Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελευθερια μου και εγω μετα απο καθε θηλασμο ανοιγα τα ντουλαπια και ξεθαβα μπισκοτα, κρουασαν, νουτελες ότι γλυκο υπηρχε τελος παντων. αφου μου εχει μεινει ακομα και καθε φορα που ταιζω τον μικρο με το μπουκαλι, πειναω και θελω γλυκο! ΑΛΗΘΕΙΑ!!!:P

βρε μαράκι να του φοράς τον υπνόσακο αν έχετε μέχρι 20 βαθμούς...θα κοιμάται πιο ήσυχα...

με συμβουλή της φιλενάδας ελευθερίας, του το φόρεσα με μακρυμάνικο κορμάκι χωρίς ποδαράκια και κοιμάται σαν αγγελούδιο!

ναι αλλά το δικό της είπε είναι με μανίκι ο υπνόσακος... γιατί δεν του το φοράς μόνο με εσώρουχο? ο υπνόσακος αυτός για τι θερμοκρασία είναι?

μακρυμανικο υπνοσακο; εμεις στο δωματιο πρεπει να εχουμε μεχρι 22 (20-22). ο ενας υπνοσακος, αυτος που προτιμω, ειναι το νουμερο 1 και του παει λιγο μεγαλος. θελω πολυ να του τον βαλω γιατι τα βραδυα τον βρισκω πολλες φορες ξεσκεπαστο.

πρέπει να έχει περιθώριο στο κάτω μέρος τουλάχιστον 10 πόντους επιπλέον από το ύψος του παιδιού...αν ισχύει αυτό και δεν μπορεί να περάσει το κεφαλάκι του από την τρυπούλα, τότε μια χαρά του κάνει...αν είναι όμως ο χοντρός 2.5 tog τότε μέχρι 21 μπορεί να το φορέσει, μετά ίσως ζεσταθεί...

αν ο δικός σου είναι μακρυμάνικος, σκέτο κοντομάνικο εσωρουχάκι φόρα του από μέσα...

Διαφημίσεις

ναι αλλά το δικό της είπε είναι με μανίκι ο υπνόσακος... γιατί δεν του το φοράς μόνο με εσώρουχο? ο υπνόσακος αυτός για τι θερμοκρασία είναι?

μακαρι να ηξερα... μου τον εφεραν δωρο, ειναι ΗΡΑ αλλά δεν ειχε καμια αλλη πληροφορια!:-(

την κυριακή θα έχει πολύ κρύο μανδάμ, είναι μέρα για τζάκι :tongue:

και νομίζω ότι ταιριάζει σοκολατόπιτα μπρος στο τζάκι, συ τι λες; χιχιχιχιχι

χα χαχα το ίδιο σκεφτηκα και εγώ... το τζάκι θα αναψει αύριο και θα σβήσει Κυριακη αργά.....

είσαι απαίσια.... θέλω να χάσω κιλά... πως θα εμφανιστώ στη βάφτιση του γιού μου ε????

χα χαχα το ίδιο σκεφτηκα και εγώ... το τζάκι θα αναψει αύριο και θα σβήσει Κυριακη αργά.....

είσαι απαίσια.... θέλω να χάσω κιλά... πως θα εμφανιστώ στη βάφτιση του γιού μου ε????

εντωμεταξύ στις φωτο φαινεσαι κοκκαλο! μαλλον μας δουλευεις! Μαρία ειναι χοντρη;;;;

ελευθερια μου και εγω μετα απο καθε θηλασμο ανοιγα τα ντουλαπια και ξεθαβα μπισκοτα, κρουασαν, νουτελες ότι γλυκο υπηρχε τελος παντων. αφου μου εχει μεινει ακομα και καθε φορα που ταιζω τον μικρο με το μπουκαλι, πειναω και θελω γλυκο! ΑΛΗΘΕΙΑ!!!:P

το σκυλι του παβλοφ είσαι?

έτσι είπα χτες στο γυναικολόγο μου που πηγα για τεστ ΠΑΠ.... γιατρέ θα σε δω καμια μερα τυχαία στο δρόμο και θα αρχίσω να γδύνομαι... :!:

Διαφημίσεις

εντωμεταξύ στις φωτο φαινεσαι κοκκαλο! μαλλον μας δουλευεις! Μαρία ειναι χοντρη;;;;

όχι αλλά είναι κοντή :tongue:

πέρα από την πλάκα είναι κορμάρα η κυρία! μέση δακτυλίδι, ένα τόσο δα πωπουδάκι όρθιο και ένα στήθος ζηλευτό! μοντελάκι μινιόν λέμε!

από δευτέρα μαζί δίαιτα...πρώτα για τα βαφτίσια του Νικόλα και μετά του Άγγελου :cool:

μακαρι να ηξερα... μου τον εφεραν δωρο, ειναι ΗΡΑ αλλά δεν ειχε καμια αλλη πληροφορια!:-(

πάρε τηλ. να σου πούν τουλάχιστον πόσα tog είναι για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε... θα δεις θα το γουστάρει, ο δικός μου κοπανιόταν και με αυτό ηρέμησε....του το φοράω απο 4,5 κιλά οταν έφτασε.... δλδ 2+ μηνών ε αποτότε κοιμάται σαν πουλάκι με το που τον κάνω μπάνιο του το φοράω και τον ταιζω το τελευταίο γευμα με αυτό, ρεύεται και τον ξαπλώνω, κοιμάται ξερός!γιατί ήδη έχει χουχουλιάσει σε αυτό....

όχι αλλά είναι κοντή :tongue:

πέρα από την πλάκα είναι κορμάρα η κυρία! μέση δακτυλίδι, ένα τόσο δα πωπουδάκι όρθιο και ένα στήθος ζηλευτό! μοντελάκι μινιόν λέμε!

και μιλαει;;;; τσκ τσκ τσκ

καλα που να δειτε τι επαθα μολις...

θυμηθηκα κατι ωραια μπιμπερο και σκευη που μας ειχε δειξει η Τατιανα. δεν θυμαμαι ομως ακριβως το ονομα τους αλλα νομιζα ότι ηταν babea ή κατι τετοιο. το πληκτρολογω στον γουγλη και μου βγαζει τσοντοsite :oops: !!!!!!!!!!!

πάρε τηλ. να σου πούν τουλάχιστον πόσα tog είναι για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε... θα δεις θα το γουστάρει, ο δικός μου κοπανιόταν και με αυτό ηρέμησε....του το φοράω απο 4,5 κιλά οταν έφτασε.... δλδ 2+ μηνών ε αποτότε κοιμάται σαν πουλάκι με το που τον κάνω μπάνιο του το φοράω και τον ταιζω το τελευταίο γευμα με αυτό, ρεύεται και τον ξαπλώνω, κοιμάται ξερός!γιατί ήδη έχει χουχουλιάσει σε αυτό....

τι νουμερο ειναι; εμενα τα χερια του χανονται στα μανικια.... θα του το ξαναδοκιμασω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...