Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βουλα τι τρομερα πραγματα που εχει!!!!!!!!!!!!

Απο εκει θα παρετε για την βαφτιση?

Λοιπον εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο βατραχος.Αν και ο αγγελος θα ηταν τρομερος γιατι ετσι θα τον βαφτισεις....

Τωρα τι να σου πω...Ειναι παντως ολα καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ Ζωίτσα.Δεν ξέρω αν θα κάνουμε εκεί τη διοργάνωση της βάφτισης, πάντως έχει πολύ ωραία πράγματα και τρομερές ιδέες.Ένας άλλος που κάνει διοργανώσεις εδώ στην Θεσ/νίκη είναι και ο Σαλαμανιώτης.Γνωρίζεις εσύ κάτι άλλο ανάλογο, να πάρουμε κι άλλες ιδέες;

Βέβαια τις μπομπονιέρες θα μου τις ετοιμάσει η νονά μας γιατί πιάνει το χέρι της πολύ.Θα διαλέξουμε μαζί κι αυτή θα τις φτιάξει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θα εβαζα ενα παιδακι να ζωγραφισει με χρωματιστα μολυβια μαρκαδορους ενα γλυφιτζουρι!αυτο θα το επαιρνα κ θα το πηγαινα σε τυπογραφειο κ θα μου το τυπωναν σε ενα απλο χρωματιστο προσκλητηριο....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Ναι βρε Ελευθερία.Αυτό έγραψα κι εγώ πιο πάνω αν το είδες.Ότι θέλω η βάφτιση να έχει θέμα Άγγελος λόγω του ονόματός του πρίγκηπά μου. Προσκλητήριο όμως δε θα κάνω με τη φωτογραφία του.Πολλοί μπορεί αργότερα να το πετάξουν και δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι

εμείς θα είμαστε μόνο στενος κύκλος συγγενείς 50-60 το πολύ άτομα... και είμαι σίγουρη ότι όλοι θα την κρατήσουν, εξάλλου θα το τυπώσω σε φωτογραφικό χαρτί δλδ κανονικά φωτο, και η θα γραφτεί κάτι απο πίσω ή θα είναι δίφυλλο με εγκοπε΄ς στη μια μεριά να μπει η φωτο... δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου αλλά θα το βρώ...

εμείς θα είμαστε μόνο στενος κύκλος συγγενείς 50-60 το πολύ άτομα... και είμαι σίγουρη ότι όλοι θα την κρατήσουν, εξάλλου θα το τυπώσω σε φωτογραφικό χαρτί δλδ κανονικά φωτο, και η θα γραφτεί κάτι απο πίσω ή θα είναι δίφυλλο με εγκοπε΄ς στη μια μεριά να μπει η φωτο... δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου αλλά θα το βρώ...

χμ θυμίσου να ρωτήσω τον Γιώργο...ίσως έχει ιδέες...

Διαφημίσεις

εγω θα εβαζα ενα παιδακι να ζωγραφισει με χρωματιστα μολυβια μαρκαδορους ενα γλυφιτζουρι!αυτο θα το επαιρνα κ θα το πηγαινα σε τυπογραφειο κ θα μου το τυπωναν σε ενα απλο χρωματιστο προσκλητηριο....

αχ βρε τάτι έχεις απίστευτη φαντασία! ευχαριστώ κοριτσάρα μου!

κατι αντιστοιχο με αυτό που είπε η τατι είχα σκεφτεί για πρόσκληση... ενα τετράδιο που μέσα θα είχε κολλημένη έγχρωμη φωτοτυπία που θα ήταν ζωγραφιά απο παιδάκι με μία εκκλησία στη μια σελίδα και απο κάτω με παιδικά γράμματα η εκκλησία το που είναι ,ημερομηνία κλπ... και στη διπλανή σελίδα μια ζωγραφία πάλι απο παιδάκι με το θέμα της βάφτισης..... και κειμενάκι που και καλά θα ήταν γραμμένο απο το παιδί... εγώ εξάλλου τους είχα συνηθίσει τους δικούς μου με κειμενα που τα έγραφε το παιδί... κάθε φορά που έκανα υπερηχογραφημα τους έγραφε επιστολή καιο καλά ο Αγγελος με το βάρος του κλπ πληροφορίες απο τον υπέρηχο και τους στελναμε και φωτο του πάλι απο τον υπέρηχο.... είχα ξεφύγει απο τότε.... χι χι χι

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ Ζωίτσα.Δεν ξέρω αν θα κάνουμε εκεί τη διοργάνωση της βάφτισης, πάντως έχει πολύ ωραία πράγματα και τρομερές ιδέες.Ένας άλλος που κάνει διοργανώσεις εδώ στην Θεσ/νίκη είναι και ο Σαλαμανιώτης.Γνωρίζεις εσύ κάτι άλλο ανάλογο, να πάρουμε κι άλλες ιδέες;

Βέβαια τις μπομπονιέρες θα μου τις ετοιμάσει η νονά μας γιατί πιάνει το χέρι της πολύ.Θα διαλέξουμε μαζί κι αυτή θα τις φτιάξει.

Βουλα δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα βαφτιση εδω περα.

Ειναι ωραιο παντως που θα φτιαξει τις μπομπονιερες η κουμπαρα σου.Και εγω λεω να φτιαξω τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες...Αλλα εγω ακομα δεν εχω ιδεα ποτε θα την κανουμε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λια ωραια τα νεα απο το γιατρο...Καλα ψηλη κορη εχεις ε?Μηπως να σου προξενεψω τον γιο μου γιατι εμεις με τετοιο μποι κοιταμε μονο τις ψηλες?:wink::wink::wink:

Ασε που γεννηθηκαμε και την ιδια μερα..........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...