Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με τι μαλλί να τον ντύσω ροκά καλέ;

τι λες ρε? εχεις παιδι στην ηλικία του με περισσότερο???? απλα θα του τα σηκώσουμε ορθια... θα του βάλω bepanthol ζελε δεν κάνει χι χι χι

Διαφημίσεις

μα εντελως self service!παλι καλα που δεν εφτιαχνε κ το μπιμπερο μονο του!και το ελεγε με μια περηφανια!σιγα ελεγε μην ειχα να ασχοληθω με το να την ταισω!ο χριστος και η παναγια!

xaxaxxa μου θυμισες τις μαλακιες που ελεγε ο πεθερος μου για τον κουνιαδο μου....οτι επινε μονοσ του το γαλα απο 3 μηνων...κ οτι απο 2 μηνων ετρωγε κρεμες...οχι οτι απολκλειεται με τον πα..ρα που ειχε για πατερα αλλα λεμε τωρα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

από δευτέρα μαζί δίαιτα...πρώτα για τα βαφτίσια του Νικόλα και μετά του Άγγελου :cool:

κ εγω στη διαιτα κοριτσια...σε λιγο δε θα μπαινω στο φορεμα της βαφτισης...κ εδωσα ενα καρο λεφτα να το παρω...κ ηθελα να το στενεψω κιολας το ζωον!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κοντες στις μέρες μας ειναι το 1,65 εγώ είμαι θεοκοντη!!!:tongue:

δλαδη εγω που ειμαι 1.55 τι ειμαι?:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια!

εδωσα χθες τη μικρη στη μανα μου σημερα ειμαστε τα 2 μας εχουμε να παμε κ χατζηγιαννη το βραδυ κ αυριο γιορταζει ο δικος μου...καμια ιδεα για δωρο?εκτος απ το βαζο που σκεφτομαι να του περασω κολλαρο:tongue:του χω παρει κ ρολοι κ χειροπεδα κ τα χει χασει ο αχαιρευτος...οποτε δε ξαναπαιρνω ας προσεχε.ελεγα για σακακι η πουκαμισο αλλα εχει τοσα...τι σκ..τα να του παρω?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα σας!!!

Ελεγα στη Μαρία για ενα καταστημα στο the mall που αξίζει να πατε, δεν έχω πάει η ίδια αλλά μας εχουν φερει ρουχαλάκια απο εκεί και είναι πολυ καλά και ωραία... dpam bebe http://www.dpam.com/en/02-years/boys-c-21_23.html

http://www.themallathens.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=35

καλά Ελευθερία χθες σκεφτόμουν να σας προτείνω αυτο το μαγαζί γιατί έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα απο εκεί για τις ανιψιές μου!!!

έχει πολύ ωραία ρουχαλάκια και ειδικά στις εκπτώσεις, καταπληκτικές τιμές!!! και απο ποιότητα νομίζω καλά είναι!

χθες φορούσα στη μπέμπα μου ένα κορμάκι που μπροστά είχε τυπωμένη μια σοκολάτα και ήταν σαν αληθινή! απο εκεί το είχα πάρει!

Συμπεθερούλα μάλλον τα beaba έψαχνες ε????

Σοφάκι για πρωτοτυπία μην του πάρεις τίποτα!!! χαχαχαχαχα!!!

πλάκα κάνω!

πάρτου κάτι χρήσιμο και πρακτικό αφού με ρολόγια και τέτοια δεν έχει καλή σχέση και τα χάνει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

καλά Ελευθερία χθες σκεφτόμουν να σας προτείνω αυτο το μαγαζί γιατί έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα απο εκεί για τις ανιψιές μου!!!

έχει πολύ ωραία ρουχαλάκια και ειδικά στις εκπτώσεις, καταπληκτικές τιμές!!! και απο ποιότητα νομίζω καλά είναι!

χθες φορούσα στη μπέμπα μου ένα κορμάκι που μπροστά είχε τυπωμένη μια σοκολάτα και ήταν σαν αληθινή! απο εκεί το είχα πάρει!

Συμπεθερούλα μάλλον τα beaba έψαχνες ε????

Σοφάκι για πρωτοτυπία μην του πάρεις τίποτα!!! χαχαχαχαχα!!!

πλάκα κάνω!

πάρτου κάτι χρήσιμο και πρακτικό αφού με ρολόγια και τέτοια δεν έχει καλή σχέση και τα χάνει!!!

ναι αυτα και επεσα στον βουρκο! χα χα χα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Kαλημερα κ απο μενα.. Ενα μαυρο χαλι ειμαι!!!!! Νομιζω ειμαι αρρωστη... Ααααχ τι τραβαω!!!

Εχτες με ειχε πιασει παλι κριση του αλλεργικου μου κ εχω συγκαει παλι στο προσωπο... Τωρα δεν ξερω αν απ' αυτο νιωθω αρρωστη... Κ ειμαι ολη μερα με το μωρο αγκαλια.. ο θοδ δουλευει.... γκρρρρρρρρρ!!!

Εσεις τι κανετε καλα μου κοριτσακια?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

δλαδη εγω που ειμαι 1.55 τι ειμαι?:tongue:

ανήκεις και εσυ μαζί μου στην κατηγορία με τις θεόκοντες.... και εγώ κάτω απο 1,60 είμαι... 1,58 καλά που υπάρχουν και τα τακούνια... μόνο ο γιος μου να μοιάσει στονπατέρα του γιατί αγόρι και κοντός ... ούτε να το σκέφτομαι ... δεν μπορεί να βάλει και τακούνι :rolleyes:

καλημερα κοριτσακια!

εδωσα χθες τη μικρη στη μανα μου σημερα ειμαστε τα 2 μας εχουμε να παμε κ χατζηγιαννη το βραδυ κ αυριο γιορταζει ο δικος μου...καμια ιδεα για δωρο?εκτος απ το βαζο που σκεφτομαι να του περασω κολλαρο:tongue:του χω παρει κ ρολοι κ χειροπεδα κ τα χει χασει ο αχαιρευτος...οποτε δε ξαναπαιρνω ας προσεχε.ελεγα για σακακι η πουκαμισο αλλα εχει τοσα...τι σκ..τα να του παρω?

λοιπόν το'χω πάρε το βάζο στο Χατζηγιάννη και μαζί με τα λουλούδια πετα και αυτό μαζί .... ;););)... αχ συγνώμη αγάπη μου... μα καλά πως βρέθηκε αυτό εδώ???

πάρε πουλόβερ, παπούτσια, σετ αρωμα - αφρόλουτρο?

ναι αυτα και επεσα στον βουρκο! χα χα χα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

βούρκο λέμε τις τσόντες τώρα????:rolleyes:

Kαλημερα κ απο μενα.. Ενα μαυρο χαλι ειμαι!!!!! Νομιζω ειμαι αρρωστη... Ααααχ τι τραβαω!!!

Εχτες με ειχε πιασει παλι κριση του αλλεργικου μου κ εχω συγκαει παλι στο προσωπο... Τωρα δεν ξερω αν απ' αυτο νιωθω αρρωστη... Κ ειμαι ολη μερα με το μωρο αγκαλια.. ο θοδ δουλευει.... γκρρρρρρρρρ!!!

Εσεις τι κανετε καλα μου κοριτσακια?

αχχχχ βρε περαστικά!!! ναι εμείς καλά... σπίτι σήμερα με τζάκι και ετοιμάζουμε σουπίτσα... ήρθε ο χειμώνας!!!

ανήκεις και εσυ μαζί μου στην κατηγορία με τις θεόκοντες.... και εγώ κάτω απο 1,60 είμαι... 1,58 καλά που υπάρχουν και τα τακούνια... μόνο ο γιος μου να μοιάσει στονπατέρα του γιατί αγόρι και κοντός ... ούτε να το σκέφτομαι ... δεν μπορεί να βάλει και τακούνι :rolleyes:

λοιπόν το'χω πάρε το βάζο στο Χατζηγιάννη και μαζί με τα λουλούδια πετα και αυτό μαζί .... ;););)... αχ συγνώμη αγάπη μου... μα καλά πως βρέθηκε αυτό εδώ???

πάρε πουλόβερ, παπούτσια, σετ αρωμα - αφρόλουτρο?

βούρκο λέμε τις τσόντες τώρα????:rolleyes:

αχχχχ βρε περαστικά!!! ναι εμείς καλά... σπίτι σήμερα με τζάκι και ετοιμάζουμε σουπίτσα... ήρθε ο χειμώνας!!!

Δεν διαβασες το ανεκδοτο που παρεθεσα εχθες; παρε και καταλαβε τα χαλια μου!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...