Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά εγώ δεν σας είπα τα νέα από την επίσκεψη του γιατρού την Κυριακή..

5900, 62 εκ. Εβαλε μόνο 600 γρ τον τελευταίο μηνα αλλά ο ειναι ok συμφωνα με το βιβλιαριο και με το γιατρο ο οποιος ειπε οτι για θηλασμένο μωρό τη βρίσκει αριστη.:)

Για τη νινιδα στο κεφαλάκι μας ειπε να βάζουμε ελαιόλαδο (το extra παρθενο) 15΄πριν το μπανάκι και μετά να τη χτενίζουμε.(πιάνει όντως )

και τελος για τα δοντάκια που τον είπα να κοιτάξει γιατι κατι εβλεπα και ένιωθα....μου ειπε ότι όντως αρχιζουν να βγαίνουν . Το κατάλαβε από τα ούλα που έχουν αρχίσει να πλαταίνουν σε σχεση με την αρχή που ειναι μυτερά.

α κούκλα είναι! και πολλά βάλατε τον τελευταίο μήνα! τα μωρά μετά τον 3ο φρενάρουν ειδικά τα θηλάζοντα που παίρνουν πολύ τους πρώτους μήνες. για τη νινίδα το ίδιο μας είχε πει και μας και δούλεψε (ο νικόλας είχε στα φρυδάκια)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας...Κοιμαται η κορη μου, αφου δωσαμε μαχη για να φαει τη φρουτοκρεμα, νυσταζε και με το ζορι κρατουσε ανοιχτα τα ματια της. Ευτυχως εφαγε την περισσοτερη και ταβλιαστηκε...Τι παιδι και αυτο, απο τις 10 προσπαθουσα να την κοιμισω και ηθελε να κοιμηθει την ωρα ακριβως που της εκανα την κρεμα!!!!! Μαρια εμενα μου αρεσει ο πριγκιπας και τα ποδηλατα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε??? Μαρακι καλημερα.. Εμανα μ αρεσει ο πριγκιπας...!

Ζωιτσα κακοριζικα τα πρωτα δοντακια του γιου σου! Ακουστε ενα περιεργο..Η κορη της φικης μου που σημερα χρονιζει, μολις της εσκασαν τα 2 κατω δοντακια!!!!!!!!!!!!!!! Κ το παιδι δεν θηλασε περαν τις 40 μερες...!

Κατα τ αλλα πως ειστε? Εμεις εχτες βολταραμε! Πηγαμε σ ενα παιδικο παρτυ, αλλα κατσαμε λιγο, γιατι μολις μαζευτικαν πολλα παιδακια ειπα να την κανω μ ελαφρα.. Πειτε, ειναι παραλογο? μηπως δεν επρεπε να παω καθολου? Η ειμαι υπερβολικη???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

και εμενα το βατραχακι αν το δω μεμονωμενα!!!αλλα αν εχει θεμα η βαφτιση τοτε αλλαζουν τα πραγματα!μπλε θα εβαζα αν το εκανα κοντα στη θαλασσα.αν το κανω σε εκκλησακι με πρασινο θα εβαζα πρασινο προσκλητηριο.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

και εμενα το βατραχακι αν το δω μεμονωμενα!!!αλλα αν εχει θεμα η βαφτιση τοτε αλλαζουν τα πραγματα!μπλε θα εβαζα αν το εκανα κοντα στη θαλασσα.αν το κανω σε εκκλησακι με πρασινο θα εβαζα πρασινο προσκλητηριο.

ωραίος συνειρμός ρε συμπεθέρα :)

Διαφημίσεις

δώσε ιδέες για θέμα...εσύ είσαι καλή σε αυτά :)

Αννουλα μου καλημερα! Τι επαθε ο αντρας σου κοπελα μου??? Δεν καταλαβα?Αυχενικο? Παντως ευχομαι μα γινει γρηγορα καλα κ να μην ειναι πολυ σοβαρο...

Οσο για το Ηρακλειο vs Χανια.. Δεν θυμομουν απο που εισαι ακριβως!!! Μια φορα εχω ερθει Κρητη πριν 8 χρονια.. Ηρακλειο μεναμε, κ περασαμε κ τελεια! Με τον Θοδωρη απο τοτε που τα φτιαξαμε προσπαθουμε να παμε διακοπες Κρητη αλλα ακομα δεν τα καταφεραμε! Για να δουμε τωρα! Αν κ δε με χαλαει να ερθω κ χειμωνα! Κ τοτε που ειχα ερθει, χειμωνας ηταν!!

Καλα, ασχετο παλι, αλλα πηρα τη φιλη μου να της ευχηθω για την κορη της που σας ειπα πως χρονιζει σημερα κ μου ειπε πως δεν θα κανει παρτυ, κ ουτε στην πιο μεγαλη κορη της εχει κανει ποτα που ειναι 3 χρονων... Το αποφευγει λεει λογω γριπης!!!!!!!!!!!!! Ξερετε πως στεναχωρηθηκα...! Το καημενο το παιδακι...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε??? Μαρακι καλημερα.. Εμανα μ αρεσει ο πριγκιπας...!

Ζωιτσα κακοριζικα τα πρωτα δοντακια του γιου σου! Ακουστε ενα περιεργο..Η κορη της φικης μου που σημερα χρονιζει, μολις της εσκασαν τα 2 κατω δοντακια!!!!!!!!!!!!!!! Κ το παιδι δεν θηλασε περαν τις 40 μερες...!

Κατα τ αλλα πως ειστε? Εμεις εχτες βολταραμε! Πηγαμε σ ενα παιδικο παρτυ, αλλα κατσαμε λιγο, γιατι μολις μαζευτικαν πολλα παιδακια ειπα να την κανω μ ελαφρα.. Πειτε, ειναι παραλογο? μηπως δεν επρεπε να παω καθολου? Η ειμαι υπερβολικη???

καλώς την...εξαρτάται την ηλικία του παιδιού...στην κόρη του νονού μας που έκλεισε 1 πήγαμε πριν μια βδομάδα...στα βαφτιστήρια μου που είναι 3 και 7 και πάνε σχολείο δεν θα πάω την κυριακή που έχουν γενέθλια και γιορτή αντίστοιχα...

γενικά αποφεύγω τα παιδάκια που πάνε σχολείο κλπ.

Αννουλα μου καλημερα! Τι επαθε ο αντρας σου κοπελα μου??? Δεν καταλαβα?Αυχενικο? Παντως ευχομαι μα γινει γρηγορα καλα κ να μην ειναι πολυ σοβαρο...

Οσο για το Ηρακλειο vs Χανια.. Δεν θυμομουν απο που εισαι ακριβως!!! Μια φορα εχω ερθει Κρητη πριν 8 χρονια.. Ηρακλειο μεναμε, κ περασαμε κ τελεια! Με τον Θοδωρη απο τοτε που τα φτιαξαμε προσπαθουμε να παμε διακοπες Κρητη αλλα ακομα δεν τα καταφεραμε! Για να δουμε τωρα! Αν κ δε με χαλαει να ερθω κ χειμωνα! Κ τοτε που ειχα ερθει, χειμωνας ηταν!!

Καλα, ασχετο παλι, αλλα πηρα τη φιλη μου να της ευχηθω για την κορη της που σας ειπα πως χρονιζει σημερα κ μου ειπε πως δεν θα κανει παρτυ, κ ουτε στην πιο μεγαλη κορη της εχει κανει ποτα που ειναι 3 χρονων... Το αποφευγει λεει λογω γριπης!!!!!!!!!!!!! Ξερετε πως στεναχωρηθηκα...! Το καημενο το παιδακι...

Γεια σου Μαριανθη μου!!!!! Δεν επαθε αυχενικο , αλλα καποιος δισκος της σπονδυλικης στηλης εχει πιαστει και δεν μπορει να περπατησει, κουτσαινει απο το δεξι ποδι. Μια χαρα ειναι και χειμωνας καλε, ειδικα Ηρακλειο, δεν καταλαβαινεις διαφορα απο καλοκαιρι, εννοω στον κοσμο και την κινηση της πολης. Στα Χανια πηγαμε περσι σε κατι βιλες (αγροτουρισμος και καλα) και κατεβηκαμε στην πολη Σαββατο βραδυ και δεν κυκλοφορουσε ψυχη, σαν ταινια τρομου ηταν...Φυσουσε και ειμασταν εμεις και ο κουκος!!!!!!! Γι αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα το Ηρακλειο μου....Εδω το Σαββατο κατακλυσμο να κανει δε θα μπορεις να περπατησεις απο τον κοσμο στη Δαιδαλου και Κοραη!!!!

ovvZp2.png

καλώς την...εξαρτάται την ηλικία του παιδιού...στην κόρη του νονού μας που έκλεισε 1 πήγαμε πριν μια βδομάδα...στα βαφτιστήρια μου που είναι 3 και 7 και πάνε σχολείο δεν θα πάω την κυριακή που έχουν γενέθλια και γιορτή αντίστοιχα...

γενικά αποφεύγω τα παιδάκια που πάνε σχολείο κλπ.

Και γω τα αποφευγω τα παιδακια του σχολειου και του παιδικου. Με τα μονα παιδακια που εχει ερθει σε επαφη η μπουμπου ειναι η ανιψια μου που ειναι 2,5 χρονων και του ξαδερφου μου το μωρο που ειναι 3 μηνων.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...