Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλη ερωτηση.. εχω να παω σε γεννεθλια 2χρονου αγοριου.. Τι να του παρω βρε κοριτσια???? Ρουχο? Ααχ, πολυ προβλημα η αγορα εδω... Τιποτα δεν εχουμε...

Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Γιορτή 2χρονου αγοριού ...Σκέφτομαι για καμια παιδική αφίσα γιατί παιχνίδια έχει άπειρα και ρούχα (και τέτοια του πήρα την προηγούμενη φορά)...ή μήπως και κανένα σετ σεντονάκια και μπουρνουζάκι ....χμμ δεν ξέρω, δεν ξέρω

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρεις εεε? Με καταλαβαινεις δηλαδη......... Τι να πώ? Απλά δεν περιμένα ότι θα μου συμβεί εμένα αυτό και με το μωρό στο σπίτι..........:(

Αν σε καταλαβαινω λεει!!! Ψαχναμε το ποντικι νουμερο 2 κ ειχε κρυφτει πισω στην αντισταση του ψυγειου!!! Μη σου περιγραψω το φονικο! Στο ποντικι νουμερο 3 ειχα ηδη φυγει απ το σπιτι... Βεβαια δεν ειχα το μωρο! Αλλα ακου κι αυτο! Στο σπιτι που ειμαι τωρα, ειχαμε ερθει οταν η αδερφη μου ηταν 6 μηνων κ καναμε μια προσθηκη ενα εξτρα δωματιο για μενα. Ημουν 15 χρ.. Ε! οι μαστορες γκρεμισαν τον τοιχο για να ενωθει το δωματιο, κ τα μπαζα δεν τα ειχαν μαζεψει με αποτελεσμα να εχει γεννησει ενα ποντικι κ να βρεθουν ολα μεσα στο σπιτι! Μολις το πηρα χαμπαρι η μανα μου, μας μαζεψε κ πηγαμε στο προηγ, σπιτι μες την πολη.. Απο τοτε ειχε να ρθει.. Τωρα εγω τι να σου πω.. Μ αρεσει εδω! Απλα δεν αφηνω ανοιχτα με τιποτα κ φροντιζω να εχω γατες... Μου φυγαν ομως ρε γμτ κ τωρα ψαχνω καινουριες!!!! Δεν εχεις γατες εσυ απ εξω? Ειναι η καλυτερη λυση!!!!

Μαρια τελειο!!! Κ σε σουπερ τιμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

:rolleyes:

μαρακι ποτε λετε για τη βαφτιση;

ειπα πιο πανω οτι σκεφτομαι μολις τελειωσει το λυκειο μαζι με το παρτυ της αποφοιτησης, στον Ιορδάνη ποταμο γιατι δεν ειμαστε για εξοδα! :P

χωρις πλακα τωρα: δεν ξερω! οργανωστε τα εσεις πρωτα να ερθω να παρω ιδεες και βλεπουμε

Διαφημίσεις

Μολις σκοτωσα 5 κουνουπια!!!! Γαιδουρια οχι κουνουπια!! Καλα ετσι κ μου ξανατσιμπισουν το παιδι θα φρικαρω!!! Μα καλα δεν θα ψοφισουν αυτα??

Η Μαριάνθη:

2408071ksrqjt08aq.gif

Αν σε καταλαβαινω λεει!!! Ψαχναμε το ποντικι νουμερο 2 κ ειχε κρυφτει πισω στην αντισταση του ψυγειου!!! Μη σου περιγραψω το φονικο! Στο ποντικι νουμερο 3 ειχα ηδη φυγει απ το σπιτι... Βεβαια δεν ειχα το μωρο! .................................................Απλα δεν αφηνω ανοιχτα με τιποτα κ φροντιζω να εχω γατες... Μου φυγαν ομως ρε γμτ κ τωρα ψαχνω καινουριες!!!! Δεν εχεις γατες εσυ απ εξω? Ειναι η καλυτερη λυση!!!!

!

Στο σπίτι αυτό έχουμε ένα χρόνο που μετακομίσαμε και λόγω εγκυμοσύνης δεν πήρα γάτες..που τις λατρεύω κιολας (αλλα όχι μέσα στο σπίτι).

Τώρα όμως θα πάω να βρώ οπωσδήποτε.....

Εγώ πάλι καταλαβαίνω τι περνάς με τα κουνουπια............έλεος.....

animated-mosquito.gif

και να ήταν μόνο αυτά

έχουμε και τεράστιες αράχνες και σκουλήκια..........

tLPhp3.png

Στο σπίτι αυτό έχουμε ένα χρόνο που μετακομίσαμε και λόγω εγκυμοσύνης δεν πήρα γάτες..που τις λατρεύω κιολας (αλλα όχι μέσα στο σπίτι).

Τώρα όμως θα πάω να βρώ οπωσδήποτε.....

Εγώ πάλι καταλαβαίνω τι περνάς με τα κουνουπια............έλεος.....

animated-mosquito.gif

και να ήταν μόνο αυτά

έχουμε και τεράστιες αράχνες και σκουλήκια..........

στα Καρπάθια μενεις;;;;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...