Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας με κανατε πολυ χαρουμενη ναι ολα καλα θα πανε!

γιωτα η δικη μου γεννηθηκε 3080 και την πηραμε απο το μαιευτηριο 2750.στο ξαναλεω εχει καλο βαρος η δικια σου τζαμπα αγχωνεσαι γιατι δε παιρνεις τη παιδιατρο να σε ησυχασει?κ εγω περιμενω να δω ποσα θα βαλει συνολικα αυτο το μηνα κ να το πω στο παιδιατρο.

λια το μωρο θα το κρατησει η μαμα μου, κ ο συζηγος θα ρθει μαζι μου.

ανανιε ναι σοφια με λενε εχουμε κ αλλη σοφια εδω λογικο ειναι να μπερδευεσαι κ εγω εκανα καιρο να μαθω τα ονοματα!

μακμαρακι κουκλος ο μπεμπουλης να τον χαιρεσαι!

μαριανθη καλα αποτελεσματα να εχεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ananie , κατερίνα, Μαρία , λία ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σας λόγια! Θα κάνω υπομονή μέχρι τη δευτέρα που θα έρθει η γιατρός! Λία μου κλύσμα της το έκανα όλο μαζί. Την επόμενη φορά θα το κάνω όπως λες. Μαράκι κουράγιο με τις δουλειές. Μακ μαράκι να σου ζήσει ο μπεμπουθρίνος!! είναι γλύκας!Μαράκι είδα τώρα και το ροκάκι! άγριο μωρο!!!! Να σου ζήσει!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γεια σας κ παλι!

Μαρακι τι εννοεις?Να διλεξει καποιος αλλος τα 1α μας στολιδια???

Δεν ξερεις τι στραβοξυλο ειμαι γι'αυτο το λες!χεχεχεχε

Θα βαλω λαμπακια κ θα ....στολιζομαι εγω!!!!:P:p:D

Καλο κουραγιο με τοσες δουλειες!

:)

XFVjp2.png

Γεια σας κ παλι!

Μαρακι τι εννοεις?Να διλεξει καποιος αλλος τα 1α μας στολιδια???

Δεν ξερεις τι στραβοξυλο ειμαι γι'αυτο το λες!χεχεχεχε

Θα βαλω λαμπακια κ θα ....στολιζομαι εγω!!!!:P:p:D

Καλο κουραγιο με τοσες δουλειες!

:)

Aναστασια, ακουσα στραβοξυλο κ ηρθα!!! Ποσο δλδ? Γιατι εγω ουτε σουπερ μαρκετ δεε στελνω τον ιδιο μου τον αντρα...! Μιλαμε οτι παιρνει παξιμαδια κ στραβωνω!!! Αστα!! Ειμαι πολυ επιλεκτικη ειδικα στα τροφιμα κ γενικα τις ποιοτητας.. Αλλα ποιος θα τον μαθαινε να ψωνιζει, η πεθερα μου???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Aναστασια, ακουσα στραβοξυλο κ ηρθα!!! Ποσο δλδ? Γιατι εγω ουτε σουπερ μαρκετ δεε στελνω τον ιδιο μου τον αντρα...! Μιλαμε οτι παιρνει παξιμαδια κ στραβωνω!!! Αστα!! Ειμαι πολυ επιλεκτικη ειδικα στα τροφιμα κ γενικα τις ποιοτητας.. Αλλα ποιος θα τον μαθαινε να ψωνιζει, η πεθερα μου???

Ωραιααααα σε βρισκω!!!!:P

χαχαχαχαχα

Κοιτα...για ψωνια τον στελνω γτ μενω σε χωριο κ αν παω εγω σ/μ θα μου το κατσιασουν το μωρο(φτου φτου κ πιασιμο χεριων κλπ!:mad:)

Αλλα η λιστα που του γραφω για 5 πραγματα πιανει 1 σελιδα περιγραφη!!! πχ παξιμαδια-κριθαρενια-μικρα-μπουκιτσες-ολικης αλεσης-Τσ..ης(μην πω κ μαρκα!)-σε σακουλα διαφανη με λεπτομερειες πρασινες κ κιτρινες!χαχαχαχαχαχχαχαχαχχα

Οκ υπερβαλλω λιγο!:tongue:

pixie γεια σου!!Ειμαι η Αναστασια-νεα στην παρεα -κ εχω μια τσαχπινα 3 μηνων!

XFVjp2.png

να 'μαστε πάλι εδώ.Ουφ μόλις τελείωσα. Τον έκανα και μπανάκι γιατί χθες κοιμόταν και δεν ήθελα να τον ξυπνήσω και τώρα κοιμάται το πουλάκι μου.

Λία σαν τον Βέγγο δε λες τίποτα.Αλλά είπα μωρέ να τελειώσω σήμερα με τις δουλειές για να μην εχω ΣΚ τίποτα και να πάμε βολτίτσες με τον μπαμπάκα μας. ΚΙ εσύ ρε κορίτσι φύλλο;Μπράβο νοικοκυρούλα μου!!!Εμένα όσες φορές προσπάθησε να μου δείξει η μαμά μου, πάντα είχα κάτι να κάνω!!!!!χι χιχι.

Σοφάκι μου να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι όλα καλά θα πάνε αύριο, να μην ανησυχείς. Θα 'χεις και τον αντρούλη σου δίπλα οπότε μη σε νοιάζει τίποτα!!!!

Εγώ φασολάδα τρομερή έχω σήμερα. Ποια κοπέλα είπε για μακαρόνια-πίτσα-σουφλέ;Δίνω τα εύσημα.Αλλά ας όψεται ο θηλασμός!!!!!

Ρε κορίτσια κι εμείς αρχίζουμε να έχουμε πρόβλημα με τα κακάκια μου φαίνεται.Εκεί που τα έκανε 4,5 φορές τη μέρα, μπορεί και 6 τώρα απ' τη Δευτέρα έχουμε άλλο.Τη Δευτέρα δεν έκανε καθόλου, την Τρίτη το πρωί έκανε και λίγο το μεσημέρι, Τετάρτη απόγευμα μας γέμισε τα πάντα σκ... και από τότε πάλι τίποτα. Τι ξαφνικη αλλαγή είναι αυτή;Και να πω ότι άλλαξα κάτι στη διατροφή μου;όχι.Τώρα έφτιαξα χαμομήλι να πιω μπας και μας τα αμολήσει.Είδομεν.

Αχ κι εγώ θέλω σαν τρελή να στολίσω. Αύριο θα πάμε jumbo για περισσότερα στολίδια και από βδομάδα μια μέρα, να μπει και ο Δεκέμβρης θα στολίσω.

Μαράκι στο έγραψα και στο fb.Τέλειος ο μικρούλης σου!!!!Τα μαγουλάκια του με τρελαίνουν.

Μαριάνθη μου καλά έκαναν το αντιβιόγραμμα για να δουν ποια αντιβίωση είναι για το συγκεκριμένο ιό και να τον καταπολεμήσουν άμεσα.Περαστικούλια και πάλι.

Κοριτσάρες Καλησπέρα! Έχω πάθει πλάκα με όλες σας… είδα φωτο σας στο fb και πραγματικά είσαστε όλες κούκλες!!! Όσο για τα μωρά σας ε εκεί και εάν έπαθα πλάκα εύχομαι να είναι πάντα καλά και τυχερά!

Σοφία μου να δεις που θα πανε όλα καλά αύριο. Περαστικά επίσης σε όλα τα αρρωστούλικα.

Εμείς στολίσαμε την Κυριακή που μας πέρασε… το παιδί μας ξετρελαίνεται με κάθε είδους φως… οπότε καταλαβαίνεται τι έχει πάθει με τα φωτάκια στο δέντρο!!

Ananie μου δεν σε έχω ξεχάσει με τα παιχνίδια… ελπίζω να βρω χρόνο αργότερα η μέσα στο ΣΚ.

βουλα και ελευθερια σας ευχαριστω!

pixie καλησπερα και καλως ηρθες!ποτε γεννησες εσυ?αγορακι η κοριτσακι εχεις?

αχ η μικρη μου μαλλον κρυωμενη ειναι-δε νομιζω να προλαβε να τη κολλησει ο αντρας μου.κανει πρασινα κακακια τη τελευταια φορα με βλεννα δε ξερω αν ειναι κρυωμα η αν λογω της διαρροιας βγαζει τη χλωριδα του εντερου.ελπιζω μονο να επανελθει γρηγορα.κ ειναι κ πολυ ανησυχη σημερα δε καθεται πουθενα ολο αγκαλια κ βολτα θελει.κ τρωει κ με το ζορι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

βουλα και ελευθερια σας ευχαριστω!

pixie καλησπερα και καλως ηρθες!ποτε γεννησες εσυ?αγορακι η κοριτσακι εχεις?

αχ η μικρη μου μαλλον κρυωμενη ειναι-δε νομιζω να προλαβε να τη κολλησει ο αντρας μου.κανει πρασινα κακακια τη τελευταια φορα με βλεννα δε ξερω αν ειναι κρυωμα η αν λογω της διαρροιας βγαζει τη χλωριδα του εντερου.ελπιζω μονο να επανελθει γρηγορα.κ ειναι κ πολυ ανησυχη σημερα δε καθεται πουθενα ολο αγκαλια κ βολτα θελει.κ τρωει κ με το ζορι.

A ρε σοφακι εχεις τα δικα σου εχεις και την κορουλα σου κρυωμενη....Λοιπον φαε μπανανες μηλα ρυζι.... Μια φορα πρασινα αν εκανε δεν πειραζει.Πως κοιμηθηκατε χθες? ελπιζω να μην την πλησιασε την μικρη ο μπαμπας της...Περαστικα να ειναι σε ολους κοπελα μου

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εγω παντως κοριτσια επειδη λατρευω τα χριστουγεννα εχω ενα δεντρο 2 μετρα και οτι πιο παρδαλο στολιδι υπαρχει.Ετσι το δεντρο μου φερνει λιγο σε λατερνα αλλα εμενα μοθ αρεσει.

Εγώ φασολάδα τρομερή έχω σήμερα. Ποια κοπέλα είπε για μακαρόνια-πίτσα-σουφλέ;Δίνω τα εύσημα.Αλλά ας όψεται ο θηλασμός!!!!!

Καλα εγω και που θηλαζω τα τιμαω ολα αυτα δεν εχω προβλημα.....

Ρε κορίτσια κι εμείς αρχίζουμε να έχουμε πρόβλημα με τα κακάκια μου φαίνεται.Εκεί που τα έκανε 4,5 φορές τη μέρα, μπορεί και 6 τώρα απ' τη Δευτέρα έχουμε άλλο.Τη Δευτέρα δεν έκανε καθόλου, την Τρίτη το πρωί έκανε και λίγο το μεσημέρι, Τετάρτη απόγευμα μας γέμισε τα πάντα σκ... και από τότε πάλι τίποτα. Τι ξαφνικη αλλαγή είναι αυτή;Και να πω ότι άλλαξα κάτι στη διατροφή μου;όχι.Τώρα έφτιαξα χαμομήλι να πιω μπας και μας τα αμολήσει.Είδομεν.

Και εμεις για ενα φεγγαρι καναμε αμαν να τον δουμε να χεζει και μετα απο λιγο καιρο ειχε πεθανει στο σκατο...Μην ανησυχεις προς το παρων

Καλησπερα κοριτσια...Εγω σημερα εκανα γενικη καθαριοτητα με τη μαμα μου και εστειλα την μπεμπιτσα στην πεθερα. Ελαμψε το σπιτι μας...Αυριο ή την Κυριακη στολιζουμε Δεντρο....Τρελαινομαι για Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!! Αυριο εχουμε εμβολιο, ζυγιση κτλ και εχω αγωνια να δω το υψος και το βαρος της μικρης μου. Μαριανθη περαστικα με την ουρολοιμωξη...Αστα και γω αντιβιωση παιρνω γιατι εχω κολπικη φλεγμονη απο μικροβιο. Σοφια καλη επιτυχια στην επεμβαση.. Μακ να χαιρεσαι τον κουκλο σου...Ειναι υπεροχος...Θελω και γω να σας βαλω φωτο να δειτε τη μικρη, αν πεισω τον αντρα μου που βαριεται θα βαλω!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...