Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου ήρθε φλασιά για διακόσμηση στα τραπέζια!

θέλω να είναι απλή...

κατάλογος ικεα σελίδα 339 έχει κάτι μπουκάλια. Να βάλω 3 σε κάθε τραπέζι και μέσα στο καθένα απο ένα λουλούδι, ίσως μαργαρίτες μεγάλες λευκές και ροζ και στο λαιμό του κάθε μπουκαλιού δεμένη μια ροζ γυάλινη πιπίλα!

τι λέτε??????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου ήρθε φλασιά για διακόσμηση στα τραπέζια!

θέλω να είναι απλή...

κατάλογος ικεα σελίδα 339 έχει κάτι μπουκάλια. Να βάλω 3 σε κάθε τραπέζι και μέσα στο καθένα απο ένα λουλούδι, ίσως μαργαρίτες μεγάλες λευκές και ροζ και στο λαιμό του κάθε μπουκαλιού δεμένη μια ροζ γυάλινη πιπίλα!

τι λέτε??????????

ΤΕΛΕΙΟ!

και γω αυτά λέω σε μπλε και πράσινο!

(έχω δει και κάτι αντίστοιχο σε μπομπονιέρα για τους μεγάλους, μεταλικό roller pop σαν το ραβδάκι που σας έδειξα τις προάλλες)

γιατί είναι επικίνδυνα τα σκληρά καλέ;

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου θα σας κάνω την παντελώς άσχετη ερώτηση με όλα τα παραπάνω. Με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης των μικρών σας κάνατε κάτι άλλο? Εννοώ δηλώσατε κάπου τα πιτσιρικάκια σας???

Τρώω κάτι φλασίες ώρες ώρες:oops:

o2WOp2.pngccwnp2.png

κοριτσάκια μου θα σας κάνω την παντελώς άσχετη ερώτηση με όλα τα παραπάνω. Με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης των μικρών σας κάνατε κάτι άλλο? Εννοώ δηλώσατε κάπου τα πιτσιρικάκια σας???

εγώ της κράτησα θέση στο Χάρβαρντ! :D

δε νομίζω να την κάναμε κάτι πάντως....δεν ξέρω αν τη χρησιμοποίησε ο σύζυγος για να τη βάλει στο βιβλιάριο του ΤΕΒΕ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο??

σας στέλνει κι εσάς κουπόνια η ibero??? με έχουν τρελάνει!

σήμερα μου έστειλαν κάτι κουπόνια εκπτωτικά των 4,00 και των 2,50 ευρώ. μου έρχεται να τους πάρω τηλ και να τους πω οτι:

ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ PAMPERS καλοί μου άνθρωποι!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε που κοροϊδεύεις:lol::lol:.

Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι στον Δήμο που ανήκουμε??

Θα πρέπει να δηλώσεις το παιδί στην οικογενειακή σας μερίδα λογικά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο??

σας στέλνει κι εσάς κουπόνια η ibero??? με έχουν τρελάνει!

σήμερα μου έστειλαν κάτι κουπόνια εκπτωτικά των 4,00 και των 2,50 ευρώ. μου έρχεται να τους πάρω τηλ και να τους πω οτι:

ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ PAMPERS καλοί μου άνθρωποι!!!!!!!!!!!!

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!!! Συνέχεια στέλνουν για τα libero. Χάθηκε κανένα κουπόνι για τα pampers??

Απαπα δεν έχω κάνει τίποτα με την οικογενειακή μας μερίδα. Εσείς τα έχετε τακτοποιήσει αυτα τα θέματα??

Επεξεργάστηκαν by pixie

o2WOp2.pngccwnp2.png

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!!!! Συνέχεια στέλνουν για τα libero. Χάθηκε κανένα κουπόνι για τα pampers??

κάπου είχα διαβάσει στο πάρεντς οτι στέλνει και η πάμπερς αρκεί να τους πάρεις τηλ σε ένα συγκεκριμένο νούμερο και αν τους ζητήσεις...αλλά αυτή η γραμμή λειτουργεί μόνο την 1η κάθε μήνα και φαντάζεσαι τι θα γίνεται για να πιάσεις γραμμη!!!

δεν έχω καν δοκιμάσει να πάρω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δήλωσα το μωρό στο ΙΚΑ και στην ιδιωτ. ασφάλεια...

α νομίζω και στην οικογενειακή μερίδα; δεν είμαι σίγουρη, θα ρωτήσω τον Γιώργο όταν έρθει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...