Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το σκέτη γλύκα στέλνει σε όλη την Ελλάδα ναι...και νομίζω οτι έχει 1,50 ευρώ το κομμάτι τα μπισκότα και 2 ευρώ ή 2,50 τα τρισδιάστατα μπισκότα.

ενταξει μια χαρα ειναι απο τιμες!!!δεν ειναι καθολου ακριβα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ εδώ που είμαι θα μου πάει γύρω στα 40-45 ευρώ το άτομο για το τραπέζι. Αλλά έχω να πληρώσω και ξενοδοχεία για τους καλεσμένους μια και οι δικοί μου θα έρθουν απο μακριά...

πολύ ωραία ιδέα είναι και τα cupcakes για γλυκό!

είναι πολύ όμορφα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Σοφία μου να χαίρεσαι το όμορφο κοριτσάκι σου!!!

sinefagelos.gif

σοφακι να σου ζησει η μπουμπουκα σου!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

κι εσείς να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!!

όντως Πέπη....τι έγινε...τον πιάσατε το Μίκυ?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κι εγώ εδώ που είμαι θα μου πάει γύρω στα 40-45 ευρώ το άτομο για το τραπέζι. Αλλά έχω να πληρώσω και ξενοδοχεία για τους καλεσμένους μια και οι δικοί μου θα έρθουν απο μακριά...

πολύ ωραία ιδέα είναι και τα cupcakes για γλυκό!

είναι πολύ όμορφα!

το ξενοδοχειο δεν εισαι υποχρεωμενη να το πληρωσεις...εγω εχω παει σε παρα πολλους γαμους στην επαρχια κ με μεγαλη μου χαρα πληρωσα το ξενοδοχειο!δεν με πειραξε καθολου.βεβαια αν διαθετεις τα χρηματα τοτε ναι ειναι μια πολυ ωραια κινηση να το κανεις!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ααα το σκετη γλυκα δεν στελνει ιουλιο κ αυγουστο!

Λογικό ακούγεται...

θα αλλοιώνονται τα γλυκά απο τη ζέστη οπότε ούτε να τα στείλουν στη σωστή κατάσταση θα μπορούν αλλά κι εσύ δε θα μπορείς να τα δώσεις στον κόσμο...θα λιώνει η ζαχαρόπαστα που χρησιμοποιούν για διακόσμηση.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πεπη μου τι εγινε με το ποντικι?

Τίποτα ακόμη δυστυχως:(:(:(

Χθες πήγαμε στη νονά μας αφού βάλαμε τις παγιδες αλλά τίποτα.

Πήρα ένα σωρό καθαριστικά αλλά τί να πρωτοκαθαρίσω?

Καλά αν δεν πιαστεί θα φωνάξω τους mousebusters.:(:(:(

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

το ξενοδοχειο δεν εισαι υποχρεωμενη να το πληρωσεις...εγω εχω παει σε παρα πολλους γαμους στην επαρχια κ με μεγαλη μου χαρα πληρωσα το ξενοδοχειο!δεν με πειραξε καθολου.βεβαια αν διαθετεις τα χρηματα τοτε ναι ειναι μια πολυ ωραια κινηση να το κανεις!

θέλω να το κάνω γιατί οι καλεσμένοι θα κάνουν κάμποσα χιλιόμετρα για να με τιμήσουν. Μην τους βάζω να πληρώνουν και ξενοδοχεία!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κ απο μενα! Σοφακι να τα εκατοστησετε κοπελα μου! Να τη χαιρεσαι!!

Βρε κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες που λετε??? Κι ελεγα κ εγω γιατι γινονται στη Παρο τοσοι πολλοι γαμοι απο Αθηναιους!!!! Εδω οι τιμες ξεκινανε απο 16 το ατομο χωρις τα ποτα, κ αν με ρωτησετε για στολισμους κολυμπιθρας.... κοροιδια!!!! Παρε τουλι που κοστιζει 2 ευρω, πληρωσε τα λουλουδακια κ δεστα μονη σου! Σιγα το δυσκολο!! Πεταμενα λεφτα! Εγω επειδη θα κανω γαμοβαφτισια σκευτομαι οτι θα εχω 1 προσκλητηριο, 1 μπουμπουνιερα, κ γενικα συμφερει.. Σκευτομαι ενα ωραιο beach bar.. Ειχε κανει εκει το παρτυ ο Ξαδερφος μου κ ηταν σουπερ! Ασε που θα εχω κ ορχηστρα καθ οτι τα ξαδερφια μου ειναι μουσικοι!!! Απο τζαζ μεχρι καλαματιανα! Παντως βρε κοριτσια οι γαμοι στην επαρχια δεν εχουν καμμια σχεση...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Τίποτα ακόμη δυστυχως:(:(:(

Χθες πήγαμε στη νονά μας αφού βάλαμε τις παγιδες αλλά τίποτα.

Πήρα ένα σωρό καθαριστικά αλλά τί να πρωτοκαθαρίσω?

Καλά αν δεν πιαστεί θα φωνάξω τους mousebusters.:(:(:(

πρώτα απ'όλα να απολυμάνεις οτι έρχεται άμεσα ή έμμεσα σε επαφή με τη μπέμπα...παιχνίδια, κούνια, όλα!

βέβαια αν δεν το πιάσετε δεν έχει νόημα γιατί θα πρέπει κάθε μέρα να καθαρίζεις...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες που λετε??? Κι ελεγα κ εγω γιατι γινονται στη Παρο τοσοι πολλοι γαμοι απο Αθηναιους!!!! Εδω οι τιμες ξεκινανε απο 16 το ατομο χωρις τα ποτα, κ αν με ρωτησετε για στολισμους κολυμπιθρας.... κοροιδια!!!! Παρε τουλι που κοστιζει 2 ευρω, πληρωσε τα λουλουδακια κ δεστα μονη σου! Σιγα το δυσκολο!! Πεταμενα λεφτα! Εγω επειδη θα κανω γαμοβαφτισια σκευτομαι οτι θα εχω 1 προσκλητηριο, 1 μπουμπουνιερα, κ γενικα συμφερει.. Σκευτομαι ενα ωραιο beach bar.. Ειχε κανει εκει το παρτυ ο Ξαδερφος μου κ ηταν σουπερ! Ασε που θα εχω κ ορχηστρα καθ οτι τα ξαδερφια μου ειναι μουσικοι!!! Απο τζαζ μεχρι καλαματιανα! Παντως βρε κοριτσια οι γαμοι στην επαρχια δεν εχουν καμμια σχεση...

σ'ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη μου!

κι εγώ γαμοβαφτίσια θα κάνω αλλά θα έχω 2 μπομπονιέρες. Μια για το γάμο και μια για τη βάφτιση.

κι εγώ επαρχία είμαι αλλά εδώ παίζουν άλλες τιμές!

εξαρτάται βέβαια και τι ζητάς!

πάντως 16 ευρώ το άτομο μόνο σε κανένα ταβερνάκι θα βρω! που για να χωρέσουν 200 άτομα θα χρειαστώ 3-4 ταβερνάκια!!! χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σ'ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη μου!

κι εγώ γαμοβαφτίσια θα κάνω αλλά θα έχω 2 μπομπονιέρες. Μια για το γάμο και μια για τη βάφτιση.

κι εγώ επαρχία είμαι αλλά εδώ παίζουν άλλες τιμές!

εξαρτάται βέβαια και τι ζητάς!

πάντως 16 ευρώ το άτομο μόνο σε κανένα ταβερνάκι θα βρω! που για να χωρέσουν 200 άτομα θα χρειαστώ 3-4 ταβερνάκια!!! χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...