Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα, τι κάνετε? γυρίσαμε απο τη βολτα μας το μεσημέρι, φάγαμε ριξαμε και εναν υπνάκο και οι 3 και μπήκα να σας πω πόσο χαρούμενη είμαι!!! περίμενα πως και πως να βγάλουν τα αποκριάτικα, γιατί απο τότε που ήμουν έγκυος ένα πράγμα ήθελα πολύ ... να του βρω φτερα αγγελου καταλευκα!!! ... και τα βρήκα!!!! χε χε χε ... να μου πειτε τώρα τι λέει αυτή... οπότε και για απόκριες είμαστε οκ ... αλλά σκέφτηκα εαν βγάλουμε καμια σουπερ φωτο να τη χρησιμοποιήσω και στην προσκληση της βάφτισης αφού το όνομά του θα είναι Αγγελος.... τι λέτε ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν θα κανω.Εκανα στον γαμο μου.Απλα μετα θα παμε ο στενος οικογενειακος κυκλος (γονεις και αδερφια)να φαμε καπου....

και μεις το ίδιο...άντε μέχρι αδέλφια των γονιών μας...

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: "Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του".

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:

"Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου".

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: "Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: 'Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;'"

Διαφημίσεις

επισης νομιζω οτι δεν χρειαζεται να εχεις θεμα καποια φιγουρα!μπορει το θεμα σου να ειναι ενα χρωμα ή το πουα ή το καρο....ή ακομα και κατι μη συνηθισμενο οπως το φεγγαρι,ο ηλιος,η θαλασσα,η αγαπη...λεω εγω τωρα η ξανθια!

ξανθιά αγαπημένη, αφού το'χεις, μπορείς να μου βρεις κάνα προσκλητήριο να δένει με την μπομπονιέρα γλυφιτζούρι; :)

ξανθιά αγαπημένη, αφού το'χεις, μπορείς να μου βρεις κάνα προσκλητήριο να δένει με την μπομπονιέρα γλυφιτζούρι; :)

αυτο ειναι πολυ ευκολο!!!πας σε ενα τυπογραφειο η ατελιε γραφικων τεχνων οπως αυτο που εβαλε λινκ η σοφια και τους δινεις το γλυφιτζουρι που θα εχεις για μπομπονιερα!!και στο φτιαχνουν σε χαρτι με ιδια χρωματα ιδιο σχεδιο κλπ...αυτο μου ηρθε πρωτο...θα σκεφτω κ θα δω μηπως βρω κ κατι αλλο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: "Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του".

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:

"Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου".

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: "Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: 'Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;'"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

αυτο ειναι πολυ ευκολο!!!πας σε ενα τυπογραφειο η ατελιε γραφικων τεχνων οπως αυτο που εβαλε λινκ η σοφια και τους δινεις το γλυφιτζουρι που θα εχεις για μπομπονιερα!!και στο φτιαχνουν σε χαρτι με ιδια χρωματα ιδιο σχεδιο κλπ...αυτο μου ηρθε πρωτο...θα σκεφτω κ θα δω μηπως βρω κ κατι αλλο!

τυπογραφείο έχει ο νονός μας (που έχει και μαγαζί με προσκλητήρια, μπομπονιέρες....παρεμπιπτόντως, www.eftypon.eu), με γραφικές τέχνες ασχολείται ο μπαμπάς μας και πολύ καλή μας φίλη με σχεδιασμό προσκλητηρίων...αλλά τρώγομαι να βρω κάτι πριν κινητοποιήσω όλο τον μηχανισμό :tongue:

Καλησπέρα, τι κάνετε? γυρίσαμε απο τη βολτα μας το μεσημέρι, φάγαμε ριξαμε και εναν υπνάκο και οι 3 και μπήκα να σας πω πόσο χαρούμενη είμαι!!! περίμενα πως και πως να βγάλουν τα αποκριάτικα, γιατί απο τότε που ήμουν έγκυος ένα πράγμα ήθελα πολύ ... να του βρω φτερα αγγελου καταλευκα!!! ... και τα βρήκα!!!! χε χε χε ... να μου πειτε τώρα τι λέει αυτή... οπότε και για απόκριες είμαστε οκ ... αλλά σκέφτηκα εαν βγάλουμε καμια σουπερ φωτο να τη χρησιμοποιήσω και στην προσκληση της βάφτισης αφού το όνομά του θα είναι Αγγελος.... τι λέτε ε?

Ναι βρε Ελευθερία.Αυτό έγραψα κι εγώ πιο πάνω αν το είδες.Ότι θέλω η βάφτιση να έχει θέμα Άγγελος λόγω του ονόματός του πρίγκηπά μου. Προσκλητήριο όμως δε θα κάνω με τη φωτογραφία του.Πολλοί μπορεί αργότερα να το πετάξουν και δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι

http://www.omorfosgamos.gr/stefana/papandreou-stefana.html εγώ απο εδω θα πάρω μπομπονιέρες, είχαμε πάρει και του γάμου μας! να ξέρετε οτι η αγορά για μπομπονιέρες είναι στην οδό ρομβης, στο κέντρο Αθήνα... διαλέξαμε κουτάκι, δερματάκια για το δεσιμο και τα κουφέτα 7 σοκολατενια και μας τις έδωσε μόνο 1,2 εν θυμάμαι καλά, έχει πολλά υλικά και φτιάχνεις οτι θες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...