Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα είπα? Δεν είπα..

prod_247_3286.gif

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Μόλις πήρα την καρτα για την ψηφιακή εικόνα και τώρα είμαστε η οικογένεια κλικλικου! Ασχετο!

Πάω σε λίγο να λιώσω κουβερτούρα να γλυκαθώ λιγάκι........γιατι ήμουν στον ΟΑΕΔ και με πίκραναν για άλλη μια φορά.

Κι εσεις μιλάτε για κιλά........... 4-5 μου περισσεύουν ...εγώ δεν έχασα γραμμαριο από οταν βγήκα πό το νοσοκομείο..:rolleyes: Πειράζει ???

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και σου κάθεται ο Θοδωρής ε??(να τον ντύσεις ότι θέλεις εννοώ:wink:)

ααα ναι! δεν εχουμε τετοια προβληματα! θες να δεις??? δυστηχως δεν τον εχω αποκριες... καλοκαιρι στην παραλια σου κανει???

Κ φαντασου εδω δεν ειναι αποκριες... ετσι στο δρομο που περπαταμε βολτα για καφε...

Αφου του αρεσει!! τον ρωτησα ομως τι θελει, λεοπαρδαλη η κλεοπατρα??? Αν κ σκευτομαι να τον ντυσω φαραω, ετσι καραφλας που ειναι, θα του πηγαινει!!!

Επεξεργάστηκαν by CoffeeFilter

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Γιατί γλυκειά μου σε πίκραναν??

Α τα γνωστά ........δεν ηθελαν να με εξυπηρετήσουν.... Κι εγώ είχα και το μωρό στο αυτοκίνητο μαζί με τον μπαμπά της να περιμένουν......Τελος πάντων ..τελείωσε

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

ααα ναι! δεν εχουμε τετοια προβληματα! θες να δεις??? δυστηχως δεν τον εχω αποκριες... καλοκαιρι στην παραλια σου κανει???

Κ φαντασου εδω δεν ειναι αποκριες... ετσι στο δρομο που περπαταμε βολτα για καφε...

Αφου του αρεσει!! τον ρωτησα ομως τι θελει, λεοπαρδαλη η κλεοπατρα??? Αν κ σκευτομαι να τον ντυσω φαραω, ετσι καραφλας που ειναι, θα του πηγαινει!!!

Αχαχαχαχα πλάκα έχετε...Σημασία πάντως έχει ότι τον ρωτάς τι θέλει...:D...

Κι εσυ ομως βρε κορίτσι μου έχεις ορεξη παρα το καθημερινό σου τρεξιμο..Μπράβο!:wink:

tLPhp3.png

Α φετος αν ντυθουμε, θα σας βαλω φωτο να μας δειτε... Ολους!!!

Αληθεια Πεπη τωρα το ειδα, τι σου κανανε????

pixie πολυ ωραια φωτο..

Τίποτα καινουριο δεν μου κάνανε Μαριανθούλα μου ...Απλά έπρεπε να αγριέψω για να με εξυπηρετησουν.....:mad: Κι εμένα δεν μου πάει ιδιαίτερα το άγριο:rolleyes:

Βρε κοριτσια χθες μια σε ενα αρτοποιειο μου πε οτι το κοριτσάκι μου μοιάζει με αγόρι....:shock: λες και την ρώτησα ...Σκέφτηκα να της δώσω μια τσίχλα αλλά δεν ειχα εκεινη τη στιγμη ..κάποιοι ανθρωποι καλύτερα να μασανε παρα να μιλάνε

tLPhp3.png

γεια σας κοριτσακια μου και παλι!!μπηκα να πω ενα γεια γιατι θα ξυπνησει σε λιγο η μπεμπα κ να σας πω κατι που ακουσα κ φρικαρα!ειχα παει κομμωτηριο κ η κοπελα που με χτενιζει (κανει τελειο πιστολακι αλλα....)εχει ενα κοριτσακι 4,5 χρονων.λοιπον κρατηθειτε!!!

3μηνων του εδινε κ ετρωγε σκορδαλια!

δεν το ταισε ποτε...δηλαδη το εβαζε πλαι στο κρεββατι ενα μαξιλαρι απο πισω για να μην γυρναει ανασκελα κ ενα μικρο μαξιλαρι μπροστα του.το μπιμπερο πανω στο μαξιλαρι κ το μωρο επινε μονο του!

6 μηνων ετρωγε μη αλεσμενα φαγητα!δηλαδη τηγανιτες πατατες ,τις εδινε στο χερι κ εκεινο τις ετρωγε και επισης ψωμι!!!

4 μηνων του εδινε κρεας,ψαρι και οτι ειχε το τραπεζι τους κομματακια κ τα ετρωγε!

τωρα το πως αντεξε αυτο το μωρακι με αυτη τη μουρλεγκο ενας θεος ξερει!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχα πλάκα έχετε...Σημασία πάντως έχει ότι τον ρωτάς τι θέλει...:D...

Κι εσυ ομως βρε κορίτσι μου έχεις ορεξη παρα το καθημερινό σου τρεξιμο..Μπράβο!:wink:

Οταν εμενα Αθηνα, δουλευα part time σ ενα διακοσμητικο γραφειο.. Ηταν που λες τσικνοπεμπτη, κ μου λεει ο Ακις (τ αφεντικο) Τι θα κανετε σημερα? Τιποτα του λεω, αυριο εχω σχολη.. Ααα μου λεει δεν κανεις καλα.. Αν ολες οι μερες ηταν ιδιες, η ζωη μας θα ηταν πολυ μονοτονη, γι αυτο κι εγω οποτε βρισκω αφορμη το γλενταω! Οτι μερα κ να ναι!!!

Αμπελοφιλοσοφιες θα μου πεις.. εγω το κρατησα ομως κ το εφαρμοσα. Κ ξερεις τι? Κανει πολυ καλο ολο αυτο... Να κανεις μια μερα, μια ασχετη μερα, μια Τριτη απογευμα, να σου μεινει αξεχαστη!!! Ετσι! Για να νιωσεις καλα.. Κ σου φευγουν κ τα προβληματα κ ολα! Ενταξει δε φευγουν, αλλα γεμιζεις εσυ μπαταριες, κ τα αντιμετωπιζεις με αλλη διαθεση.. Θελει τρελα, αλλιως δεν την παλευεις..

γεια σας κοριτσακια μου και παλι!!μπηκα να πω ενα γεια γιατι θα ξυπνησει σε λιγο η μπεμπα κ να σας πω κατι που ακουσα κ φρικαρα!ειχα παει κομμωτηριο κ η κοπελα που με χτενιζει (κανει τελειο πιστολακι αλλα....)εχει ενα κοριτσακι 4,5 χρονων.λοιπον κρατηθειτε!!!

3μηνων του εδινε κ ετρωγε σκορδαλια!

δεν το ταισε ποτε...δηλαδη το εβαζε πλαι στο κρεββατι ενα μαξιλαρι απο πισω για να μην γυρναει ανασκελα κ ενα μικρο μαξιλαρι μπροστα του.το μπιμπερο πανω στο μαξιλαρι κ το μωρο επινε μονο του!

6 μηνων ετρωγε μη αλεσμενα φαγητα!δηλαδη τηγανιτες πατατες ,τις εδινε στο χερι κ εκεινο τις ετρωγε και επισης ψωμι!!!

4 μηνων του εδινε κρεας,ψαρι και οτι ειχε το τραπεζι τους κομματακια κ τα ετρωγε!

τωρα το πως αντεξε αυτο το μωρακι με αυτη τη μουρλεγκο ενας θεος ξερει!!!

Αυτο το εχω δει... Το εκανε μια φιλη μου στα διδυμα κοριτσια της.. Οχι νεογεννητα ομως, Τωρα για τις τροφες ε το παραχ%σε αυτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...