Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα τι κανετε?

Βλεπω μιλατε για βαπτησεις ε?

Εμεις θα κανουμε κατι απλο χωρις τραπεζι.Θα φτιαξω προσκλητηρια και μπουμπουνιερες εγω γιατι θα ηθελα το παιδι μου να εχει κατι που κατασκευασα εγω με πολυ αγαπη γι αυτον.Ετσι εκανα με το δωματιο του.Του ζωγραφισα εγω μερικα απο τα ψαρακια του.

Γι'αυτο μακμαρακι εχεις τρομερη ιδεα αυτην με της μπουρμπουληθρες που θα υιοθετησω.....Ελπιζω να μην σε πειραζει...

Και επισης θα πω Μαριανθη μου οσο αφορα το οικονομικο εχεις απολυτο δικιο...

Κατα τα αλλα ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα ειμαστε 8800 κιλα και 72 εκατοστα εχει φρεναρει λιγο την αναπτυξη αλλα δεν μπηκαμε ακομα σε καποια καμπυλη...

Φαγαμε και το εμβολιο αλλα δεν κλαψαμε γιατι ηταν απορροφημενος απο ενα παιχνιδι που εβγαζε μουσικη.Λιγο πηγε να κλαψει οταν εβγαζε την βελονα.

ΑΑΑΑΑ και για το θηλασμο μου ειπε να μην σταματησω και αν αντεχω να φτασω μεχρι τον 6ο.Οποτε θα συνεχισω να παλευω με τον γιο μου....

Αυτα νομιζω....

αυτο με τις μπορμπουληθρες το εκανε μια φιλη μου! σιγα μην με πειραζει βρε, τι λες;;; και εγω θα το κανω απο οτι βλεπω. αλλωστε γι αυτο λεμε τις ιδεες μας εδω για να προτεινουμε λυσεις σε ολες μας ;)

συγγνωμη το 72 εκ και 8800 σημαινει οτι εχει φρεναρει;;;; δηλαδη αν δεν ειχε φρεναρει που θα ηταν;;;;; χριστε μου ο δικος μου ειναι μονο 63 εκ :shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα δοντακια του τα κοιταξατε γιατι και εμενα ετσι εκανε...

λες;

λοιπόν σήμερα το βραδάκι, ενώ σιδέρωνα και ο μπαμπάς του τον είχε αγκαλιά πριν πάμε για μπάνιο, ξαφνικά βγάζει μια κραυγή που μας έκοψε το αίμα και σταμάτησε να αναπνέει! τον παίρνω στα χέρια, του φωνάζω 2-3 φορές, τίποτα! τον ταρακουνώ, του φυσάω το πρόσωπο και πήρε αναπνοή! μετά για μερικά λεπτά ανάσαινε κοφτά, σαν να είχε φάει μπουνιά στο στήθος, κατατρομάξαμε! και μετά άρχισε να κλαίει με παράπονο, τον έβαλα στο στήθος και κάπως ηρέμησε! του κάναμε μπανάκι για να ηρεμήσει και αποκοιμήθηκε τρώγοντας, αλλά συνέχεια ξυπνάει...

τώρα τι να είναι αυτό;

Αχαχαχαχαχαχα πάλι καλά που φρενάρατε!!!! χαχαχαχα να'ναι καλά το παιδάκι σου, άντρακλας είναι!!!! και γω λέω τον Νικόλα μου χοντρό με 7400! χαχαχαχαχα

εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου σε τίποτα :( ζηλεύω όσους μπορούν να χειροτεχνήσουν...

α και για τον θηλασμό να το παλέψεις και πέραν του 6ου :)

Φρεναραμε βρε....Αν σκεφτεις οτι επαιρνε 5 ποντους 1 κιλο το μηνα!!!!Τωρα πηρε 800 γρ και 2 ποντους....

Μαρακι για το θηλασμο δεν ξερω το σκεφτομαι...Θα δειξει μεχρι τοτε αν θα το συνεχισω.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

όσο και γω! τέλειο ε! έλα μωρέ, 100 ευρώ τι είναι; :tongue:

πραγματικα δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τις τιμες των βαφτιστικων εδω!

Μαρακι καμια φορα τα βρεφη παθαινουν απνοια. λες να ηταν κατι τετοιο;:confused:

Διαφημίσεις

πραγματικα δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τις τιμες των βαφτιστικων εδω!

Μαρακι καμια φορα τα βρεφη παθαινουν απνοια. λες να ηταν κατι τετοιο;:confused:

και οι κραυγές, το κλάμα; μετά τρόμαζε ακόμα και με τις φωνές μας! και παράπονο να δεις!

Τι κανετε μαμαδες??

να το δηλώσεις γιατί μόλις περάσει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μετά πληρώνεις πρόστιμο στο δήμο!

Ουτε εμεις τον εχουμε δηλωσει ακομη , προστιμο ε?

εκαψα το χερι μου!!!!!!!!! πονααωωωωωωω!!!!!!!!!

καλα να παθω! για να μαθω να κοροιδευω κ να ειμαι γαλαζοαιματη-ψωναρα!!!!

εχω βαλει οδοντοπαστα, κ τωρα παγο!!! μιλαμε τσουρουφλιστικα!!!

Περαστικα σου κοριτσακι !!

και ο δικός μου είναι ανήσυχος απόψε...μια πάω γω, μια ο πατέρας του...αποκοιμιέται και ξαφνικά πετάγεται εδώ και μια ώρα...

Εμενα ολη μερα λαγοκοιμοταν νκαι ξυπνουσε κλαιγοντας με ενααα παραπονοοοο και τωρα επεσε ξερος για να δουμε , πρεπει να καθισω μεχρι τις 1 να τον ταισω και να του δωσω το συροπι

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα τι κανετε?

Βλεπω μιλατε για βαπτησεις ε?

Εμεις θα κανουμε κατι απλο χωρις τραπεζι.Θα φτιαξω προσκλητηρια και μπουμπουνιερες εγω γιατι θα ηθελα το παιδι μου να εχει κατι που κατασκευασα εγω με πολυ αγαπη γι αυτον.Ετσι εκανα με το δωματιο του.Του ζωγραφισα εγω μερικα απο τα ψαρακια του.

Γι'αυτο μακμαρακι εχεις τρομερη ιδεα αυτην με της μπουρμπουληθρες που θα υιοθετησω.....Ελπιζω να μην σε πειραζει...

Κι εγω θα κανω μπομπονιερες μονη μου καθως και τα βιβλια των ευχων γιατι καθοτι θα κανουμε και γαμο και βαφτιση ειπα να φτιαξω 2 ξεχωριστα !!

Και επισης θα πω Μαριανθη μου οσο αφορα το οικονομικο εχεις απολυτο δικιο...

Κατα τα αλλα ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα ειμαστε 8800 κιλα και 72 εκατοστα εχει φρεναρει λιγο την αναπτυξη αλλα δεν μπηκαμε ακομα σε καποια καμπυλη...

Βρε κοριτσι ησαστε 4 μηνων και ησαστ κιλα ΚΑΙ 72 εκ ???θηριακι

Φαγαμε και το εμβολιο αλλα δεν κλαψαμε γιατι ηταν απορροφημενος απο εν

α παιχνιδι που εβγαζε μουσικη.Λιγο πηγε να κλαψει οταν εβγαζε την βελονα.\\Κι εμενα αυτην την φορα φρεναρε λιγο μολις του την εβγαλε την βελονα , τιπτα αλλο

ΑΑΑΑΑ και για το θηλασμο μου ειπε να μην σταματησω και αν αντεχω να φτασω μεχρι τον 6ο.Οποτε θα συνεχισω να παλευω με τον γιο μου....

Αυτα νομιζω....

Σοφια εσυ που θα κανεις αστειο προσκλητηριο για δες ενα κειμενο που βρηκα....

Έλεγα πως τη γλύτωσα, μα άσχημα τα νέα! Βάπτιση μου ετοιμάζουνε με μπόλικη παρέα. Μου'παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλα καλα στα ψάλλουνε, σε γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν. Δεν ξέρω εσείς αν θά ' ρθετε , εγώ θα έχω φύγει, αυτή την Κυριακή σαλπάρω για ταξίδι .... Εσείς ελάτε ...την _________και ώρα_____στον Ιερό Ναό ______________.[/QUOΤΕ

Πολυ καλο , κι εγω ψαχνω κατι για γαμο-βαφτιση

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

αυτο με τις μπορμπουληθρες το εκανε μια φιλη μου! σιγα μην με πειραζει βρε, τι λες;;; και εγω θα το κανω απο οτι βλεπω. αλλωστε γι αυτο λεμε τις ιδεες μας εδω για να προτεινουμε λυσεις σε ολες μας ;)

συγγνωμη το 72 εκ και 8800 σημαινει οτι εχει φρεναρει;;;; δηλαδη αν δεν ειχε φρεναρει που θα ηταν;;;;; χριστε μου ο δικος μου ειναι μονο 63 εκ :shock:

γεννηθηκε μεγαλος μακμαρακι στην κλινικη τον φωναζαν γιγαντακι....Στα ματια μου ομως ειναι παντα μικρος....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Φρεναραμε βρε....Αν σκεφτεις οτι επαιρνε 5 ποντους 1 κιλο το μηνα!!!!Τωρα πηρε 800 γρ και 2 ποντους....

Μαρακι για το θηλασμο δεν ξερω το σκεφτομαι...Θα δειξει μεχρι τοτε αν θα το συνεχισω.

βρε συνέχισε σου λέω, πάς ντρουγρού για τον καινούργιο αλβέρτη, μη μασάς :tongue:

Διαφημίσεις

λες;

λοιπόν σήμερα το βραδάκι, ενώ σιδέρωνα και ο μπαμπάς του τον είχε αγκαλιά πριν πάμε για μπάνιο, ξαφνικά βγάζει μια κραυγή που μας έκοψε το αίμα και σταμάτησε να αναπνέει! τον παίρνω στα χέρια, του φωνάζω 2-3 φορές, τίποτα! τον ταρακουνώ, του φυσάω το πρόσωπο και πήρε αναπνοή! μετά για μερικά λεπτά ανάσαινε κοφτά, σαν να είχε φάει μπουνιά στο στήθος, κατατρομάξαμε! και μετά άρχισε να κλαίει με παράπονο, τον έβαλα στο στήθος και κάπως ηρέμησε! του κάναμε μπανάκι για να ηρεμήσει και αποκοιμήθηκε τρώγοντας, αλλά συνέχεια ξυπνάει...

τώρα τι να είναι αυτό;

Θα πνιγηκε απο τα σαλακια του βρε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

γεννηθηκε μεγαλος μακμαρακι στην κλινικη τον φωναζαν γιγαντακι....Στα ματια μου ομως ειναι παντα μικρος....

ποσο γεννηθηκε δηλαδη; του Σπανουλη διαβασα 59εκ! ο δικος σας μεγαλύτερος;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...