Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμ αυτό με το θηλασμό μου το κάνει και εμένα τώρα τελευταια και πονάει.....

βρε τα πιρανχάκια μας!!!:lol::lol::lol:

Η δικια μου κανει κατι περιεργα,,ρουφαει δυο τρεις γουλιτσες απο το στηθος.,σταματαει,κοιταει το πολυφωτο,γελαει,ξαναγυριζει στο στηθος...και ξανα μανα το ιδιο!!Αυτο γινεται για κανενα 10 λεπτο!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!

ζωιτσα εβγαλε τα πρωτα δοντακια ε?με το καλο και στα υπολοιπα!

εμας τιποτε ακομα βαζει δαχτυλα μεσα τριβει μονη της τα ουλα αλλα δοντακι δεν εχω δει ακομα...αναμενουμε.εγω ειχα βγαλει στον 8ο κ αντωνης στον 4ο.να δουμε.

παω να την ταισω.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα μανούλες!

αχ πολύ νυστάζω σήμερα....

το παιδάκι μου ούτε 2 μηνών δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα...

κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε για φαι στις 2 και στις 5...ξύπνησε και στις 8 αλλά της έβαλα πιπίλα και ακόμα κοιμάται. Λέτε και το βράδυ απλά να θέλει να πιπιλίσει και άδικα τη σηκώνω για τάισμα?

Πρέπει επειγόντως να της φτιάξω το δωμάτιο της...για να δω αν γκρινιάξει και καθυστερήσω να πάω, θα κοιμηθεί απο μόνη της???

και έχει κάνει και το προσωπάκι της όλο γρατζουνιές. Παρόλο που της κόβω τα νύχια σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, αυτυή καταφέρνει και γρατζουνιέται!!! Υποψιάζομαι μήπως έχει φαγούρα επειδή είναι λίγο ξηρό το προσωπάκι της. Την Τρίτη που θα πάμε παιδίατρο για τα εμβόλια θα της πω να μου δώσει μια ενυδατική να της βάζω μήπως και καλυτερέψει.

εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα δοντάκι να έρχεται! σάλια φυσικά πολλά έχει και όλα της τα παιχνίδια είναι μούσκεμα αλλά δεν έχω δει να φουσκώνει κάτι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

καλημερα σοφακι!!!βρε σοφακι μου γιατι το ξυπνας το παιδι μες στη νυχτα???βασικα ξερω γιατι,γιατι ειχα διαβασει την ιστορια σου αλλα νομιζω οτι εκει που το παιδι ειχε φτιαξει ενα ωραιο προγραμμα κ δεν ξυπναγε εσυ το ξυπνας να το ταισεις κ εκεινο μπορει να θελει να κοιμηθει με αποτελεσμα να του χαλας το προγραμμα.αυτο που ξερω κ εχω ακουσει 100 φορες απο παιδιατρους ειναι οτι τα τελειομηνα μωρακια δεν τα ξυπναμε να φανε!!!και εμενα ξυπναγε στις 4 της εβαζα πιπιλα κ κοιμοταν.τωρα πια δεν ξυπναει καθολου.εγω βεβαια ξερω με σιγουρια οτι δεν πειναει γιατι οταν πειναει μας ακουει ολος ο αλιμος!!!οχι ενταξει πλεον απλα γκρινιαζει δεν κλαιει ποτε.τελοσπαντων δεν ειναι δικη μου δουλεια να ανακατευομαι τη γνωμη μου σου ειπα...εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου!

ενυδατικη για το προσωπο εχω της weleda βασικα ολα τα καλλυντικα της weleda ειναι κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.ολα τα αλλα του εμποριου ειναι τιγκα στο χημικο.δεν τα εμπιστευομαι.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα κοριτσακια!!!

καλημερα σοφακι!!!βρε σοφακι μου γιατι το ξυπνας το παιδι μες στη νυχτα???βασικα ξερω γιατι,γιατι ειχα διαβασει την ιστορια σου αλλα νομιζω οτι εκει που το παιδι ειχε φτιαξει ενα ωραιο προγραμμα κ δεν ξυπναγε εσυ το ξυπνας να το ταισεις κ εκεινο μπορει να θελει να κοιμηθει με αποτελεσμα να του χαλας το προγραμμα.αυτο που ξερω κ εχω ακουσει 100 φορες απο παιδιατρους ειναι οτι τα τελειομηνα μωρακια δεν τα ξυπναμε να φανε!!!και εμενα ξυπναγε στις 4 της εβαζα πιπιλα κ κοιμοταν.τωρα πια δεν ξυπναει καθολου.εγω βεβαια ξερω με σιγουρια οτι δεν πειναει γιατι οταν πειναει μας ακουει ολος ο αλιμος!!!οχι ενταξει πλεον απλα γκρινιαζει δεν κλαιει ποτε.τελοσπαντων δεν ειναι δικη μου δουλεια να ανακατευομαι τη γνωμη μου σου ειπα...εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου!

ενυδατικη για το προσωπο εχω της weleda βασικα ολα τα καλλυντικα της weleda ειναι κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.ολα τα αλλα του εμποριου ειναι τιγκα στο χημικο.δεν τα εμπιστευομαι.

Δίκιο έχεις Τατιάνα μου αλλά εγώ τη σήκωσα για φαί μόνο 2 φορές στην αρχή που είχα το άγχος με το βάρος της. Απο τότε ξυπνάει απο μόνη της...δεν κλαίει...απλά γυρνάει πέρα δώθε και γιαυτό τη σηκώνω για μαμ! Ίσως να πρέπει ν την αφήνω λίγο και ν τη χαιδέυω μήπως ξανακοιμηθεί...αλλά όταν τη σηκώνω, τρώει λες και έχει να φάει 2 μέρες!!! αυτό με μπερδεύει....γιατί δεν είναι οτι χαζοπιπιλάει το στήθος για να υποθέσω οτι απλά νυστάζει...

τα weleda απο που τα έχεις πάρει??? μάλλον πρέπει να ετοιμάσω την προπληρωμένη γιατί θέλει και ο άντρας μου να του παραγγείλω φακούς επαφής!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

http://www.bce-europe.com/home/

και εμενα στριφογυρναγε κ της εδινα πιπιλα.τωρα πλεον σταματησε κ να στριφογυρναει...πολλα παιδακια παντως στριφογυρνανε τη νυχτα.κοιτα κ εγω αν της δωσω να φαει τη νυχτα θα φαει κ το μπιμπερο.απλα εφοσον εμαθε να μην ξυπναει για φαι μες στη νυχτα καλυτερα να μεινει ετσι.

κι εγώ μέχρι τότε της έδινα πιπίλα και κοιμόταν αλλά με ανησύχησε που δεν είχε πάρει πολύ βάρος και της πρόσθεσα το βραδυνό γεύμα....

που να φανταστώ οτι θα ήθελε φαί κάθε 3 ώρες μετα!!!!

σε πόσες μέρες τα στέλνουν αυτοί τα καλλυντικά???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν πειραζει σοφακι...δοκιμασε την πιπιλα ξανα εφοσον δεν εχει προβλημα βαρους κ θα τα καταφερεις.βασικα εγω θα την ταιζα περισσοτερο μεσα στην ημερα για να ειναι χορτατη κ δεν θα την ξυπναγα νυχτα...μια εβδομαδα εκαναν κ ειχε κ αργια.η παραγγελια εφυγε 4/1 και ηρθε 11/1.

Τρώει κάθε 2 ώρες μέσα στην ημέρα! πόσο παραπάνω να της δώσω??????

Θα δοκιμάσω να της κόψω το γέυμα των 3 με πιπίλα....ας ξυπνάει μόνο στις 5...

Συγνώμη που σε ζαλίζω βρε Τατιανάκι αλλά να ρωτήσω κάτι ακόμα?

εγώ θέλω κρέμα αλλάγματος, ενυδατική προσώπου, ενυδατική σώματος και αφρόλουτρο σαμπουάν.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιά είναι??? γιατί βλέπω 3-4- αφρόλουτρα και δεν ξέρω τη διαφορά τους...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

αχ πολύ νυστάζω σήμερα....

το παιδάκι μου ούτε 2 μηνών δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα...

κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε για φαι στις 2 και στις 5...ξύπνησε και στις 8 αλλά της έβαλα πιπίλα και ακόμα κοιμάται. Λέτε και το βράδυ απλά να θέλει να πιπιλίσει και άδικα τη σηκώνω για τάισμα?

Πρέπει επειγόντως να της φτιάξω το δωμάτιο της...για να δω αν γκρινιάξει και καθυστερήσω να πάω, θα κοιμηθεί απο μόνη της???

και έχει κάνει και το προσωπάκι της όλο γρατζουνιές. Παρόλο που της κόβω τα νύχια σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, αυτυή καταφέρνει και γρατζουνιέται!!! Υποψιάζομαι μήπως έχει φαγούρα επειδή είναι λίγο ξηρό το προσωπάκι της. Την Τρίτη που θα πάμε παιδίατρο για τα εμβόλια θα της πω να μου δώσει μια ενυδατική να της βάζω μήπως και καλυτερέψει.

εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα δοντάκι να έρχεται! σάλια φυσικά πολλά έχει και όλα της τα παιχνίδια είναι μούσκεμα αλλά δεν έχω δει να φουσκώνει κάτι!

μωρό μου, και ο δικός μου παρόλο που είναι στο δωμάτιό του, αν πεινάει, μου βάζει φωνές (δεν κλαίει αυτό το παιδί, μόνο φωνάζει!) να πάω να τον πάρω...αν μαχμουρλίζεται όπως λέω, δε μου φωνάζει και δεν τον σηκώνω...

πάντως ούτε μεις έχουμε πρόγραμμα...έχει στάνταρ το 22:30, 05:30 αλλά στο ενδιάμεσο μπορεί να ξυπνήσει αν δεν έχει φάει καλά στις 22:30 λόγω νύστας...

στάνταρ έχει φαγούρα και ξύνεται το μπουμπούκι...weleda έχω και γω και τα λατρεύουμε :) έχει μια πολύ καλή ενυδατική προσώπου που χρησιμοποιώ και τώρα θα παραγγείλω μια που είναι για κρύο και αέρα...

καλημερα κοριτσακια!!!

το λαδάκι το έχεις; του κάνω μασάζ κάθε βράδυ και τρελλαίνεται...του το βάζω και στο πωπουδάκι, και στο πρόσωπο και το κάνει αστέρι!

Δίκιο έχεις Τατιάνα μου αλλά εγώ τη σήκωσα για φαί μόνο 2 φορές στην αρχή που είχα το άγχος με το βάρος της. Απο τότε ξυπνάει απο μόνη της...δεν κλαίει...απλά γυρνάει πέρα δώθε και γιαυτό τη σηκώνω για μαμ! Ίσως να πρέπει ν την αφήνω λίγο και ν τη χαιδέυω μήπως ξανακοιμηθεί...αλλά όταν τη σηκώνω, τρώει λες και έχει να φάει 2 μέρες!!! αυτό με μπερδεύει....γιατί δεν είναι οτι χαζοπιπιλάει το στήθος για να υποθέσω οτι απλά νυστάζει...

τα weleda απο που τα έχεις πάρει??? μάλλον πρέπει να ετοιμάσω την προπληρωμένη γιατί θέλει και ο άντρας μου να του παραγγείλω φακούς επαφής!

αν γυρνάει πέρα δώθε, άστην...αν σου φωνάξει, τότε σήκωσέ την...

μην την χαιδεύεις καν, την πάτησα και γω, ξυπνάει και θέλει βυζί...

και αν βρουν βυζί, παίρνουν και ένα σνακ :)

για weleda www.bce-europe.com απλά άψογοι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...