Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το κόψατε το τσιγάρο κοριτσάκια μου εεε??? Μπράβο που τα καταφέρατε!!

Εγώ δυστηχώς κάπνιζα και κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και χειρότερα ακόμη και τώρα που θηλάζω.

συμφωνω με το Μαρακι...

εμενα δεν εκανε κλικ το μυαλο μου αλλα το στομαχι μου! φροντισε ο μικρος να μου το κοψει με κατι αναγουλες θεικες!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και στις 2 περιπτώσεις χάλια είναι, αλλά τέλος πάντων.

Ιδιώς μόλις μπήκε και στη θερμοκοιτίδα ο μικρός , φαντάζεσαι πως ένιωσα.

Βέβαια μου είπε ο γυναικολόγος ότι πιθανόν έπαθε ταχύπνοια λόγω της καισαρικής, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

Μακάρι να είχα τη δυναμή σας ρε κοριτσάκια μου και να μπορούσα να το κόψω.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Βέβαια μου είπε ο γυναικολόγος ότι πιθανόν έπαθε ταχύπνοια λόγω της καισαρικής, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

σιγα την δυναμη που ειχα! η Μαρία ναι, εγω οχι, απλα γυρναγε το στομαχι μου και μονο στην ιδεα!

Διαφημίσεις

συμφωνω με το Μαρακι...

εμενα δεν εκανε κλικ το μυαλο μου αλλα το στομαχι μου! φροντισε ο μικρος να μου το κοψει με κατι αναγουλες θεικες!:P

και πάλι μπράβο σου όμως που περίμενες να αποθηλάσεις για να καπνίσεις...βέβαια, στον εαυτό σου κακό κάνεις αλλά τουλάχιστον θα σου κοπεί η όρεξη για κρουασάν σοκολάτα...καμιά φορά όταν με βλέπω στον καθρέφτη, σκέφτομαι ένα πακέτο τσιγάρα και 3 χύτρες καφέ...μόνο έτσι θα έρθω στα ίσα μου :rolleyes:

να μαζεύεις τα μαλλιά σου όταν καπνίζεις, να αλλάζεις ρούχα και να πλένεις χέρια και στόμα για να πιάσεις τον Κωνσταντινούλη...τα μωρά εθίζονται ως παθητικοί καπνιστές (έγώ και ο αδελφός μου ζωντανό παράδειγμα - 4 πακέτα καρέλια κάπνιζε τότε ο μπαμπάς, η μαμά φανατική αντικαπνίστρια, αλλά εμείς ανάψαμε στα 16) :mad:

και πάλι μπράβο σου όμως που περίμενες να αποθηλάσεις για να καπνίσεις...βέβαια, στον εαυτό σου κακό κάνεις αλλά τουλάχιστον θα σου κοπεί η όρεξη για κρουασάν σοκολάτα...καμιά φορά όταν με βλέπω στον καθρέφτη, σκέφτομαι ένα πακέτο τσιγάρα και 3 χύτρες καφέ...μόνο έτσι θα έρθω στα ίσα μου :rolleyes:

να μαζεύεις τα μαλλιά σου όταν καπνίζεις, να αλλάζεις ρούχα και να πλένεις χέρια και στόμα για να πιάσεις τον Κωνσταντινούλη...τα μωρά εθίζονται ως παθητικοί καπνιστές (έγώ και ο αδελφός μου ζωντανό παράδειγμα - 4 πακέτα καρέλια κάπνιζε τότε ο μπαμπάς, η μαμά φανατική αντικαπνίστρια, αλλά εμείς ανάψαμε στα 16) :mad:

εγω ο βλακας το αναψα στα 20 στο τριτο ετος. μεχρι τοτε φανατικη αντικαπνιστρια λεμε αλλα ας οψονται τα γονιδια! εμενα η μητερα μου καπνιζε μεχρι 10 τσιγαρα την ημερα (τωρα το εχει κοψει 20 χρονια περιπου ή και παραπανω), ο πατερας μου καπνιζε 2 πακετα και την ημερα.

γιατί εσύ τι νούμερο θες;

41 :-(

ααααα σημερα αναψα τσιγαρο μετα από ενα χρονο και δυστυχως πολυ το χαρηκα! ειμαι εθισμενη τελικα. θα δω ανα θα το συνεχισω αλλά είχα μια πελωρια λαχταρα από το πρωι που σηκωθηκα. πήγα λοιπον στο περιπτερο και πηρα πακετο. μεγεια μου...

.

Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και εγω λογω αναγουλας το εκοψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τωρα απλα περιμενω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

μάρω εγώ φοράω το 39 αλλά πήρα το 38 γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο (bailey button) έχει μεγάλη φόρμα...και μια χαρά μου είναι (το 38,5 αν υπήρχε θα ήταν τέλειο!)...μήπως ισχύει και με τα άλλα μοντέλα;

εσύ ποιο θες;

Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ναι σιγα την εξυπναδα που εκανα και εσυ :(

μάρω εγώ φοράω το 39 αλλά πήρα το 38 γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο (bailey button) έχει μεγάλη φόρμα...και μια χαρά μου είναι (το 38,5 αν υπήρχε θα ήταν τέλειο!)...μήπως ισχύει και με τα άλλα μοντέλα;

εσύ ποιο θες;

classic tall

πάω να αλλάξω μια πάνα...μην εξαφανιστείτε!

καλα...:P

βαριεμαι...

ξεκιναω και διαιτα απο σημερα... εκεινα τα 6 κιλα που εχουν μεινει ρεστα δεν μπορω να τα ριξω με τιποτα. καλα... οχι οτι προσπαθησα και ιδιαιτερα με τοσα κρουασαν και μπισκοτακια καθημερινως... τωρα τα εχω παρει ομως και θα τα χασω, τερμα :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...