Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Ειπα να δωσω και εγω το παρων για λιγο....Ελπιζω ολες και ολα τα μωρακια να ειστε καλα.

Εμεις ναι ειναι γεγονος εχουμε 2 μικρουλικα δοντακια στο κατω ουλο μπροστα.Οταν θα μεγαλωσουν λιγο ακομα θα βγαλω φωτο να δειτε!!!!!

Αυριο εχουμε και γιατρο να δουμε τι θα μας πει...

Σας καληνυχτω και εγω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε ειπα να μπω κι εω και δεν ειναι καμια σας???

Τα δικα μας νεα ειναι οτι αρχισαμε το συροπι για την παλινδομηση , σαν να εχει αχισει να τρωει λιγο καλυτερα , τα τελευταια 2 πρωινσ κοιμοματε μαζι με την μαμα μεχρι τις 10:30 που δεν εχει ξαναγινει. Κατα τα αλλα μας πιανουν κατι λογοδιαροιες σε τρε λες ωρες και μας πεθαινει!!

ΑΣυτα κοριτσακια

ΦΙλια πολλα καληνυχτα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ειπα να δωσω και εγω το παρων για λιγο....Ελπιζω ολες και ολα τα μωρακια να ειστε καλα.

Εμεις ναι ειναι γεγονος εχουμε 2 μικρουλικα δοντακια στο κατω ουλο μπροστα.Οταν θα μεγαλωσουν λιγο ακομα θα βγαλω φωτο να δειτε!!!!!

Σας καληνυχτω και εγω...

μπράβο σας, τα πρώτα σας δοντάκια... τι καλά! περιμένω να τα καμαρώσω και να μάθω και τα ευχάριστα απο τον doc αυριο!

Τι εγινε ειπα να μπω κι εω και δεν ειναι καμια σας???

Τα δικα μας νεα ειναι οτι αρχισαμε το συροπι για την παλινδομηση , σαν να εχει αχισει να τρωει λιγο καλυτερα , τα τελευταια 2 πρωινσ κοιμοματε μαζι με την μαμα μεχρι τις 10:30 που δεν εχει ξαναγινει. Κατα τα αλλα μας πιανουν κατι λογοδιαροιες σε τρε λες ωρες και μας πεθαινει!!

ΑΣυτα κοριτσακια

ΦΙλια πολλα καληνυχτα

μια χαρά και τα δικά σας νέα... το έχετε ρίξει στον ύπνο ε? σούπερ!

Διαφημίσεις

Σας καληνυχτω και εγω...

τωρα το ειδα εγω , μπραβο κοριτσακι!!!αντε και στα επομενα!!

Κι εμεις εχουμε πολλα σαλια βρε κ οριτσια και μονιμα εχει τις μπουνιτσες του στο στομα , τα δικα σας πως συμπεριφερονται??

ο νικόλας προσπαθεί να πιάσει ότι περνάει από μπροστά του και να το βάλει στο στόμα :)

α, και μασουλάει και τη γλώσσα του...

κουβερτες, πανια για γουλιες οτι υπαρχει στην ακτινα του χεριου μπαινει στο στομα

Διαφημίσεις

κουβερτες, πανια για γουλιες οτι υπαρχει στην ακτινα του χεριου μπαινει στο στομα

όλα τα παιχνίδια του, τα χέρια μου, η μπλούζα μου, ο λαιμός μου, τα κορδονάκια της φόρμας :tongue:

Ετσι ηταν και ο δικος μου αλλα δεν του εδωσα σημασια κοριτσια γιατι θεωρουσα οτι ειναι νωρις για δοντια!!!!!!!Μεχρι καποια στιγμη ανακαλυψα μια φουσκιτσα στο κατω ουλο σε 2 μερες ειχε φανει το πρωτο δοντι και μετα απο 2 μερες φανηκε και το δευτερο.Ενα αλλο που εκανε και επισης δεν εδινα σημασια ειναι οτι οταν τον θηλαζα με δαγκωνε...

Μαρακι ειναι κανονικα δοντια και μαλιστα μπορει να κοψω και το θηλασμο οπου να 'ναι...Ποναει πολυ πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...