Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε βρε Πεπη επιτελους, τον εξοντωσες τον ποντικα!!!!! Παντως σε βρισκω πολυ θαρραλεα που τον σκοτωσες. Εγω ετσι και δω ποντικι ή κατσαριδα τρελαινομαι...Οχι μονο δεν πλησιαζω αλλα πιο πιθανο ειναι να τα σκοτωσει η μπεμπα παρα εγω...Καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν τυχον μπει κανενα τετοιο στο σπιτι μου!!!!!!!!

Θαρραλέα? Μπα ....Τι νόμισες ότι πήγα, το έπιασα και το στραγγάλισα ???:lol::lol:

Κόλλησε σε μια παγίδα με ειδική κόλλα που βάλαμε ....:wink: και έμεινε στον τόπο...

tLPhp3.png

αχ τι κουβέντα ανοίξατε καλέ! λοιπόν σιδέρωμα στοπ...έβαλα το φαγητό να γίνεται και περιμένω να ξυπνήσει και ο μπόμπιρας να φάει...μετά λέω να κάνω και κάνα μπάνιο...ο Γιώργης μου θα έρθει μετά τις 8...

τι άλλα;

Διαφημίσεις

αχ τι κουβέντα ανοίξατε καλέ! λοιπόν σιδέρωμα στοπ...έβαλα το φαγητό να γίνεται και περιμένω να ξυπνήσει και ο μπόμπιρας να φάει...μετά λέω να κάνω και κάνα μπάνιο...ο Γιώργης μου θα έρθει μετά τις 8...

τι άλλα;

Καλησπέρα!!! κλαψ κλαψ.... μολις ανοιξα το καινούργιο μας πολυμίξερ και .... έκοψα το δάχτυλο!!! λεπίδες οι λεπίδες.... χαχαχα... είδατε που σας τα λέω η κουζίνα και οτιδήποτε κουζινικό δε με γουστάρουν και εγώ επίσης!!! αυτά.... αύριο ήταν να παω στο γραφείο να μιλήσω με το boss αλλά με βλέπω να το ακυρώνω... ας τα πουμε τηλ. ή θα προτείνω συνάντηση σε καφέ.... δεν γουστάρω καν να δω το γραφείο μου άδειο και έρημο.... την προηγούμενη φορά που το είδα έπαθα καταθλιψη... :-(

σας διάβασα!

Καλησπέρα!!! κλαψ κλαψ.... μολις ανοιξα το καινούργιο μας πολυμίξερ και .... έκοψα το δάχτυλο!!! λεπίδες οι λεπίδες.... χαχαχα... είδατε που σας τα λέω η κουζίνα και οτιδήποτε κουζινικό δε με γουστάρουν και εγώ επίσης!!! αυτά.... αύριο ήταν να παω στο γραφείο να μιλήσω με το boss αλλά με βλέπω να το ακυρώνω... ας τα πουμε τηλ. ή θα προτείνω συνάντηση σε καφέ.... δεν γουστάρω καν να δω το γραφείο μου άδειο και έρημο.... την προηγούμενη φορά που το είδα έπαθα καταθλιψη... :-(

σας διάβασα!

αμαν βρε λατρεία! κοπηκες πολυ; εγω δεν συγκινηθηκα καθολου οταν πηγα γραφειο...ειμαι γαιδουρα;

ταιζω μπεμπουλιξ, λεγε νεα...

αμαν βρε λατρεία! κοπηκες πολυ; εγω δεν συγκινηθηκα καθολου οταν πηγα γραφειο...ειμαι γαιδουρα;

ταιζω μπεμπουλιξ, λεγε νεα...

όχι..... η συγκίνηση ήταν για το πόσο άλλαξε η ζωή μου και η κατάθλιψη που δεν μπορώ να με φανταστώ να δουλεύω με την ίδια ενέργεια και πάθος όπως πριν... θα σκέφτομαι συνέχεια το γιο μου ... τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι τώρα!!! χμμμμμ μέχρι και να κάνω άλλα πράγματα έχω αρχίσει να σκέφτομαι... δεν μπορώ να φανταστώ οτι θα τον αφήνω σε ξένα χέρια...:-(:sad::-(.... εχω καιρό μέχρι τότε θα δούμε....

ελα μη στενοχωριεσαι απο τωρα...ασε εμενα που επιστρεφω σε ενα μηνα :(

σε σκέφτομαι και εσενα τι νομίζεις? τουλάχιστον θα ξέρεις οτι θα είναι στα καλύτερα χεράκια που θα μπορούσες να τον αφήσεις... ;)

τι κάνετε? πως ήταν η μέρα σας?

Διαφημίσεις

κουραστικη...σιδερωνα...

ναι διάβασα... πάλι δεν θα ερθει η γυναίκα ε?...

ακουσες τι εγινε στην Αιτή??? ... κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι πόσο χαζοι είμαστε και παραπονιόμαστε για το παραμικρο..... :!:

Το σκότωσες το δόλιο το ποντικαρεα , αχ δολοφόνε Πεπη…. Πάντως το συγκεκριμένο μιας και ζει (ζούσε.. :rolleyes:) στην έξοχη θα ήταν πιο καθαρό από ένα που ζει κέντρο Αθήνας (πλατεία Ομονοίας ας πούμε) πάντως κάνε καλό καθάρισμα κ απολύμανση μη σου έχει κουβαλήσει και παρέα !!!!

Αννούλα εύχομαι να μην έχει κάτι η μέση του άντρα σου και να είναι απλά κούραση….

Μαράκι σουπερ φωτος πολύ ωραίο μέρος , ε Κέρκυρα άσχημα θα ήταν..

Σοφακι να χαίρεστε τη νεραιδουλα σας !!!

Πες τα ρε Ελ, πόσο ανόητοι μπορεί να γίνουμε με μικροπράγματα όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα για να μας το υπενθυμίζουν :-(

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...