Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς την...εξαρτάται την ηλικία του παιδιού...στην κόρη του νονού μας που έκλεισε 1 πήγαμε πριν μια βδομάδα...στα βαφτιστήρια μου που είναι 3 και 7 και πάνε σχολείο δεν θα πάω την κυριακή που έχουν γενέθλια και γιορτή αντίστοιχα...

γενικά αποφεύγω τα παιδάκια που πάνε σχολείο κλπ.

Μμμ και γω καπως ετσι το βλεπω! Το παιδακι που πηγα εκλεισε τα 2 κ πηγα μια ωρα νωριτερα για να φυγω την ωρα που θα ερχονταν τα αλλα παιδακια.. Πετυχα αλλα 2 εκει, το ενα ηταν 3 κ 5 αλλα κρατησαν αποσταση, και μολις σκασαν κ τα αλλα τον βουτηξα κ δρομο... Οποτε δεν ειμαι υπερβολικη?!?!???:confused: εεε??

Παντως οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειχε πει οτι απ τους 3 μηνες κ μετα κ εφ οσον θηλαζει, δεν ειναι τοοοσο φοβερο να ερθει σ επαφη με αλλα παιδακια που δεν πηγαινουν σχολειο κ δεν ειναι αρρωστα!

Σοφακι, εσυ που θα κανεις γαμο-βαφτιση για πες.. προσκλητηριο που να εχει κ τα 2 εχεις υπ οψιν σου??? Δεν εχω παει ποτε σε γαμοβαφτισια κ αναρρωτιεμαι τι πρεπει να κανω? Γενικα, τι πρεπει να φροντισω??:confused::confused:

Για πειτε βρε κοριτσια.. Δεν ξερω καθολου! Χτες μου ειπε η γυναικα του ξαδερφου μου τιμη για το κετερινγκ που πηραν κ τι περιλαμβανε κ νομιζω ηταν πολυ καλα.. Διαμορφωσε μονη της το μενου, κ της πηγε 35 το ατομο μαζι με την τουρτα το στολισμο των τραπεζιων κ του χωρου... Ο δε στολισμος ηταν καταπληκτικος!!! Κατι μεγαλα κοχυλια σαν συνθεση με διαφορα αλλα.. Σε BeachBar εγινε.. Ποτε θα πρεπει ν αρχισω να κοιταω σχετικα? Απ τον Απριλη καλα ειναι? Τελη Αυγουστου υπολογιζω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

οι ιωσεις εχουν εξαρση γεναρη-φλεβαρη-μαρτη, δεν το διακινδυνεύω...και οποιος παρεξηγηθεί ξύδι...

Α καλα συμφωνω, εχω στο ντουλαπι μπαλσαμικο για οποιον παρεξηγηθει και ειναι και gourme τυπος!!!!! Ο κοσμος ομως δεν παει καλα, ακουστε τι εγινε χθες: πηγε η ξαδερφη μου στη μαμα μου, η οποια εχει τρια παιδια, το ενα παει δημοτικο, το αλλο νηπιο και το τριτο παιδικο. Πριν 2 εβδομαδες ειχαν τη γριπη των χοιρων και ελεγε στη μαμα μου οτι θελει να ερθει να δει την μπεμπα μαζι με τα παιδια της, ακουσον, ακουσον!!!!! Η μαμα μου βεβαια μονο που δεν την εδειρε και την καταπροσβαλε...Μα δεν καταλαβαινουν ρε παιδι μου, παιδια δε μεγαλωσαν;;;; Ετσι χυμα τα εφερναν σε επαφη;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μμμ και γω καπως ετσι το βλεπω! Το παιδακι που πηγα εκλεισε τα 2 κ πηγα μια ωρα νωριτερα για να φυγω την ωρα που θα ερχονταν τα αλλα παιδακια.. Πετυχα αλλα 2 εκει, το ενα ηταν 3 κ 5 αλλα κρατησαν αποσταση, και μολις σκασαν κ τα αλλα τον βουτηξα κ δρομο... Οποτε δεν ειμαι υπερβολικη?!?!???:confused: εεε??

Παντως οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειχε πει οτι απ τους 3 μηνες κ μετα κ εφ οσον θηλαζει, δεν ειναι τοοοσο φοβερο να ερθει σ επαφη με αλλα παιδακια που δεν πηγαινουν σχολειο κ δεν ειναι αρρωστα!

Σοφακι, εσυ που θα κανεις γαμο-βαφτιση για πες.. προσκλητηριο που να εχει κ τα 2 εχεις υπ οψιν σου??? Δεν εχω παει ποτε σε γαμοβαφτισια κ αναρρωτιεμαι τι πρεπει να κανω? Γενικα, τι πρεπει να φροντισω??:confused::confused:

Για πειτε βρε κοριτσια.. Δεν ξερω καθολου! Χτες μου ειπε η γυναικα του ξαδερφου μου τιμη για το κετερινγκ που πηραν κ τι περιλαμβανε κ νομιζω ηταν πολυ καλα.. Διαμορφωσε μονη της το μενου, κ της πηγε 35 το ατομο μαζι με την τουρτα το στολισμο των τραπεζιων κ του χωρου... Ο δε στολισμος ηταν καταπληκτικος!!! Κατι μεγαλα κοχυλια σαν συνθεση με διαφορα αλλα.. Σε BeachBar εγινε.. Ποτε θα πρεπει ν αρχισω να κοιταω σχετικα? Απ τον Απριλη καλα ειναι? Τελη Αυγουστου υπολογιζω..

μαριάνθη μου για προσκλητήριο λέω να βάλω κάτι ψιλοαστείο σαν κι αυτό:

http://www.bamthestore.com/gamos-baptisi_girls.html

εκκλησία θα κλείσω το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα απλά σε εμάς υπάρχει ένα θεματάκι και θέλω να συζητήσω με τον παπά!

Γιατί θα το κάνω στη μητρόπολη και εκεί κάνουν τους γάμους στην κεντρική εκκλησία και τις βαφτίσεις σε ένα εκκλησάκι κολλητά στη μεγάλη εκκλησία. Θέλω να ζητήσω να γίνουν όλα στη μεγάλη εκκλησία γιατί αλλιώς θα είναι ταλαιπωρία για όλους...άσε που επειδή είναι 2 μυστήρια, θα είναι μεγάλη η διάρκεια και τουλάχιστον στη μεγάλη εκκλησία θα είναι όλοι καθιστοί οπότε δε θα κουρατσούν τόσο...

35 ευρώ το άτομο είναι πάρα πολύ καλή τιμή για όλα μαζί!

εγώ πάντως ξεκινάω απο τώρα να ψάχνω γιατί υπαρχει ζήτηση γενικά και θέλω να έχω προλάβει....αν στην πάρο είναι πιο χαλαρά νομίζω απο Φλεβάρη πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς σιγά σιγά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α καλα συμφωνω, εχω στο ντουλαπι μπαλσαμικο για οποιον παρεξηγηθει και ειναι και gourme τυπος!!!!! Ο κοσμος ομως δεν παει καλα, ακουστε τι εγινε χθες: πηγε η ξαδερφη μου στη μαμα μου, η οποια εχει τρια παιδια, το ενα παει δημοτικο, το αλλο νηπιο και το τριτο παιδικο. Πριν 2 εβδομαδες ειχαν τη γριπη των χοιρων και ελεγε στη μαμα μου οτι θελει να ερθει να δει την μπεμπα μαζι με τα παιδια της, ακουσον, ακουσον!!!!! Η μαμα μου βεβαια μονο που δεν την εδειρε και την καταπροσβαλε...Μα δεν καταλαβαινουν ρε παιδι μου, παιδια δε μεγαλωσαν;;;; Ετσι χυμα τα εφερναν σε επαφη;;

α δεν πάει καλά η ξαδέρφη σου!!! σόρι κιόλας!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλα της πηγε! εγω για 30 αυγουστου ειχα κλεισει από φλεβαρη στην κερκυρα και οχι στην πρωτη μου επιλογη...το ειχαν ηδη κλεισει...εκκλησια ειχα κλεισει απο χριστουγεννα...

και το πρωι που πηρα για τη βαφτιση, στις 12 που ηθελα το ειχαν ηδη κλεισει...

Σοφια πολυ ωραια η προσκληση!!!! Παραδεχομαι!

Αννουλα οντως η ξαδερφη ειναι κουκου!!! Παντως κ εγω εχω βρεθει στη θεση να σκευτω "Καλα στο δικο της το παιδι τοσο χυμα ηταν?!"

Ποπο ξυπνησε ο ανθρωπακος μου κ ειναι μες τα γελια ο γλυκακος μου!!!!!!!!!! Εχω παραχαζεψει τελευταια!!!

Καλημέρα! πω πω σας διαβαζω τοση ωρα μετα κοπων και βασανων... εχω μπει απο το πρωι σε απειρα sites για βαπτιση και εχει γινει το κεφαλι μου κουρουπα!άφήστε που δεν εχω κανει και δουλεια από το πρωι...:-(

μεχρι στιγμης δεν εχω δει τιποτα που να μου αρεσει. ερωτηση: θα εχετε ξεχωριστες μπομπονιερες για τα παιδακια και τους γονεις; μαλλον ε; ειθισται.

Διαφημίσεις

πολυ καλα της πηγε! εγω για 30 αυγουστου ειχα κλεισει από φλεβαρη στην κερκυρα και οχι στην πρωτη μου επιλογη...το ειχαν ηδη κλεισει...εκκλησια ειχα κλεισει απο χριστουγεννα...

και το πρωι που πηρα για τη βαφτιση, στις 12 που ηθελα το ειχαν ηδη κλεισει...

Ε, οποτε θα αρχισω απλα να χω το νου μου, κ σε κανα μηνα αντε 2 θα αρχισω να οργανωνω...

Και φυσικα, θα σας ρωταω για ολα!!!!!!!!! Ετοιμαστητε ψυχολογικα για το πρηξιμο:tongue:

Καλημέρα! πω πω σας διαβαζω τοση ωρα μετα κοπων και βασανων... εχω μπει απο το πρωι σε απειρα sites για βαπτιση και εχει γινει το κεφαλι μου κουρουπα!άφήστε που δεν εχω κανει και δουλεια από το πρωι...:-(

μεχρι στιγμης δεν εχω δει τιποτα που να μου αρεσει. ερωτηση: θα εχετε ξεχωριστες μπομπονιερες για τα παιδακια και τους γονεις; μαλλον ε; ειθισται.

Καλημέρα συμπεθερούλα!

έχεις σκεφτεί περίπου τι θέλεις ή έτσι γενικά κοιτάς???

εγώ επειδή θα έχω γαμοβάφτιση θα έχω μια μπομπονιέρα για γάμο και μια για βάπτιση και λέω να φτιάξω τίποτα σακουλίτσες με ζαχαρωτά και ψιλοπαιχνιδάκια για να δώσω στα παιδάκια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχαχαχαχ τέλεια προσκλητήρια!!!! μπράβο σοφάκι! το πρώτο μου αρέσει πολύ!

δεν είναι κιτς ε?

τα βρήκα πολύ πρωτότυπα!

και μένα το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ε, οποτε θα αρχισω απλα να χω το νου μου, κ σε κανα μηνα αντε 2 θα αρχισω να οργανωνω...

Και φυσικα, θα σας ρωταω για ολα!!!!!!!!! Ετοιμαστητε ψυχολογικα για το πρηξιμο:tongue:

αν είναι δημοφιλής η εκκλησία ή το κέντρο κλείστα από τώρα και για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...