Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.................... Ααα μου λεει δεν κανεις καλα.. Αν ολες οι μερες ηταν ιδιες, η ζωη μας θα ηταν πολυ μονοτονη, γι αυτο κι εγω οποτε βρισκω αφορμη το γλενταω! Οτι μερα κ να ναι!!!

Αμπελοφιλοσοφιες θα μου πεις.. εγω το κρατησα ομως κ το εφαρμοσα. Κ ξερεις τι? Κανει πολυ καλο ολο αυτο... Να κανεις μια μερα, μια ασχετη μερα, μια Τριτη απογευμα, να σου μεινει αξεχαστη!!! Ετσι! Για να νιωσεις καλα.. Κ σου φευγουν κ τα προβληματα κ ολα! Ενταξει δε φευγουν, αλλα γεμιζεις εσυ μπαταριες, κ τα αντιμετωπιζεις με αλλη διαθεση.. Θελει τρελα, αλλιως δεν την παλευεις..

Και πολυ καλά κάνεις κοριτσάρα μου !!

Κι εγώ αυτής της αποψης ειμαι και προσπαθώ να μην το ξεχνάω.

Αλήθεια σπούδασες διακόσμηση???Τι ακριβώς και που?

tLPhp3.png

...............................

δεν το ταισε ποτε...δηλαδη το εβαζε πλαι στο κρεββατι ενα μαξιλαρι απο πισω για να μην γυρναει ανασκελα κ ενα μικρο μαξιλαρι μπροστα του.το μπιμπερο πανω στο μαξιλαρι κ το μωρο επινε μονο του!

self service δηλαδή....:D

ελεος

tLPhp3.png

μα εντελως self service!παλι καλα που δεν εφτιαχνε κ το μπιμπερο μονο του!και το ελεγε με μια περηφανια!σιγα ελεγε μην ειχα να ασχοληθω με το να την ταισω!ο χριστος και η παναγια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ευχαριστω μαρακι..να σαι καλα ....ειπα κ γω δεν φαινονται αυτα που γραφω??

Μια χαρά κοριτσάκι μου φαίνονται...κάνω και άλλες δουλειές παράλληλα...έχω και τον μπομπιράκο από δίπλα και θέλει παιχνίδι :)

τώρα κοιμήθηκε λίγο αν και θα θυμηθεί ότι πεινάει στο επόμενο δεκάλεπτο :)

μια χαρά το κοριτσάκι σου, μεγαλώνει σούπερ :)

για πες άλλα νέα...εσύ πως είσαι; τι θα κάνετε σ/κ;

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαρακι..να σαι καλα ....ειπα κ γω δεν φαινονται αυτα που γραφω??

οχι κοπελα μου, δικιο εχεις.. φαινονται κ παραφαινονται! εμεις οταν αρχιζουμε την παρλα δεν βλεπουμε....

Εμενα το συστημα τα χει παιξει κι ολας! κολαει κ αναγκαζομαι να κανω επανεκκινηση καθε λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

επιτελους και μια φωνη διαμαρτυρίας!!!!

γλυκια μου τατι!!!!!

ελα τα σιρόπια! κολλησαμε.... (ζηλευω:oops:)!!!!!!!!!

καλησπερα στις κοπελες που μπηκαν μεσημερακι.

καλα το παιδι μου υποφερει λεμε απο τα δοντια. το τι στριγκλια παταει! ειναι και λιγο μυγιαγγιχτος και δεσαμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...