το κάνει που και που, ειδικά όταν γίνεται φραπέ από τη χαρά του και προσπαθεί να μιλάει και γελάει και χτυπιέται! :)

Χμ ο δικός μου το κάνει που και που, ειδικά όταν γίνεται φραπέ από τη χαρά του και προσπαθεί να μιλάει και γελάει και χτυπιέται! :)

και εμένα σε τέτοια φάση το έκανε... παιχνιδιού

Κοιμάται πολύ σήμερα...ούτε μπάνιο δεν έχει κάνει...και εκτός από τις 4 που έφαγε κανονικά, από κείνη την ώρα έχει πιει 5 γουλιές μετρημένες...έχω αρχίσει να ανησυχώ...

σεις πως είστε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...