Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

είδα άναψε η συζήτηση για τις βαφτίσεις ε?

πρέπει κι εγώ να οργανωθώ σιγά σιγά γιατί εμένα είναι εις διπλούν το τρέξιμο!

Πάντως δε θα μου πέσει βαρύ γιατί τα περισσότερα τα του γάμου τα είχα οργανώσει πέρισι πριν μάθω οτι είμαι έγκυος και για τα υπόλοιπα θα έχω τη χείρα βοηθείας της αδερφής μου!!!

αυτο σκεφτηκα κ εγω 2 μεγαλα μπουκετα!!μπαλονια ΟΧΙ.....

ναι παραλια θελουμε...ελεγα εκκλησια Αγ.Γεωργιος στο Καβουρι κ τραπεζι θα δουμε....οι επιλογες μου ειναι

Ιsland

Dreams

Grand Resort

Asteras

Ithaki

Akanthus

εχω ρωτησει κ τιμες και βλεπουμε....

Τατιανάκι στο Island θα κάνει τη βάφτιση μια κοπέλα απο ένα άλλο καφέ και είδα την τιμή και έφριξα!!! 92 ευρώ το άτομο!!!!

για διακόσμηση απέξω μπορείς να βάλεις 2 λευκά ποδήλατα που στο καλαθάκι τους να έχουν μια ωραία σύνθεση απο λουλούδια!!!

(δεν εννοώ κανονικά ποδήλατα έτσι????????)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παραμυθενια μου το ξερω!!!τοσο κανει...βασικα 92 + σερβιτορους+καλυμματα καθισματα+dj ++++++.....ολα τοσο κανουν περιπου.ασε στο γαμο ειχαμε δωσει 85 το ατομο....κ τωρα δεν το βλέπω να το γλιτωνω το 6000 κ παραπανω μονο για το τραπεζι.αλλα τι να κανουμε πρεπει να ευχαριστησουμε τους ανθρωπους που θα μας τιμησουν με την παρουσια τους....

μαρακι μου σε χιλιοευχαριστω για τις σελιδες!!!τις αποθηκευσα κ θα τις κοιταξω μετα με την ησυχια μου!

Επεξεργάστηκαν by sunny

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ελπίζω να τα αξίζουν τα λεφτά τους!!!!

πολύ ωραία είναι επίσης στο γκολφ της Γλυφάδας! παντρεύτηκε εκεί ο ξαδερφός μου και ήταν καταπληκτικά!! και νομίζω οτι του κόστισε 60-70 ευρώ το άτομο....δεν είμαι σίγουρη. Πάντως περάσαμε φανταστικά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σήμερα το αστεράκι μου γίνεται 4 μηνών!!!!!!!!!!

πότε πέρασαν 4 μήνες βρε παιδιά???????????

Να σου ζησει Σοφακι....Να το χαιρεσαι το μωρακι σου και παντα να ειναι ευτυχισμενο και υγιες!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει Σοφακι....Να το χαιρεσαι το μωρακι σου και παντα να ειναι ευτυχισμενο και υγιες!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο μενα...Βλεπω οι ετοιμασιες για βαφτισια καλα κρατουν ε;;;; Αχ και γω θελω να βαφτισω το καλοκαιρι, αλλα αν δεν υπαρξουν γρηγορα χρηματα δεν το βλεπω για φετος. Αυτη η εφορια μας εχει καταστρεψει καθε χρονο...Εμεις, οπως εχω ξαναπει, θα κανουμε και γαμο μαζι, σαν και σενα Σοφια μου, ε και το τραπεζι επιβαλλεται. Ατομα οχι πολλα γυρω στα 200 σκεφτομαστε, αλλα εκει που θελω ειναι ακριβα και πρεπει να εχουμε ενα ποσο στην ακρη, ε και μπομπονιερες, προσκλησεις κτλ κτλ (νυφικο δε λεω γιατι δε θα βαλω, τα μισω...) ολα αυτα στοιχιζουν. Ελπιζω ομως να τα καταφερουμε...Α επισης τι ωραια γλυκα εχει το σαιτ αυτο;;; Στελνει σε ολη την Ελλαδα;;;; Τιμες μαθαμε;;;; Ενημερωστε με καλε εσεις που τα ψαχνεται.

ovvZp2.png

ελπίζω να τα αξίζουν τα λεφτά τους!!!!

πολύ ωραία είναι επίσης στο γκολφ της Γλυφάδας! παντρεύτηκε εκεί ο ξαδερφός μου και ήταν καταπληκτικά!! και νομίζω οτι του κόστισε 60-70 ευρώ το άτομο....δεν είμαι σίγουρη. Πάντως περάσαμε φανταστικά!

εκει εκανα το γαμο μου το 2008!60-70 λιγα λες...παραπανω εκανε.εγω ειχα πληρωσει 85 με κατι αλλαγες στο φαγητο που ειχα κανει...απλα δεν θελω να παω παλι στο ιδιο!

Επεξεργάστηκαν by sunny

σοφακι μου να σου ζησει η μπεμπα σου!γερη κ δυνατη παντα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εκει εκανα το γαμο μου το 2008!60-70 λιγα λες...παραπανω εκανε.εγω ειχα πληρωσει 85 με κατι αλλαγες στο φαγητο που ειχα κανει...απλα δεν θελω να παω παλι στο ιδιο!

μάλλον πλήρωσε τόσα λόγω γνωριμίας....και μάλιστα με μπουφέ τεράστιο! αν έμενα Αθήνα εκεί θα πήγαινα...μου άρεσε πάρα πολύ με όλο το πράσινο γύρω!

Καλημερα και απο μενα...Βλεπω οι ετοιμασιες για βαφτισια καλα κρατουν ε;;;; Αχ και γω θελω να βαφτισω το καλοκαιρι, αλλα αν δεν υπαρξουν γρηγορα χρηματα δεν το βλεπω για φετος. Αυτη η εφορια μας εχει καταστρεψει καθε χρονο...Εμεις, οπως εχω ξαναπει, θα κανουμε και γαμο μαζι, σαν και σενα Σοφια μου, ε και το τραπεζι επιβαλλεται. Ατομα οχι πολλα γυρω στα 200 σκεφτομαστε, αλλα εκει που θελω ειναι ακριβα και πρεπει να εχουμε ενα ποσο στην ακρη, ε και μπομπονιερες, προσκλησεις κτλ κτλ (νυφικο δε λεω γιατι δε θα βαλω, τα μισω...) ολα αυτα στοιχιζουν. Ελπιζω ομως να τα καταφερουμε...Α επισης τι ωραια γλυκα εχει το σαιτ αυτο;;; Στελνει σε ολη την Ελλαδα;;;; Τιμες μαθαμε;;;; Ενημερωστε με καλε εσεις που τα ψαχνεται.

Κι εμείς γύρω στα 200 άτομα λέμε....δε θέλω παραπάνω με τίποτα! που και 200 πολλά μου φαίνονται!

πάντως αν αρχίσεις έρευνα γοράς απο τώρα, θα δείς οτι θα κερδίσεις σε πολλά...όλα υπάρχουν στη σωστή τιμή. Αρκεί να ψάξεις καλά!!!

εγώ πιστεύω πάντως οτι με 20.000 θα είμαι εντάξει. Ελπίζω να μη μου πάει παραπάνω!!!

το σκέτη γλύκα στέλνει σε όλη την Ελλάδα ναι...και νομίζω οτι έχει 1,50 ευρώ το κομμάτι τα μπισκότα και 2 ευρώ ή 2,50 τα τρισδιάστατα μπισκότα.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι μου να σου ζησει η μπεμπα σου!γερη κ δυνατη παντα!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου! κι εσύ οτι επιθυμείς για τη μικρούλα σου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α ωραια Σοφια, αφου στελνει σε ολη την Ελλαδα τελεια, εχω βαρεθει τα συμβατικα παστακια των βαφτισεων, θελω κατι ξεχωριστο για την πριγκιπισσα μου. Εγω πιστευω οτι γυρω στις 15.000 θα μας παει εμας (ειναι πιο φτηνα εδω η τιμη στο ατομο απο τα ποσα που γραφετε), ελπιζω να τα καταφερουμε!!!!!! Το θελω πολυ να το κανω την ημερα των γενεθλιων της...Θα δουμε!!!!!

ovvZp2.png

Κι εγώ εδώ που είμαι θα μου πάει γύρω στα 40-45 ευρώ το άτομο για το τραπέζι. Αλλά έχω να πληρώσω και ξενοδοχεία για τους καλεσμένους μια και οι δικοί μου θα έρθουν απο μακριά...

πολύ ωραία ιδέα είναι και τα cupcakes για γλυκό!

είναι πολύ όμορφα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μάλλον πλήρωσε τόσα λόγω γνωριμίας....και μάλιστα με μπουφέ τεράστιο! αν έμενα Αθήνα εκεί θα πήγαινα...μου άρεσε πάρα πολύ με όλο το πράσινο γύρω!

οντως λογω γνωριμιας θα πληρωσε τοσο γιατι οι τιμες δεν ειναι αυτες....ναι ειναι πολυ ωραια!!βασικα δεν καταλαβαινεις οτι εισαι στην αθηνα!και εγω γιάυτο το ειχα διαλεξει...και εκανα κ το γαμο στην εκκλησια που υπαρχει μεσα στο γκολφ, τον Αγ.Δημητριο....εχει κ το τρενακι που σε παει στην εκκλησια κ εχει πολυ πλακα!

τωρα εκει που εισαι δεν ξερω τι τιμες παιζουν....αλλα σιγουρα φθηνοτερα απο εδω οποτε με 20.000 θα εισαι ενταξει.εγω ειχα πληρωσει 20.000 για τραπεζι κ ολα τα υπολοιπα (νυφικο,στολισμος,παπουτσια) αλλα 13.000.νομιζω γυρω στα 30κατι μας ειχε παει.ακριβουτσικα αλλα τα αξιζαν τα λεφτα τους....

Α ωραια Σοφια, αφου στελνει σε ολη την Ελλαδα τελεια, εχω βαρεθει τα συμβατικα παστακια των βαφτισεων, θελω κατι ξεχωριστο για την πριγκιπισσα μου. Εγω πιστευω οτι γυρω στις 15.000 θα μας παει εμας (ειναι πιο φτηνα εδω η τιμη στο ατομο απο τα ποσα που γραφετε), ελπιζω να τα καταφερουμε!!!!!! Το θελω πολυ να το κανω την ημερα των γενεθλιων της...Θα δουμε!!!!!

μια χαρα θα τα καταφερετε κ θα ειναι ολα τελεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...