Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλα εγω μονη εμαθα να ανοιγω φυλλο...την πρωτη φορα ηταν χαλια μαυρα,,αλλα με τον καιρο εγινα αστερι,,ειναι λιγο παλουκι,αλλα αξιζει,ιδιως η σπανακοτυροπιτα γινετε τελεια!!!

Κοριτσια πως μπορω να κανω στο φατσοβιβλιο να μην βλεπουν φωτο ασχετοι παρα μονο οι φιλοι μου?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ζωη μου σ ευχαριστω για τη συμβουλη σου αλλα δε θηλαζω οποτε δυστηχως δε μπορω να την βοηθησω ετσι.χθες κοιμηθηκαμε εγω κ η μεπμπα στο δωματιο κ ο συζηγος στο καναπε!παντως σημερα τον βλεπω καλυτερα.αυτος δεν εχει αναγκη δεν ανησυχω καθολου:P

αννα σ ευχαριστω πολυ!να χαιρεσαι τη μεπμπουλα σου αν βλεπω καλα απ το τικερακι σημερα εγινε 4 μηνων ε?να σου ζησει!

εγω θα βγω σημερα για καφεδακι με τις μανουλες της γειτονιας μου ετσι να ξεσκασω πριν την επεμβαση!θα ρθει κ η μαμα μου σε λιγο να κρατησει το μωρο για καλο κ για κακο ο συζηγος απο μακρια κ σημερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

λια αν θυμαμαι καλα πας στις ρυθμισεις, απορρητο κ βαζεις επιλογη το προφιλ σου να ειναι ορατο μονο σε φιλους.αν κανω λαθος κοριτσια διορθωστε με!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια και παιδακια!

Ειμαι σκαστη απο τη δουλεια κσι δεν μπορω να μεινω για πολυ.

Ηρθα για να τον ταισω και να βγαλω γαλα.

Θα σας διαβασω το βραδυ.

Καλο απογευμα να εχετε!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλησπερα ευμορφια καλο απογευμα κ σε σενα!

λια να σαι καλα χαιρομαι αν βοηθησα!

κοριτσακια την κανω κ εγω παω να φαω κ να κανω κανα μπανακι πριν ξυπνησει η μπεμπα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Πήγα να καθαρίσω την κουζίνα και τελικά έφτιαξα γλυκό! Πάω μετά να φτιάξω αρακά για τον Γιώργη, τίποτα στην κατάψυξη...πάλι μακαρόνια μας βλέπω και σήμερα.

Α σας είπα ότι η πιπίλα σήμερα είναι φίλη μας; :)

Επίσης όποια ξαναγκρινιάξει ότι δεν κάνει πολλά κακά το παιδάκι της, θα τη δείρω! Εμείς χεζόμαστε μετά από κάθε γεύμα και κάνα δυο στο άσχετο επιπλέον να μας βρίσκονται! Αμάν θα αρχίσει να φτερνίζεται ο πωπουδάκος με τόσο αέρα και τόσο πλύσιμο που έχει φάει :rolleyes:

Κοριτσάκια μου!!!!! Ήρθα κι εγώ απο εδώ!!! Άργησα λίγο, αλλα τώρα θα είμαι κι απο εδώ:D

Καλώς την αγαπούλα! Που είσαι συ; Πες νέα! Έλα να γνωρίσεις και τις άλλες μανούλες!

βουλα και ελευθερια σας ευχαριστω!

pixie καλησπερα και καλως ηρθες!ποτε γεννησες εσυ?αγορακι η κοριτσακι εχεις?

αχ η μικρη μου μαλλον κρυωμενη ειναι-δε νομιζω να προλαβε να τη κολλησει ο αντρας μου.κανει πρασινα κακακια τη τελευταια φορα με βλεννα δε ξερω αν ειναι κρυωμα η αν λογω της διαρροιας βγαζει τη χλωριδα του εντερου.ελπιζω μονο να επανελθει γρηγορα.κ ειναι κ πολυ ανησυχη σημερα δε καθεται πουθενα ολο αγκαλια κ βολτα θελει.κ τρωει κ με το ζορι.

Δυστυχώς το μικρόβιο μεταφέρεται πριν εκδηλωθεί :( Το πιθανότερο είναι ότι την κόλλησε :(

καλα ολοι καθαριζουν και εγω καθομαι ρε κοριτσια?

Γεια σου αννα.Πιο εμβολιο θα κανετε αυριο?

οχι ολοι!!! Καθομαι κ εγω! Για την ωρα τουλαχιστον...Μολις γυρισει ο θοδωρης, θα φυγω εγω για δουλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι. Λύσσαξε το καμάρι μου και τώρα κοιμάται. Δε πάω καλά ακούγαμε πριν κοιμηθεί τραγούδια στο ράδιο και έπαιξε το last Christmas (αν παίζει αυτό είμαστε επίσημα κοντά στα Χριστούγεννα) και συγκινήθηκα, τον πήρα αγκαλιά και χορεύαμε . Ναι δεν πάω καλά πω πω τι έχω πάθει ????

Μακ, όπως τα λες φιλική συμμετοχή χαχαχα. :D

XwAPp3.png

Α σας είπα ότι η πιπίλα σήμερα είναι φίλη μας; :)

Επίσης όποια ξαναγκρινιάξει ότι δεν κάνει πολλά κακά το παιδάκι της, θα τη δείρω! Εμείς χεζόμαστε μετά από κάθε γεύμα και κάνα δυο στο άσχετο επιπλέον να μας βρίσκονται! Αμάν θα αρχίσει να φτερνίζεται ο πωπουδάκος με τόσο αέρα και τόσο πλύσιμο που έχει φάει :rolleyes:

Για πες βρε Μαρακι...Ετυχε?Για την πιπιλα λεω!Ή εδωσες ΜΑΜ που σου ελεγα?

Κ για τα κακακια...Αληθεια????Σε καθε γευμα?????:P:p

Εμενα 3-5 φορες τη μερα αλλα δυστυχως οι 2 απο αυτες ειναι κατα τη διαρκεια της νυχτας ή νωρις το πρωι οποτε ξυπναει κιολα...:-(

XFVjp2.png

μαρακι δε το ειχα σκεφτει αυτο που ειπες μπορει να εγινε κ ετσι:(

τι γλυκο εκανες?αχ μου τρεχουν τα σαλια...:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας και πάλι. Λύσσαξε το καμάρι μου και τώρα κοιμάται. Δε πάω καλά ακούγαμε πριν κοιμηθεί τραγούδια στο ράδιο και έπαιξε το last Christmas (αν παίζει αυτό είμαστε επίσημα κοντά στα Χριστούγεννα) και συγκινήθηκα, τον πήρα αγκαλιά και χορεύαμε . Ναι δεν πάω καλά πω πω τι έχω πάθει ????

Μακ, όπως τα λες φιλική συμμετοχή χαχαχα. :D

κατερινα καλα εισαι εγω οταν της τραγουδαω το μικρο τυμπανιστη βουρκωνω δε ξερω απο μικρη με συγκινουσε το τραγουδακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγω βρε κοριτσια αυτο το χριστουγεννιατικο πνευμα δεν το χω!!! Ασε που αρνουμαι οτιδηποτε Χριστοθγεννιατικο πριν μπει Δεκεμβρης... Ελεος πια! Απ το καλοκαιρι παμε στα χριστουγεννα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...