Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε κορίτσια οι ορμόνες είναι που κλαίμε με το παραμικρό ή τώρα με τα παιδάκια μας γίναμε πιο ευαισθητούλες;Μ' έχει πιάσει κάτι τώρα...θέλω να στολίσω ΤΩΡΑ.

Μαράκι τι γλυκο έκανες;για στείλε και προς τα εδώ.

Καλά κορίτσια δεν είπα ότι δεν τρώω μακαρόνια και πίτσες.Ειδικά η καρμπονάρα είναι το αγαπημένο μου, απλά θέλω λίγο να τ' αποφεύγω.(όσο μπορώ τέλος πάντων)γιατί είπαμε μαζί με τον αντρούλη μου παντρεύτηκα και τη Roma!!Μα τέτοια αγάπη που της έχει τι να πω!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πες βρε Μαρακι...Ετυχε?Για την πιπιλα λεω!Ή εδωσες ΜΑΜ που σου ελεγα?

Κ για τα κακακια...Αληθεια????Σε καθε γευμα?????:P:p

Εμενα 3-5 φορες τη μερα αλλα δυστυχως οι 2 απο αυτες ειναι κατα τη διαρκεια της νυχτας ή νωρις το πρωι οποτε ξυπναει κιολα...:-(

Ναι σε κάθε γεύμα και κάνα δυο ξεκάρφωτες επιπλέον! Άστα! Στάνταρ η μια μες τη νύχτα και η άλλη μεταξύ 6-7 το πρωί! Έλεος!

Τώρα δοκιμάζουμε τις libero, γιατί με τα pampers φάγαμε την προίκα μας όλη!

Εσείς κόρες τι πάνες χρησιμοποιείτε στα μονάκριβα πωπουδάκια σας;

Τη nuk έπιασε τελικά κάποια στιγμή που νύσταζε πολύ...ε και από χθες του τη δίνω κάθε που τον βλέπω να νυστάζει και την κρατάει ;)

μαρακι δε το ειχα σκεφτει αυτο που ειπες μπορει να εγινε κ ετσι:(

τι γλυκο εκανες?αχ μου τρεχουν τα σαλια...:P

Ένα υγρό κεικ με σοκολάτα και καφέ του Παρλιάρου. Βρίσκεις την συνταγή στο megatv.com. Επεισόδιο 32.

Το φτιάχνω συνέχεια γιατί δεν έχει γάλα και αντί για βούτυρο βάζω βιτάμ λόγω του ότι δεν τρώω γαλακτοκομικά που ενοχλούν τον μπεμπουλίξ

αχ βρε κορίτσια οι ορμόνες είναι που κλαίμε με το παραμικρό ή τώρα με τα παιδάκια μας γίναμε πιο ευαισθητούλες;Μ' έχει πιάσει κάτι τώρα...θέλω να στολίσω ΤΩΡΑ.

Μαράκι τι γλυκο έκανες;για στείλε και προς τα εδώ.

Καλά κορίτσια δεν είπα ότι δεν τρώω μακαρόνια και πίτσες.Ειδικά η καρμπονάρα είναι το αγαπημένο μου, απλά θέλω λίγο να τ' αποφεύγω.(όσο μπορώ τέλος πάντων)γιατί είπαμε μαζί με τον αντρούλη μου παντρεύτηκα και τη Roma!!Μα τέτοια αγάπη που της έχει τι να πω!!!!!!

Αχ πόσο μου έχει λείψει η καρμπονάρα και η πίτσα!

Εγώ μάλλον στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν γάτα στην Ιταλία...λατρεύω τον ύπνο, τον εσπρέσσο, την πίτσα και τα ζυμαρικά!!!!

Διαφημίσεις

ασχετο...οταν καθαριζεται μπανια κ οτιδηποτε χρειαζεται φαρμακα φορατε μασκες?

Δεν ειναι κακο να εισπνεουμε τωρα που θηλαζομε ολα αυτα?

Δεν το έχω σκεφτεί βρε Λία...αν και τα κάνω πολύ γρήγορα και επιφανειακά όταν δεν τα κάνει η γυναίκα...ξέρω γω δεν θέλω να γίνομαι και υστερική...τόσα τρώμε και εισπνέουμε κάθε μέρα...

αυτο να μου πεις μαρια,,καλα χλωρινη δεν χρησιμοποιω,μονο βιακαλ και ξυδι..

Τωρα ειπατε για γλυκο και σκεφτηκα πωσ παλια εκανα ενα γλυκακι,παντεσπανι με μερεντα(η μαρμελαδα),το τυλιγα ρολο κ ηταν ετοιμο,,,αλλα εχασα την συνταγη,επιχειρησα πριν μερες να το κανω στην τυχη κ ηταν αποτυχια σκετη,,το εχει κανει καμια σας?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Απ'το πρωι το σκεφτομαι κοριτσια κ οσο το συζηταμε....Το αποφασισα!!!Θα παραγγειλω μονη μου πιτσα το βραδυ(ο αντρας μου αργει σημερα!)...Και δε θα του το πω για να μπορω να την φαω ολη!χεχεχε(γουρουναααα!!!)

Μαρια εγω κατεληξα στα παμπερς γτ τα λιμπερο μου φαινονται σκληρα,ακαμπτα κ τα μπειμπιλινο....βγαιναν ολα εξω!Συνεχεια διαρροες!

Βεβαια την τιμη δεν την ειχα δει γτ ψωνιζε ο αντρας μου κ οταν καταλαθος ειδα την αποδειξη...Επαθα!!!:o

Λια κ εγω το εχω σκεφτει για τα απορρυπαντικα αλλα...Τοσα καυσαερια αναπνεουμε κ εμεις κ τα μωρα μας...Ξερω κ γω???!!!;)

XFVjp2.png

Σ' ευχαριστώ Ζωίτσα μου. Τόσο καιρό τον έκρυβα και σήμερα κάναμε πολλές δημόσιες εμφανίσεις.Βλ.parentscafe,facebook.xa xa xa

Μαράκι θα το δοκιμάσω κι εγώ αυτό το γλυκό αύριο.

Εμείς πάνες πέρνουμε pampers ή libero.Η αλήθεια είναι ότι τα δείγματα που μου έστειλαν από libero ήταν σκληρά, αλλά πήρα τώρα το 3 επειδή έχω κουπόνια για να τα δοκιμάσω και μου φάνηκαν πολύ καλά.Από τιμή πάντως δε νομίζω να έχουν ιδιαίτερη διαφορά με τα pampers.Τα babylino μας έκαναν τον πωπούλι λίγο κόκκινο οπότε δεν τα ξαναπαίρνω.

Διαφημίσεις

Παιχνίδια:

- Μίλα του για ότι κάνεις – Τραγούδα και δοκίμασε νʼαλλάξεις τον τόνο της φωνής ή την ένταση.

- Κοίτα επίμονα το πρόσωπό του και όταν κάνει και εκείνο το ίδιο άλλαξε έκφραση... χαμογέλα ή γούρλωσε τα μάτια κλπ.

- Ξάπλωσε το μωρό και κούνησε τα πόδια του σα να κάνει ποδήλατο

- Κουδουνίστρες ή άλλα παιχνίδια. Αφού βεβαιωθείς ότι κοιτά το παιχνίδι κούνησέ σιγά δεξιά και αριστερά και δες εάν τα παρακολουθεί.

- Όταν σε κοιτά στα μάτια ακούμπησε διάφορα σημεία του σώματος του και πες του τι είναι το καθένα και παράλληλα δώσε και από ένα φιλί!

- Χτύπα παλαμάκια.

- Πάρτο αγκαλιά και παρακολουθήστε μαζί τα πουλιά, δέντρα... και μίλα του γιʼ αυτά.

- Τρίψτε τις μύτες σας, τα μάγουλα και πες του τι είναι το καθένα.

Πείτε μας και τα δικά σας παιχνίδια!

μαρακι thanks θα δοκιμασω ν ατο κανω κ εγω τελειο μου φαινεται!

εμεις χρησιμοποιουμε παμπερς θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες κ ας ειναι λιγο ακριβες.ειχα δοκιμασει κ λιμπερο αλλα δε βολεψαν καθολου κ δε μ αρεσαν στην υφη.

ελευθερια αυτα κανουμε κ εμεις εχει πλακα και χαζευει κ χαζογελαει πολυ χαιρομαι οταν γελαει!της τραγουδαω κ αγγλικα τραγουδακια κ η μαμα μου ρωσικα!εκει να δεις γελιο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Παιχνίδια:

- Μίλα του για ότι κάνεις – Τραγούδα και δοκίμασε νʼαλλάξεις τον τόνο της φωνής ή την ένταση.

- Κοίτα επίμονα το πρόσωπό του και όταν κάνει και εκείνο το ίδιο άλλαξε έκφραση... χαμογέλα ή γούρλωσε τα μάτια κλπ.

- Ξάπλωσε το μωρό και κούνησε τα πόδια του σα να κάνει ποδήλατο

- Κουδουνίστρες ή άλλα παιχνίδια. Αφού βεβαιωθείς ότι κοιτά το παιχνίδι κούνησέ σιγά δεξιά και αριστερά και δες εάν τα παρακολουθεί.

- Όταν σε κοιτά στα μάτια ακούμπησε διάφορα σημεία του σώματος του και πες του τι είναι το καθένα και παράλληλα δώσε και από ένα φιλί!

- Χτύπα παλαμάκια.

- Πάρτο αγκαλιά και παρακολουθήστε μαζί τα πουλιά, δέντρα... και μίλα του γιʼ αυτά.

- Τρίψτε τις μύτες σας, τα μάγουλα και πες του τι είναι το καθένα.

Πείτε μας και τα δικά σας παιχνίδια!

Ελευθερια τα κανω ολα!!!!Στο μονο που δεν ανταποκρινεται ειναι οι γκριματσες!Μονο με κοιταει κ γελαει!!!

Επισης ξαπλωνω με τα γονατα στο στηθος,την ακουμπαω στα ποδια(στα καλαμια!) κ την κανω αεροπλανακι!!!

Καθομαι,λυγισμενα πδια,αυτη καθισμενη αγκαλια ωστε να με κοιταει κ τραγουδαω ανοιγοκλεινοντας εντονα το στομα κ ταυτοχρονα την κουναω ελαφρα!Εκει να δεις τραγουδι η κοπελια!!!!

Τελος,το κουκου-τζα!!!Εκεινη ξαπλα κ εγω μπαινω κ βγαινω απο το οπτικο της πεδιο!!!Στην αρχη τρομαζε!!!Τωρα ξεκαρδιζεται!!!Αυτα!!

XFVjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...