Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ έχει ιδέες στο πρώτο για άγγελο και στο δεύτερο για πρίγκηπα.

http://www.evendi.gr/D91A0BED.el.aspx αν και δε μου άρεσαν καθόλου οι μπομπονιέρες.

http://www.evendi.gr/41B6B058.el.aspx

Μαράκι έχει και θέμα για πειρατή που διάβασα ότι έχεις στο μυαλό σου.

Αχ βουλα τι τρομερα πραγματα που εχει!!!!!!!!!!!!

Απο εκει θα παρετε για την βαφτιση?

Λοιπον εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο βατραχος.Αν και ο αγγελος θα ηταν τρομερος γιατι ετσι θα τον βαφτισεις....

Τωρα τι να σου πω...Ειναι παντως ολα καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

επιτελους και μια φωνη διαμαρτυρίας!!!!

ελα τα σιρόπια! κολλησαμε.... (ζηλευω:oops:)!!!!!!!!!

καλησπερα στις κοπελες που μπηκαν μεσημερακι.

καλα το παιδι μου υποφερει λεμε απο τα δοντια. το τι στριγκλια παταει! ειναι και λιγο μυγιαγγιχτος και δεσαμε!

Αφου βρε Μαρακι μου ξερεις ποσο αδυναμια σου χω κ σενα!!!!! Απλα ειχα καιρο να την πετυχω την Τατιανα μας... Σου στελνω λοιπον πολλα πολλα φιλια!!!! Μονο για σενα!!!! Αντε χαζουλα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

empty.gifempty.gifempty.gifδεν μπαινει.... βρηκα ενα ωραιο με αγκαλιτσα!!!! αλλα δεν μπορω να το βαλω βρε Μακ μου... στο χρωσταω!!!!:( Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

εχω τον μικρο αγκαλια και δεν μπορω να φραφω πολυ. τωρα με τα δοντια του θελει συνεχεια αγκαλια. ασε που δε εχει χεσει απο εχθες το πρωι και χαλαει τον κοσμο τωρα στο σφιξιμο!!!!

Κοριτσάκια μετά τη βάφτιση θα κάνετε και τραπέζι??

Εγω λέω να μην κάνω τίποτα, γιατί μου τη δίνει όλο το σκηνικό με τα σόγια.

Επεξεργάστηκαν by pixie

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

εχω τον μικρο αγκαλια και δεν μπορω να φραφω πολυ. τωρα με τα δοντια του θελει συνεχεια αγκαλια. ασε που δε εχει χεσει απο εχθες το πρωι και χαλαει τον κοσμο τωρα στο σφιξιμο!!!!

Μαρακι τσεκαρε τα δοντια του εμενα οταν αρχισε να βγαζει δοντια τα εκανε μια φορα στις 2 μερες!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μετά τη βάφτιση θα κάνετε και τραπέζι??

Εγω λέω να μην κάνω τίποτα, γιατί μου τη δίνει όλο το σκηνικό με τα σόγια.

Εγω δεν θα κανω.Εκανα στον γαμο μου.Απλα μετα θα παμε ο στενος οικογενειακος κυκλος (γονεις και αδερφια)να φαμε καπου....

επισης νομιζω οτι δεν χρειαζεται να εχεις θεμα καποια φιγουρα!μπορει το θεμα σου να ειναι ενα χρωμα ή το πουα ή το καρο....ή ακομα και κατι μη συνηθισμενο οπως το φεγγαρι,ο ηλιος,η θαλασσα,η αγαπη...λεω εγω τωρα η ξανθια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...