Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις πάλι είχαμε κανει το τραπέζα σε μια πολύ ομορφη αιθουσα της περιοχης (λόγω χειμωνα), που μολις ειχε ανοιξει(ήμασταν ο τριτος γαμος που διοργανωνε) με μολις 25 ευρω το ατομο! βέβαια τον Ιανουαριο ειναι πολύ οικονομικοτερα. αργοτερα αυτος ζητουσε 40€ το ατομο. το φαγητο ήταν πολυ καλο και οι μεριδες πλουσιες. άσε που είχαμε 400 ατομα και καμια 150αρια μας ειχαν ακυρωσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο εμενα για αρχη! ο νεαρος ειναι με τη γιαγια του σπιτι! θα μαθει για τα γενεθλια μολις παω το μεσημερι!:-(:P

εντάξει τότε!!! θα δώσω μέτριας έντασης ρούφηγμα! αν ήταν απο το γαμπρούλη μου θα τη ρουφούσα μέχρι τελικής πτώσης!!!

τέλεια! για cupcakes ξέρουμε τιμή;

όχι Μαράκι δεν ξέρω....αλλά θα τους στείλω μειλ όταν μπορέσω για να ρωτήσω!

ε φαντάζομαι κανένα 4άρι ευρώ το κομμάτι σίγουρα θα έχει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αααα καλα! Εχετε γελιο!!!! Ποπο βρε Πεπη, πιστεψε με ξερω τι περνας!!!! 3 μουσαφιριδες ειχα στο σπιτι πριν μετακομισω σ αυτο τωρα!!!

Μακ δεν ξερω αν σ ενδιεφερε το σπιτακι αλλα το πουλησε κι ολας!!! χαχαχα!!!

Σοφακι κ εγω 2 μπουμπουνιερες λεω, αλλα 1 για τους μεγαλους κ μια για τους μικρους!! Παντως εδω κοριτσια με 50 το ατομα εχεις φουλ μενου απο κετερινγκ. Ειναι σας λεω πολυ πιο οικομικα.. Δουλευα παλια κ σε ενα παραλιακο lounge-mi-x*so εστιατοριο, που ειχαμε δεξιωσεις γαμων απο Αθηναιους συνεχεια! Δε μου σκασε ο Τρυφων Σαμαρας κ μου ζητηγε Bayleys τρομαρα να του 'ρθει!!! Τον ειδα με το λεοπαρ κ σκιαχτικα!!!!

Αφηστε το αλλο... Γυρω στα 500 ατομα ειναι εμας δυστηχως ,κ λιγα λεω, ε θα το πουλησω κι εγω το σπιτι στο τελος να ησυχασουμε!!!!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Αααα καλα! Εχετε γελιο!!!! Ποπο βρε Πεπη, πιστεψε με ξερω τι περνας!!!! # μουσαφιριδες ειχα στο σπιτι πριν μετακομισω σ αυτο τωρα!!!

Μακ δεν ξερω αν σ ενδιεφερε το σπιτακι αλλα το πουλησε κι ολας!!! χαχαχα!!!

Σοφακι κ εγω 2 μπουμπουνιερες λεω, αλλα 1 για τους μεγαλους κ μια για τους μικρους!! Παντως εδω κοριτσια με 50 το ατομα εχεις φουλ μενου απο κετερινγκ. Ειναι σας λεω πολυ πιο οικομικα.. Δουλευα παλια κ σε ενα παραλιακο lounge-mi-x*so εστιατοριο, που ειχαμε δεξιωσεις γαμων απο Αθηναιους συνεχεια! Δε μου σκασε ο Τρυφων Σαμαρας κ μου ζητηγε Bayleys τρομαρα να του 'ρθει!!! Τον ειδα με το λεοπαρ κ σκιαχτικα!!!!

Αφηστε το αλλο... Γυρω στα 500 ατομα ειναι εμας δυστηχως ,κ λιγα λεω, ε θα το πουλησω κι εγω το σπιτι στο τελος να ησυχασουμε!!!!

δωσ'το να παει στο καλο και αυτο! :P

Ασε το αλλο! Μονο ο πατερας μου θα καλεσει τη μιση Πελοποννησο!!!! Τα αδερφια του τα ξαδερφια μου με τις οικογενειες τους, κατι ξαδερφια του πατερα μου... Χαμος!!! Στο τελος θα ναυλωσω κ καραβι!!! Γι αυτο σας λεω, δυστηχως η ευτηχως, αφου πρεπει να καλεστουν τα σογια, οσο πιο οικονομικα, τοσο το καλυτερο.... Κ μιλαμε για τους πρωτους συγγενεις, οχι μακρυνους! Τι να γινει... δανεικα ειν αυτα!

Αλλη ερωτηση.. εχω να παω σε γεννεθλια 2χρονου αγοριου.. Τι να του παρω βρε κοριτσια???? Ρουχο? Ααχ, πολυ προβλημα η αγορα εδω... Τιποτα δεν εχουμε...

κανενα εκπαιδευτικο παιχνιδακι;;;

με κυβακια και τα συναφη;:confused:

Διαφημίσεις

Αααα καλα! Εχετε γελιο!!!! Ποπο βρε Πεπη, πιστεψε με ξερω τι περνας!!!! 3 μουσαφιριδες ειχα στο σπιτι πριν μετακομισω σ αυτο τωρα!!!...............................

!

Ξέρεις εεε? Με καταλαβαινεις δηλαδη......... Τι να πώ? Απλά δεν περιμένα ότι θα μου συμβεί εμένα αυτό και με το μωρό στο σπίτι..........:(

tLPhp3.png

κανενα εκπαιδευτικο παιχνιδακι;;;

με κυβακια και τα συναφη;:confused:

Λες εε? καλο μου ακουγετε.. Τα playmobil ειναι ακαταλληλα ακομα? Σφηνοτουβλακια κ τετοια..? Δεν ξερω κ τι εχει!

Εν τω μεταξυ 7 η ωρα ειναι το παρτυ, θα παω στις 5 κ 7 θα παρω δρομο... Δεν θελω να ερθει σ επαφη με πολλα παιδακια.. Λογικο δεν ειναι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...