Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki πολυ ωραιες οι φωτο σουπερ...!

εγω παιδια απ τη στιγμη που ο γαμος δεν εγινε ακριβως οπωσ τον ηθελα(κλειστος κ στο ναυπλιο) εκανα οτι μπορουσα αλλα σε λογικα κ οικονομικα πλαισια-χωρις το τραπεζι μας πηγε γυρω στα 10000.καλα ητανε δεν εχω παραπονο.η βαφτιση ομως θα γινει οπως τη θελω(βεβαια παλι ναυπλιο η κρητη ηθελα αλλα τεσπα).προειδοποιησα τους δικους μου οτι τραπεζι δε θα χει-μονο οικογενειες και νονα σπιτι μας-κ αν θελει τους συγγενεις να τους κανει ξεχωριστο τραπεζι-χεστηκα στα ποδια μου δε θα τους εχω παντως.στεναχωρεθηκε λιγο ο μπαμπας μου αλλα θα του περασει δεν ανησυχω.τωρα για το σοι του αντωνη του τα χω πει-ας μη τα τηρησει κ θα τα πουμε αργοτερα.

φιλια ηρθε ο αντρας του σπιτιου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρια τελειος γαμος, τελειος στολισμος, εσεις βεβαια, πολυ ωραιο το μπαρ...Αχ κατι τετοιο θελω και γω, οχι παραλια, αυτο που θελω ειναι ενα κτημα, λιγο πιο εξω απο το Ηρακλειο, καταπρασινο με γραφικο εκκλησακι, ωραια τραπεζια, τελειο φαγητο αλλα 60-70 ευρω το ατομο ειναι λιγο ακριβα. Αλλα εκει θελω, δεν μπορω μπουζουκερι κτλ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ο αντρας μου εδω και 15 μερες κουτσαινει και ολο λεει θα περασει, πηγε σημερα στο γιατρο και τον εστειλε επειγοντως για αξονικη, μαλλον του ειπε ειναι δισκος της μεσης που εχει χτυπησει. Αυτο μας ελειπε τωρα...Εγω εκανα δουλειες και η μικρη στην κουνια, αφου εφαγε το σεντονι, την κουβερτα και τα χερια της στο τελος αποκαμωμενη αποκοιμηθηκε!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Περαστικα αννουλα στον αντρουλη σου,ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο!!

εγω τελευταια πρεπει να ξυπνησω απο τις 7 για να κανω δουλειες,η μικρη δεν καθετε ουτε στο ριλαξ ουτε στο καροτσι,πουθενα,ολο γκρινια!

Χθες πηγαμε Mall,γκρινια και εκει,ενω αλλες φορες κοιμοταν,ηρεμουσε εκει!

Εντομεταξυ λεγαμε να παμε γκολντεν χολ,τελευταια στιγμη ειπαμε για μολ,,,μετα μαθαμε πως στο γκολντεν τηλεφωνησανε για βομβα,,,,,,τρομαρα που θα περναμε θεε μου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Περαστικα αννουλα στον αντρουλη σου,ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο!!

εγω τελευταια πρεπει να ξυπνησω απο τις 7 για να κανω δουλειες,η μικρη δεν καθετε ουτε στο ριλαξ ουτε στο καροτσι,πουθενα,ολο γκρινια!

Χθες πηγαμε Mall,γκρινια και εκει,ενω αλλες φορες κοιμοταν,ηρεμουσε εκει!

Εντομεταξυ λεγαμε να παμε γκολντεν χολ,τελευταια στιγμη ειπαμε για μολ,,,μετα μαθαμε πως στο γκολντεν τηλεφωνησανε για βομβα,,,,,,τρομαρα που θα περναμε θεε μου!!

Γεια σου Λια μου, σε ευχαριστω πολυ...Ελπιζω και γω να μην ειναι κατι, δεν τα μπορω αυτα, με αγχωνουν, ειδικα ο,τι εχει να κανει με μεση. Απαπα παλι καλα που δεν πηγατε, μονο η αναστατωση και ο πανικος θα εφτανε. Μωρε με τις μερες τους ειναι τα μπεμπακια μας, αλλοτε γκρινια και η δικια μου, αλλοτε ησυχια αλλοτε και τα δυο...

ovvZp2.png

τουλιπες κ εγω ηθελα αλλα δεν....κ ειχα δει μια τελεια ανθοδεσμη με τουλιπες!εβαλα ορχιδεες ομως που ηταν πολυ ομορφες κ πολυ απλες!αντε να δουμε τι θα κανουμε με τη βαφτιση...παντως τωρα που εχω γινει εξπερ σε αυτα θα τα οργανωσω ολα πολυ γρηγορα!αννουλα δειξε φωτο απο το κτημα που θες!η ονομα να το βρουμε εμεις!η εναλλακτικη λυση που εχεις ποσο κοστιζει το ατομο?δηλαδη αν κανει 40 κ το αλλο 60 στους 150 καλεσμενους η διαφορα θα ειναι 3000,δεν ειναι λιγα αλλα προκειμενου να γινει οπως το θες εγω θα το εκανα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Η μεση ειναι σοβαρο προβλημα,μακαρι να μην ειναι τπτ!

Αυριο θα κανουμε και το εμβολιακι μας..παλι θα σφιχτει η καρδουλα μου!Την πρωτη φορα ειχα παει στο μπανιο να μην βλεπω,,,αλλα τωρα ειμαι διπλα τηε κ της πιανω το κεφαλακι.......ηρεμει κατευθειαν.

χα χα χα ξυπνησε κ κανει φουσκιτσες με τα σαλακια της,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Η μεση ειναι σοβαρο προβλημα,μακαρι να μην ειναι τπτ!

Αυριο θα κανουμε και το εμβολιακι μας..παλι θα σφιχτει η καρδουλα μου!Την πρωτη φορα ειχα παει στο μπανιο να μην βλεπω,,,αλλα τωρα ειμαι διπλα τηε κ της πιανω το κεφαλακι.......ηρεμει κατευθειαν.

χα χα χα ξυπνησε κ κανει φουσκιτσες με τα σαλακια της,,,

Ωχ μωρε εμβολιο παλι...Α δεν τα μπορω τελειωσε, εκει εχω καταληξει. Ο συζυγος εξαφανιζεται, εγω της κραταω το χερι αλλα ποναει η καρδια μου να τη βλεπω να κλαιει...Υπομονη θα περασει και αυτο...Θα εχετε και ζυγισμα, μετρημα κτλ;;; Αν ναι, περιμενουμε τα νεα σας!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου εδω και 15 μερες κουτσαινει και ολο λεει θα περασει, πηγε σημερα στο γιατρο και τον εστειλε επειγοντως για αξονικη, μαλλον του ειπε ειναι δισκος της μεσης που εχει χτυπησει. Αυτο μας ελειπε τωρα...Εγω εκανα δουλειες και η μικρη στην κουνια, αφου εφαγε το σεντονι, την κουβερτα και τα χερια της στο τελος αποκαμωμενη αποκοιμηθηκε!!!!!!

περαστικά του Αννούλα και περιμένω νέα από την αξονική.

και γω έτσι τον παρατάω τον Νικόλα στην κούνια, μιλάει στο μόμπιλε, του φωνάζει γιατί δεν του απαντάει, σαλιώνει τα πάντα και μετά κοιμάται...αλλιώς δεν θα έκανα καμιά δουλειά :(

τουλιπες κ εγω ηθελα αλλα δεν....κ ειχα δει μια τελεια ανθοδεσμη με τουλιπες!εβαλα ορχιδεες ομως που ηταν πολυ ομορφες κ πολυ απλες!αντε να δουμε τι θα κανουμε με τη βαφτιση...παντως τωρα που εχω γινει εξπερ σε αυτα θα τα οργανωσω ολα πολυ γρηγορα!αννουλα δειξε φωτο απο το κτημα που θες!η ονομα να το βρουμε εμεις!η εναλλακτικη λυση που εχεις ποσο κοστιζει το ατομο?δηλαδη αν κανει 40 κ το αλλο 60 στους 150 καλεσμενους η διαφορα θα ειναι 3000,δεν ειναι λιγα αλλα προκειμενου να γινει οπως το θες εγω θα το εκανα....

Ενα απο αυτα τα δυο θελω και περισσοτερο το 2ο μου αρεσει.

http://www.ippikos.gr/?gclid=CIfn7KK8oZ8CFVtn4wodyD8pIw

http://www.kiposaisthiseon.gr/

ovvZp2.png

περαστικά του Αννούλα και περιμένω νέα από την αξονική.

και γω έτσι τον παρατάω τον Νικόλα στην κούνια, μιλάει στο μόμπιλε, του φωνάζει γιατί δεν του απαντάει, σαλιώνει τα πάντα και μετά κοιμάται...αλλιώς δεν θα έκανα καμιά δουλειά :(

Ευχαριστω Μαρακι, να εισαι καλα...Θα σας ενημερωσω το βραδακι για τα αποτελεσματα της αξονικης...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...