Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α σήμερα το απόγευμα και αφού ήταν όλο το σπίτι καθαρό, καθίσαμε με το σπλαχνάκι μου στο σαλόνι και ανάψαμε τζάκι! του είχα γυρίσει και το κουνηστό του να κοιτάει τις φλόγες και του άρεσε τρελλά! έριξε και τον υπνάκο του! :)

χα χα χα και του δικού μας του αρεσε το τζακι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγά μην είναι οι ίδιες!!! κάποιος έξυπνος σαν του μαδερκεαρ θα το έχει πάρει και θα τις έχει τριπλές επίσης!!!

εμένα μου είπε οτι τα πήρε πολύ φτηνα... βεβαια αυτό είναι σχετικό γιατι εννοείται δεν την ρώτησα πόσο!

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσουν γιατι δεν είναι πολυχρωμα και παρδαλα.... δεν είναι όμως και σουπερ απο υφάσματα όλα.... ένα παντελονάκι ενώ απο μέσα ήταν βαμβακερό το απ'εξω ήταν κάπως άγριο - συνθετικό.... θα βρω τι έχω απο το σιτε να σας πω....

φουτερ μπουφανακι κουκουλα σουπερ μας βγηκε το ξεσκίσ*****

επίσης τζινάκι σαλοπέτα και μπλουζάκια όλα οκ

εμένα μου είπε οτι τα πήρε πολύ φτηνα... βεβαια αυτό είναι σχετικό γιατι εννοείται δεν την ρώτησα πόσο!

καλά οι συγκεκριμένες τιμές και τριπλές να είναι, πάλι καλές τις λες :tongue:

ετοιμάζω παραγγελία, το πρωί πάω mall όπως σου είπα, αν μ'αρέσει η ποιότητα, βάζει λεφτά ο γιώργος στην προπληρωμένη δευτέρα πρωί και δευτέρα απόγευμα έχει φύγει η παραγγελία λέμε!

εσυ θηλαζεις σε εχει ξεζουμισει ο μικρος!!!! δικαιολογεισαι λεμε...

λέμε αλλά δεν είναι έτσι ... έλεος σε λιγο θα φάω και το Νίκο ....πολύ πείνα και πιο πολύ για γλυκά.....

βρε μαράκι να του φοράς τον υπνόσακο αν έχετε μέχρι 20 βαθμούς...θα κοιμάται πιο ήσυχα...

με συμβουλή της φιλενάδας ελευθερίας, του το φόρεσα με μακρυμάνικο κορμάκι χωρίς ποδαράκια και κοιμάται σαν αγγελούδιο!

Διαφημίσεις

λέμε αλλά δεν είναι έτσι ... έλεος σε λιγο θα φάω και το Νίκο ....πολύ πείνα και πιο πολύ για γλυκά.....

την κυριακή θα έχει πολύ κρύο μανδάμ, είναι μέρα για τζάκι :tongue:

και νομίζω ότι ταιριάζει σοκολατόπιτα μπρος στο τζάκι, συ τι λες; χιχιχιχιχι

http://www.dpam.com/en/pants-p-19980.html?c=458&cPath=21_23_81 αυτό είναι που σας είπα οτι το απ'εξω είναι καπως... σαν σχεδιο σούπερ αλλά το εξωτερικό ύφασμα όχι τόσο...

επίσης όλα τα παντελονάκια έχουν φόδρα -επένδυση εσωτερική βαμβακερή

βρε μαράκι να του φοράς τον υπνόσακο αν έχετε μέχρι 20 βαθμούς...θα κοιμάται πιο ήσυχα...

με συμβουλή της φιλενάδας ελευθερίας, του το φόρεσα με μακρυμάνικο κορμάκι χωρίς ποδαράκια και κοιμάται σαν αγγελούδιο!

μακρυμανικο υπνοσακο; εμεις στο δωματιο πρεπει να εχουμε μεχρι 22 (20-22). ο ενας υπνοσακος, αυτος που προτιμω, ειναι το νουμερο 1 και του παει λιγο μεγαλος. θελω πολυ να του τον βαλω γιατι τα βραδυα τον βρισκω πολλες φορες ξεσκεπαστο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...