Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βαριεμαι...

ξεκιναω και διαιτα απο σημερα... εκεινα τα 6 κιλα που εχουν μεινει ρεστα δεν μπορω να τα ριξω με τιποτα. καλα... οχι οτι προσπαθησα και ιδιαιτερα με τοσα κρουασαν και μπισκοτακια καθημερινως... τωρα τα εχω παρει ομως και θα τα χασω, τερμα :P

τυχερή! τώρα με το τσιγάρο θα το ράψεις!

3 κιλά κουλούρια σε 5 μέρες εγώ...είπες τίποτα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τυχερή! τώρα με το τσιγάρο θα το ράψεις!

3 κιλά κουλούρια σε 5 μέρες εγώ...είπες τίποτα;

εσυ θηλαζεις κοπελα μου δικαιολογεισαι! χανεις 700 θερμιδες ημερησιως! εγω;;;;; με το θηλαστρο κατι τελευταια βγαζω μην πετρωσουν αλλα γιατι πειναω σαν τον βοα;;; κακες συνηθειες απο εγκυμοσυνη και θηλασμο μου φαινεται!

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα!

Χάθηκα και πάλι αλλά ας όψεται η περίοδος.Δυστυχώς μου ήρθε κι εμένα αλλά καμία σχέση με την περίοδο προ εγκυμοσύνης. Πόνος στην κοιλιά, πονοκέφαλος και πολύυυυυυυυ αίμα. Βέβαια το τελευταίο μου το είχε επισημάνει κι ο γιατρός μου. Αλλά εγώ συνηθισμένη αλλιώς, τα 'παιξα. Και το μωράκι μου γκρίνια απίστευτη 2 μέρες τώρα.Θέλει συνέχεια αγκαλιά. Κι όχι μόνο αγκαλιά αλλά να είμαστε όρθιοι και να περπατάμε.Λέτε να έχει σχέση με την περίοδο;Αλλάζει μήπως η γεύση στο γάλα;Λέω εγώ τώρα.Τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου.

Ζωή πολύ ευχάριστα τα νέα σας απ' το γιατρό.Μπράβο.Είδες ρε τα Αριανά;Δε μασάνε!!!!

Κορίτσια πολύ χαίρομαι που θίξατε και το θέμα της βάπτισης. Εγώ έχω δίλημμα. Είμαι ανάμεσα σε πρίγκηπα ή σε άγγελο για θέμα. Προσκλητήριο έχω βρει, καθώς και κείμενο απλά αν επιλέξω τον άγγελο σαν θέμα νομίζω δε θα έχω πολλές εναλλακτικές σε μπουμπουνιέρες να διαλέξω. Για βοηθήστε, σας παρακαλώ.

Εδώ έχει ιδέες στο πρώτο για άγγελο και στο δεύτερο για πρίγκηπα.

http://www.evendi.gr/D91A0BED.el.aspx αν και δε μου άρεσαν καθόλου οι μπομπονιέρες.

http://www.evendi.gr/41B6B058.el.aspx

Μαράκι έχει και θέμα για πειρατή που διάβασα ότι έχεις στο μυαλό σου.

εγω εκανα 1.5 πακετο.. το Σαβ που δουλευα μπαρ, επαιρνα αλλα 2 μαζι.. Φανατικη καπνηστρια, 7 χρονια καπνιζα.. το κοψα 17 Μαιου 2005, απο κεινη την ημερα μαχαιρι.... Ακομα το βλεπω στον υπνο μου καμμια φορα, κ θελω που κ που κανενα τσιγαρακι... ειδικα απο τοτε που γεννησα. Αφου οι δικοι μου απορουν πως το κανα!!!!! Μαχαιρι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Eγω πάλι γιατί τρώω σαν βόδι και δεν λέω να πάρω γραμμάριο? Μιλάμε ότι έχω μείνει η μισή απ'ότι ήμουνα πριν την εγκυμοσύνη. 50 κιλά έχω πάει .

Θέλω να πάρω κανένα κιλό και δεν παίρνω με τίποτα.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Eγω πάλι γιατί τρώω σαν βόδι και δεν λέω να πάρω γραμμάριο? Μιλάμε ότι έχω μείνει η μισή απ'ότι ήμουνα πριν την εγκυμοσύνη. 50 κιλά έχω πάει .

να σου δωσω τα 6 που εχω περισσευμα

δινω και δεκα αν θες!!!!

Διαφημίσεις

εγω εκανα 1.5 πακετο.. το Σαβ που δουλευα μπαρ, επαιρνα αλλα 2 μαζι.. Φανατικη καπνηστρια, 7 χρονια καπνιζα.. το κοψα 17 Μαιου 2005, απο κεινη την ημερα μαχαιρι.... Ακομα το βλεπω στον υπνο μου καμμια φορα, κ θελω που κ που κανενα τσιγαρακι... ειδικα απο τοτε που γεννησα. Αφου οι δικοι μου απορουν πως το κανα!!!!! Μαχαιρι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καπνιζα 16 χρονια αγαπη μου 2-3 πακετα τη μερα και το εκοψα μαχαιρι :tongue:

να παρω και την πιπιλα της Μαριλενας Παναγιωτοπουλου;;;;; χα χα χα μπααααααααααααα http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=38_403&page=2&products_id=11491

:lol::lol::lol: Εεεεε!!! είπαμε, αλλά όχι κι έτσι χιχιχι

o2WOp2.pngccwnp2.png

gggggkkkrrrr! πήρα 12 στην εγκυμοσυνη, εχασα 14 μολις γεννησα και τωρα εχω παρει 4!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...