Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Πιάστηκε το ποντικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ ένα μικρούτσικο ήταν..................

1257_animado.gif

Kι εγω το σκότωσα :|.

Πάντως έχει να γινει της απολύμανσης...............................................

2 μέρες και 2 νύχτες θα καθαρίζω...........

ΥΓ: Μην με μαρτυρήσετε στην WWF :wink:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

το καημενουλικο το ποντικακι.:):)

εγω παρατηρησα στην βιβλιοθηκη στο γραφειο,πισω απο καναπεδες(στους τοιχους)κατι μικρουλικα ζουζουνια...τελικα στο εντομοκτονο που διαβασα τις οδηγιες προκειτε για τα ''ψαρακια'' τα αναγνωρισα....πρεπει ομως να φυγω απο το σπιτι μια μερα ολοκληρη κ να ψεκασω...ειναι πολυ σιχαμερα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μπραβο ρε Πεπη ευτυχως!!!!

παραθετω και γιατροσοφι που βρηκα!

Ξέρετε ότι σκορπώντας λίγη σόδα, σε χώρους που υποπτεύεστε ότι μπαίνουν ποντίκια στο σπίτι ή το γκαράζ, τα απομακρύνει; Αλλά μετά λίγες μέρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σας σκούπα και μαζέψτε την.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

KΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Πιάστηκε το ποντικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ ένα μικρούτσικο ήταν..................

1257_animado.gif

Kι εγω το σκότωσα :|.

Πάντως έχει να γινει της απολύμανσης...............................................

2 μέρες και 2 νύχτες θα καθαρίζω...........

ΥΓ: Μην με μαρτυρήσετε στην WWF :wink:

Αντε βρε Πεπη επιτελους, τον εξοντωσες τον ποντικα!!!!! Παντως σε βρισκω πολυ θαρραλεα που τον σκοτωσες. Εγω ετσι και δω ποντικι ή κατσαριδα τρελαινομαι...Οχι μονο δεν πλησιαζω αλλα πιο πιθανο ειναι να τα σκοτωσει η μπεμπα παρα εγω...Καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν τυχον μπει κανενα τετοιο στο σπιτι μου!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

το καημενουλικο το ποντικακι.:):)

εγω παρατηρησα στην βιβλιοθηκη στο γραφειο,πισω απο καναπεδες(στους τοιχους)κατι μικρουλικα ζουζουνια...τελικα στο εντομοκτονο που διαβασα τις οδηγιες προκειτε για τα ''ψαρακια'' τα αναγνωρισα....πρεπει ομως να φυγω απο το σπιτι μια μερα ολοκληρη κ να ψεκασω...ειναι πολυ σιχαμερα

Απαπα και γω εχω δει καμια φορα ψαρακια και τα σιχαινομαι απιστευτα...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

λολ.....ψαχνοντας στο google βρηκα αυτο για τα ''ψαρακια''::::: ''αντι να χαιρεσε και να ευχαριστας που αυτα τα εντομακια διαλεξαν το σπιτι σου ως καταλληλο για να διαμεινουν, καθεσε και διαμαρτυρεσε και τα πατας κιολας? ξερεις ποσοι θα ηθελαν την τυχη σου?, πρεπει να εισαι πολυ γουρλης παντως, αυτα τα εντομα φερνουν γουρη και χρημα''

xaxaxaxa με τι τρεφονται αραγε για να τα πολλαπλασιασω??Δεν θα σκοτωσω ποτε κανενα ξανα :P

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Απαπα και γω εχω δει καμια φορα ψαρακια και τα σιχαινομαι απιστευτα...

poio sixamera k apo tis katsarides annoyla...mpliax

Επεξεργάστηκαν by Λια1111

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μπραβο ρε Πεπη ευτυχως!!!!

παραθετω και γιατροσοφι που βρηκα!

Ξέρετε ότι σκορπώντας λίγη σόδα, σε χώρους που υποπτεύεστε ότι μπαίνουν ποντίκια στο σπίτι ή το γκαράζ, τα απομακρύνει; Αλλά μετά λίγες μέρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σας σκούπα και μαζέψτε την.

Μπράβο Τατιάνα! Εγώ πάλι βρήκα ότι η λεβάντα και η μέντα τα απομακρύνει και έτσι πήγα χθες και αγόρασα ολόκληρη σακούλα και έβαλα λίγη γυρω από το κρεβατάκι το μωρού..

Τώρα όμως θα πάρω πιο δραστικά μέτρα, παγίδες έξω από το σπίτι, γάτες και θα αφήσω και μερικές μέρες τις παγίδες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι μήπως ο μικρούλης είχε και παρέα.......:rolleyes:

tLPhp3.png

λολ.....ψαχνοντας στο google βρηκα αυτο για τα ''ψαρακια''::::: ''αντι να χαιρεσε και να ευχαριστας που αυτα τα εντομακια διαλεξαν το σπιτι σου ως καταλληλο για να διαμεινουν, καθεσε και διαμαρτυρεσε και τα πατας κιολας? ξερεις ποσοι θα ηθελαν την τυχη σου?, πρεπει να εισαι πολυ γουρλης παντως, αυτα τα εντομα φερνουν γουρη και χρημα''

xaxaxaxa με τι τρεφονται αραγε για να τα πολλαπλασιασω??Δεν θα σκοτωσω ποτε κανενα ξανα :P

Γουρι και χρημα ε;;;; Να τα εκκολαψω τοτε βρε...Αντε λες να μας φερουν τα ψαρακια τα χρηματα για το γαμο;;; Δεν το ειχα σκεφτει...Παω αμεσως να βρω ενα να το ζευγαρωσω!!!!!!! χαχαχα

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...