Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το διάβασα :(

δεν γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω!

αν γκρινιάζουμε και εμεις που εχουμε τα παιδακια μας στην αγκαλιά μας.... ε τότε τι να πω.... υπάρχει και Θεος, τουλάχιστον εγω ετσι πιστεύω, και θα μας τιμωρήσει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σκότωσες το δόλιο το ποντικαρεα , αχ δολοφόνε Πεπη…. Πάντως το συγκεκριμένο μιας και ζει (ζούσε.. :rolleyes:) στην έξοχη θα ήταν πιο καθαρό από ένα που ζει κέντρο Αθήνας (πλατεία Ομονοίας ας πούμε) πάντως κάνε καλό καθάρισμα κ απολύμανση μη σου έχει κουβαλήσει και παρέα !!!!

Αννούλα εύχομαι να μην έχει κάτι η μέση του άντρα σου και να είναι απλά κούραση….

Μαράκι σουπερ φωτος πολύ ωραίο μέρος , ε Κέρκυρα άσχημα θα ήταν..

Σοφακι να χαίρεστε τη νεραιδουλα σας !!!

Πες τα ρε Ελ, πόσο ανόητοι μπορεί να γίνουμε με μικροπράγματα όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα για να μας το υπενθυμίζουν :-(

Αννούλα περαστικά του, ευχομαι να ειναι όλα οκ.

Σοφία μου νατη χαίρεσαι, γερή και ευτυχισμένη πάντα!

Μαρία ειδα τις φωτο...πολυ ωραίες... και εσεις πανεμορφοι και τρισευτυχισμενοι.

.... Κατ μου καλά που εχω και εσενα και μου θυμίζεις.... τι κάνει το αστερι σου?

καλά δεν τις έβαλα για να λάβω φιλοφρονήσεις αλλά για να δώσω στα κορίτσια μια εικόνα πως ήταν το εκκλησάκι και το beach bar...α και παρεμπιπτόντως σας κότσαρα και μια την αφεντομουτσουνάρα μου μέσα σε ταχύπλοο (από την εκκλησία στο beach bar πήγαμε μέσω θαλάσσης!!! :) :) :))

Καλά είμαστε, το αλάνι μου έχει μάθει να κάνει πως βήχει ψεύτικα …. Με έχει τρελάνει εσείς ? Τι κάνει το Αγγελούδι σου ?

Είμαστε σε φάση ερεύνα αγοράς για καρεκλάκι φαγητού κ πάρκου ή παρκοκρεβατου… , Να ρωτήσω κάτι ? το καρεκλάκι φαγητού θέλω να χαμηλώνει σε ύψος και να βγαίνει ο μπροστινός δίσκος ώστε αργότερα να κάθετε κανονικά μαζί μας στο τραπέζι , γίνεται αυτό ? υπάρχει κάτι τέτοιο ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Θαρραλέα? Μπα ....Τι νόμισες ότι πήγα, το έπιασα και το στραγγάλισα ???:lol::lol:

Κόλλησε σε μια παγίδα με ειδική κόλλα που βάλαμε ....:wink: και έμεινε στον τόπο...

χα χα Χανιμπαλλ :). παντως φωναξε καποιον ειδικο για απολυμανσεις. εγω πριν παντρευτω εμενα με την μητερα μου. μπήκε και στο δικο μας σπιτι ποντικι και αμεσως μετα αφου το πιασαμε καλεσαμε ειδικο για απολυμανση. αυτός μας ειπε οτι τα ποντικια μολις βρουν τροφη σε ενα μερος ειδοποιουν και αλλα ποντικια να πανε εκει :|. περιττο οτι μερικες μερες μετα εμφανιστηκαν αλλα 2 τα οποια τα βρηκαμε νεκρα απο τα φαρμακα που ειχε τοποθετησει ο ειδικος !!!!

Χαίρετε!!!

γυρίσαμε κι εμείς απο τη βόλτα μας και τώρα κάθισα να δουλέψω λίγο γιατί πρέπει να παραδώσω κάτι σχέδια αύριο...

Κατερινάκι και Ελευθερία σας ευχαριστώ πολύ!!!

κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

μπήκ απλά για να ενημερώσω τις ενδιαφερόμενες οτι ρώτησα τιμές για τα cupcakes και μου είπε η κοπέλα που τα φτιάχνει οτι κοστίζουν 2 ευρώ αυτά με την ξαπλωτη νεράιδα (για νεράιδα με ενδιέφερε γιαυτό!) και 2,50 ευρώ με την τρισδιάστατη καθιστή νεράιδα αλλά χωρίς το ΦΠΑ!

όπως και να'χει σούπερ μου φαίνεται η τιμή και μάλιστα για 200-250 κομμάτια που τη ρώτησα, μου είπε οτι θα μου κάνει δώρο τη μεταφορά με courier!

Επίσης μου είπε οτι καλύτερα θα ήταν να την πάρω τηλ ωστε να μιλήσουμε να μου λύσει όλες τις ασπορίες και να καταλήξουμε μαζί στην καλύτερη δυνατή πρόταση γιαυτό που με ενδιαφέρει!

αυτά τα ολίγα....πάω να δουλέψω λίγο και ελπίζω να καταφέρω να μπω αργότερα! φιλιά!

(Μαράκι τέλειες ήταν οι φωτο του γάμου! δεν πρόλαβα να το σχολιάσω το μεσημέρι!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλά είμαστε, το αλάνι μου έχει μάθει να κάνει πως βήχει ψεύτικα …. Με έχει τρελάνει εσείς ? Τι κάνει το Αγγελούδι σου ?

Είμαστε σε φάση ερεύνα αγοράς για καρεκλάκι φαγητού κ πάρκου ή παρκοκρεβατου… , Να ρωτήσω κάτι ? το καρεκλάκι φαγητού θέλω να χαμηλώνει σε ύψος και να βγαίνει ο μπροστινός δίσκος ώστε αργότερα να κάθετε κανονικά μαζί μας στο τραπέζι , γίνεται αυτό ? υπάρχει κάτι τέτοιο ?

νομιζω οτι τα περισσοτερα ετσι ειναι

α τέλεια με τα cupcakes! στανταρ θα τα πάρω και γω...

σκέφτομαι μόλις καταλήξω στο προσκλητήριο/θέμα βάπτισης, να της τα στείλω και να μου προτείνει σχέδιο για το γλυκό...

φπα 19% είναι ε;

καλά δεν τις έβαλα για να λάβω φιλοφρονήσεις αλλά για να δώσω στα κορίτσια μια εικόνα πως ήταν το εκκλησάκι και το beach bar...α και παρεμπιπτόντως σας κότσαρα και μια την αφεντομουτσουνάρα μου μέσα σε ταχύπλοο (από την εκκλησία στο beach bar πήγαμε μέσω θαλάσσης!!! :) :) :))

εμένα μου αρεσει η αφεντομουτσουνάρα σου πειράζει?:?:

Διαφημίσεις

και ο δικός μας κάνει τετοια κόλπα... :tongue:.... ειναι μια χαρά χαίρεται τον μάμπά του αυτές τις μέρες... κάνουμε male bonding!!!

όσο για τα καρεκλάκια, πάρκα σιχάθηκα.... δεν θέλω άλλο!!! θα σου πουν καλύτερα οι άλλες μανούλες...

να μου φιλήσεις το γιο σου!

χα χα Χανιμπαλλ :). παντως φωναξε καποιον ειδικο για απολυμανσεις. εγω πριν παντρευτω εμενα με την μητερα μου. μπήκε και στο δικο μας σπιτι ποντικι και αμεσως μετα αφου το πιασαμε καλεσαμε ειδικο για απολυμανση. αυτός μας ειπε οτι τα ποντικια μολις βρουν τροφη σε ενα μερος ειδοποιουν και αλλα ποντικια να πανε εκει :|. περιττο οτι μερικες μερες μετα εμφανιστηκαν αλλα 2 τα οποια τα βρηκαμε νεκρα απο τα φαρμακα που ειχε τοποθετησει ο ειδικος !!!!

βρε σταματήστε την ποντικοσυζήτηση ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...