Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζουζουνες ξυπνησατε????

Σοφακι ο αντρουλης σου πολυ νωρις εβγαλε δοντακια,εσυ στον 8ο,αρα καπου ενδιαμεσα η μικρη θα σου τα εμφανισει!! :)

Σοφια και η δικια μου ειχε παρουσιασει ξηροδερμια(αλλα απο μλκ δικια μου,ειχα βαλει μαλακτικο προδερμ στα ρουχα) και μου ειχε συστησει η παιδιατροσ την emollient(καπως ετσι)της FrezyDerm...μεσα σε 2 μερες διορθωθηκε το προβλημα,,λιγο ακριβη ειναι(25)αλλα χαλαλι,την χρησιμοποιω μεχρι τωρα!

Μαρακι δεν ξερω,αλλα κουραστηκα,αν αρχισουμε και τις κρεμουλες μετα πιστευω δεν θα μου κακοφανει που θα σταματησω.Πιστευω πως και οι 5 μηνες ειναι αρκετοι!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρό μου, και ο δικός μου παρόλο που είναι στο δωμάτιό του, αν πεινάει, μου βάζει φωνές (δεν κλαίει αυτό το παιδί, μόνο φωνάζει!) να πάω να τον πάρω...αν μαχμουρλίζεται όπως λέω, δε μου φωνάζει και δεν τον σηκώνω...

πάντως ούτε μεις έχουμε πρόγραμμα...έχει στάνταρ το 22:30, 05:30 αλλά στο ενδιάμεσο μπορεί να ξυπνήσει αν δεν έχει φάει καλά στις 22:30 λόγω νύστας...

στάνταρ έχει φαγούρα και ξύνεται το μπουμπούκι...weleda έχω και γω και τα λατρεύουμε :) έχει μια πολύ καλή ενυδατική προσώπου που χρησιμοποιώ και τώρα θα παραγγείλω μια που είναι για κρύο και αέρα...

αχ και μένα 22:30-05:30 κοιμόταν...μπορεί και παραπάνω...και την έκανα τη βλακεία με το άγχος μου...

θα προσπαθήσω να το διορθώσω σιγά σιγά...

τι κόλπο είναι αυτό για το κρύο??? για δώσε λινκ!!!! που το βρίσκω???

αν γυρνάει πέρα δώθε, άστην...αν σου φωνάξει, τότε σήκωσέ την...

μην την χαιδεύεις καν, την πάτησα και γω, ξυπνάει και θέλει βυζί...

και αν βρουν βυζί, παίρνουν και ένα σνακ :)

για weleda www.bce-europe.com απλά άψογοι

γυρνάει και μουρμουράει σαν γριά...οπότε θεωρώ οτι ξύπνησε και τη σηκώνω για μαμ...

και καλημέρα σας! :)

επιτέλους βρήκα τον παπά! το αγαπάκι μου θα βαφτιστεί 6 ιουνίου στις 11 :)

αχ άντε με το καλό!!!

τι θέμα λες να έχεις στη βάφτιση???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το λαδάκι το έχεις; του κάνω μασάζ κάθε βράδυ και τρελλαίνεται...του το βάζω και στο πωπουδάκι, και στο πρόσωπο και το κάνει αστέρι!

πηρα την ενυδατικη λοσιον η οποια ειναι σαν λαδακι μαλακια κ ειναι τελεια!οταν της τριβω τα μπουτακια ξετρελαινεται!!!ακολουθησα κ τη συμβουλη σου κ την βαζω μπρουμυτα μετα το μπανιο κ της κανω μασαζ και χασκογελαει!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Μαρακι δεν ξερω,αλλα κουραστηκα,αν αρχισουμε και τις κρεμουλες μετα πιστευω δεν θα μου κακοφανει που θα σταματησω.Πιστευω πως και οι 5 μηνες ειναι αρκετοι!!

όπως αισθάνεσαι εσύ καλά, αυτό έχει σημασία...για μένα αν δεν δούλευα, θα το συνέχιζα...

πηρα την ενυδατικη λοσιον η οποια ειναι σαν λαδακι μαλακια κ ειναι τελεια!οταν της τριβω τα μπουτακια ξετρελαινεται!!!ακολουθησα κ τη συμβουλη σου κ την βαζω μπρουμυτα μετα το μπανιο κ της κανω μασαζ και χασκογελαει!

και αυτήν έχω :) με το λαδάκι παρατήρησα ότι ενυδατώνεται καλύτερα πάντως...

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

άντε να ετοιμάσω την παραγγελία και μετά να παραγγείλω και τους φακούς επαφής του άντρα μου επιτέλους!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσια εγω αυτο το φατσοβιβλιο με το ζορι να το μαθω,,ασε που το ξεχναω!

Σημερα εκνευριστηκα παρα πολυ,πηγαμε για μερικα ψωνια σ.μ και μολις γυρισαμε ψαχναμε για παρκιν.....εεεε αυτο που συμβαινει στην γειτονια μου δεν εχει προυγουμενο!!Ολοι οι ψευτομαγκες μαζευτηκανε εδω!!!Πιανουν τα παρκιν με μηχανακια,καρεκλες και οτι αλλο φανταστεις,ετσι ωστε οταν γυρισουν απο την δουλεια τους να βαλουν τα αυτοκινητα τουσ,,,ελεος ελεος ελεος!!!

Τι κανεις σε τετοιες περιπτωσεις?Αστυνομια να φωναξεις μπορουν να κανουν τπτ?Δεν νομιζω.Ο αλλος εχει 2 αυτοκινητα δυο μηχανες και σκεφτειτε τι κανει για να τα παρκαρει ολα αυτα,,,,,αν ηταν ετσι χαζοι ειναι ολοι αυτοι που πληρωνουν παρκιν?Αγοραζανε ενα σαραβαλο πενηνταρακι με 200 ευρω και κλειανε το παρκιν,,,,εγω παντως δεν μπορω να κανω κατι τετοιο,δεν μου παει η ψυχη,αλλα και παλι φοβαμαι...φφφφφφφφφφφφφ...εχε χαρη που εχω το παιδακι μου και φοβαμαι να μιλησω,ο κοσμος ειναι τρελος δεν ξερεις πως αντιδρα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

γυρνάει και μουρμουράει σαν γριά...οπότε θεωρώ οτι ξύπνησε και τη σηκώνω για μαμ...

αχ άντε με το καλό!!!

τι θέμα λες να έχεις στη βάφτιση???

άστην να δεις αν θα κλάψει ή φωνάξει ή αν θα ξανακοιμηθεί...

δεν ξέρω ακόμα το θέμα...έχω βρει πολύ όμορφα προσκλητήρια, το ένα έχει ένα ποδήλατο, το άλλο αερόστατο, το άλλο καράβι...

να σας τα ανεβάσω να μου πείτε γνώμες;

Διαφημίσεις

λοσιον σωματος ενυδατικη http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Baby-Kids-Milk-Lotion-200-ml.html

αφρολουτρο που δεν κανει αφρο το ριχνεις στο μπανιο κ εχει ηρεμιστικες ιδιοτητες (αυτο το εχω εγω)http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Bath-Baby-Children-200-ml.html

βοτανολουτρο που δεν κανει αφρο το ριχνεις στο μπανιο κ εχει ηρεμιστικες ιδιοτητες (αυτο το εχει η μαρια)http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Cream-Bath-Baby-Kids-200-ml.html

άστην να δεις αν θα κλάψει ή φωνάξει ή αν θα ξανακοιμηθεί...

δεν ξέρω ακόμα το θέμα...έχω βρει πολύ όμορφα προσκλητήρια, το ένα έχει ένα ποδήλατο, το άλλο αερόστατο, το άλλο καράβι...

να σας τα ανεβάσω να μου πείτε γνώμες;

ναι ναι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...