Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα...Δεν ξερω αν προλαβα καμια...Ολα τα μωρακια το ιδιο συμπεριφερονται, τα ιδια κανει κ η δικια μου, τα χερια ολα μεσα και ο,τι κινειται και μπορει να το πιασει μεσα. Σημερα οπως τη σηκωσα μου εφαγε το πηγουνι!!!!! Ο Δημητρης εκανε την αξονικη, αυριο θα εχουμε τα αποτελεσματα, αλλα δεν ειναι πολυ θετικα, απο μια πρωτη ματια, θα χρειαστουν φυσικοθεραπειες και μια σειρα απο φαρμακα και ας ελπισουμε να περιοριστουμε εκει. Αυτα τα νεα μας...Ζωη με το καλο τα δοντακια σας, σαν να διακρινω και γω τα 2 μπροστινα κατω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Λιτσα πολυ χαιρομαι που πηγαινει καλυτερα με το σιροπι!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννουλα περαστικα στον αντρα σου.Καλα ειναι αν χρειαστουν μονο φυσιοθεραπειες.Πως την πατησε ετσι?

Να σου πω οτι δεν ξερουμε...Μια ωραια πρωια απλα δεν μπορουσε να περπατησει, αργησε να παει και στο γιατρο αφου νομιζε οτι θα περασει μονο του και επιδεινωθηκε η κατασταση...Αυριο θα εχουμε τα αποτελεσματα και θα παει παλι στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει. Εντωμεταξυ του ειπε ξεκουραση αλλα δεν μπορει με τη δουλεια και αστα...Πως παει το διαβασμα;;; Αρχισε η εξεταστικη;;;

ovvZp2.png

Καλησπερα...Δεν ξερω αν προλαβα καμια...Ολα τα μωρακια το ιδιο συμπεριφερονται, τα ιδια κανει κ η δικια μου, τα χερια ολα μεσα και ο,τι κινειται και μπορει να το πιασει μεσα. Σημερα οπως τη σηκωσα μου εφαγε το πηγουνι!!!!! Ο Δημητρης εκανε την αξονικη, αυριο θα εχουμε τα αποτελεσματα, αλλα δεν ειναι πολυ θετικα, απο μια πρωτη ματια, θα χρειαστουν φυσικοθεραπειες και μια σειρα απο φαρμακα και ας ελπισουμε να περιοριστουμε εκει. Αυτα τα νεα μας...Ζωη με το καλο τα δοντακια σας, σαν να διακρινω και γω τα 2 μπροστινα κατω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Λιτσα πολυ χαιρομαι που πηγαινει καλυτερα με το σιροπι!!!!!

χι χι χι σου έφαγε το πιγούνι ε? αχ ανυπομονώ να μου το φάει και εμενα το παιδάκι μου...

αχ μακάρι να έπεσαν "έξω" στην πρώτη αυτή εντύπωση οι γιατροι και να μην είναι τπτ σοβαρό...

θέλω να δω φωτο και απο τα δικά σας δοντάκια να τα καμαρώσουμε!

Ετσι ηταν και ο δικος μου αλλα δεν του εδωσα σημασια κοριτσια γιατι θεωρουσα οτι ειναι νωρις για δοντια!!!!!!!Μεχρι καποια στιγμη ανακαλυψα μια φουσκιτσα στο κατω ουλο σε 2 μερες ειχε φανει το πρωτο δοντι και μετα απο 2 μερες φανηκε και το δευτερο.Ενα αλλο που εκανε και επισης δεν εδινα σημασια ειναι οτι οταν τον θηλαζα με δαγκωνε...

Μαρακι ειναι κανονικα δοντια και μαλιστα μπορει να κοψω και το θηλασμο οπου να 'ναι...Ποναει πολυ πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χμμμμ αυτό με το θηλασμό μου το κάνει και εμένα τώρα τελευταια και πονάει.....

βρε τα πιρανχάκια μας!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

χι χι χι σου έφαγε το πιγούνι ε? αχ ανυπομονώ να μου το φάει και εμενα το παιδάκι μου...

αχ μακάρι να έπεσαν "έξω" στην πρώτη αυτή εντύπωση οι γιατροι και να μην είναι τπτ σοβαρό...

Τελεια αισθηση...Θα ξετρελαθεις αμα στο κανει...Μακαρι, αυτο λεω και γω, μακαρι να κανει μονο μερικες φυσικοθεραπειες και τελος...Δοντια ειναι 100% αλλα για το ποτε θα βγουν να φανουν δεν ξερω, αλλα μολις μπορεσω θα τα φωτογραφησω. Σημερα μας εφερε ο πεθερος μου μια επαγγελματικη μηχανη olympous για να φωτογραφιζουμε την μπεμπα και απο αυριο αρχιζει τρελη φωτογραφιση!!!!

ovvZp2.png

Κοριτσακια μου καληνυχτω, ο συζυξ κοιμαται στον καναπε και πρεπει να κανω τη νοσοκομα τωρα να τον βοηθησω να παμε μεσα!!!!! Φιλακια, τα λεμε αυριο!!!!

πω πω έχετε φωτογράφιση αύριο ε? τέλεια!!!!

καληνύχτα....και εγώ το κλείνω και κοιμάμαι...

Ετσι ηταν και ο δικος μου αλλα δεν του εδωσα σημασια κοριτσια γιατι θεωρουσα οτι ειναι νωρις για δοντια!!!!!!!Μεχρι καποια στιγμη ανακαλυψα μια φουσκιτσα στο κατω ουλο σε 2 μερες ειχε φανει το πρωτο δοντι και μετα απο 2 μερες φανηκε και το δευτερο.Ενα αλλο που εκανε και επισης δεν εδινα σημασια ειναι οτι οταν τον θηλαζα με δαγκωνε...

Μαρακι ειναι κανονικα δοντια και μαλιστα μπορει να κοψω και το θηλασμο οπου να 'ναι...Ποναει πολυ πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α καλορίζικα! Δεν χρειάζεται να κόψεις τον θηλασμό, θα προσαρμοστεί και όλα καλά :)

Περαστικά και πάλι κοριτσάκι, ελπίζω τα νέα αύριο να είναι πολύ καλά.

Τα 2 κάτω τα βλέπω και γω μέσα από τα ούλα αλλά δεν γρατζουνά τίποτα ακόμα :)

Διαφημίσεις

ο μπεμπουλίξ έφαγε τη μύτη του Γιώργου, έχω και φώτο :)

και μένα με πονάει όταν θηλάζει αλλά δεν το σύνδεσα με τα δόντια, παρά με την ανησυχία που έχει 2 μέρες τώρα και δεν κάθεται ακίνητος λεπτό...

Καλημεραααααααααα!!!!

Τι κανετε ζουζουνες??

Εχει μια ωριτσα που ξυπνησα,εκανα καφεδακι,επλεινα ενα χαλακι που εχω στη κουζινα-βεραντες(ναι ειμαι τρελη,παγωσα) και τωρα περιμενω να ξυπνησει το μικρο!!!

Ζωουλα βγαλατε δοντακια?Τελικα καλα μου ειπε η παιδιατρος πως αυτη ασπρη φουσκιτσα προμηνυει δοντακι,,,εμας παντως ακομη να το βγαλει!!Σημερα την περιμενουμε για εμβολιακι κ να μας δει κιολας!Την ζυγισα χθες,ηταν 6900,αφρατουλα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Τελεια αισθηση...Θα ξετρελαθεις αμα στο κανει...Μακαρι, αυτο λεω και γω, μακαρι να κανει μονο μερικες φυσικοθεραπειες και τελος...Δοντια ειναι 100% αλλα για το ποτε θα βγουν να φανουν δεν ξερω, αλλα μολις μπορεσω θα τα φωτογραφησω. Σημερα μας εφερε ο πεθερος μου μια επαγγελματικη μηχανη olympous για να φωτογραφιζουμε την μπεμπα και απο αυριο αρχιζει τρελη φωτογραφιση!!!!

Αχ ειναι τελειο...μου μασουλαει το πηγουνι εδω και 2 βδομαδες σχεδον...γαργαλιεμαι αλλα δεν συγκρινεται λεμε!!Αισθανομαι τα ουλακια της,,,με γεμιζει σαλακια το σκ@@@@το :)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...