Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχα χαχαχαχα... ε είδες? δεν θα ήθελες να γινει οπως το ηθελες? αυτο λέω ... και επίσης εμείς πιεζομαστε και οι 2 απο άλλους και πιο πολυ ο Νικος που εκείνος θέλει να κάνει το χατίρι της μάνας μου, ενώ και αυτός θέλει να γίνει οπως εγώ.... και μαλλον θα κάνουμε το χατίρι της λόγω της αρρώστιας, απλά πιέζομαι.... μαλλον θα κατεβάσω κανα μπουκάλι ουισκυ πριν....

Ειδικά τη βάφτιση τη θεωρώ πολύ ιδιαίτερο μυστήριο και δεν θέλω να γίνει πανηγύρι, ελπίζω , όποτε σε καταλαβαίνω …

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιο σε αυτο!!!στον λουμπαδιαρη πηγα μεγαλη παρασκευη περυσι εγκυος στην μπεμπουλα κ ημουν πολυ συγκινημενη!!!σκεφτομουν ποσο ηρεμα ηταν εκει κ θα ποσο θα ηθελα να βαφτιζα το παιδακι μου εκει....τελικα μαλλον καταληγουμε νοτια γιατι μας βολευει!

χι χι χι και εγω εγκυούλα όλο καπου εκεί τριγυρνούσα.... τόσο ήσυχα λες και δεν είσαι στην Αθήνα αν και είναι στο κέντρο....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

15 και 13 μήνες καλέ δεν είναι γρήγορα! :) μέσος όρος το 13 και αργά το 15...στο λέω γιατί είχα κουβέντα με τον παιδίατρο γιατί ο Νικόλας είναι πολύ εύκαμπτος (πόδια στο κεφάλι ένα πράμα) και μου είπε ότι θα αργήσει να περπατήσει και όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε μετά τα πρώτα του γενέθλια...

η μικρούλα του νονού μας περπατάει από 10 μηνών και προχθές στα πρώτα της γενέθλια έριχνε κάτι χορούς με το gummy bear απίστευτους :D :D :D :D

ωραια μ αρεσει που το θεωρουσα κ νωρις!!!:tongue:θα δουμε.εχω την αισθηση οτι θα περπατησει γρηγορα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσια!

εγω με τη βαφτιση σχεδον τελειωσα.τα προσκλητηρια ειναι ετοιμα αν θελετε δωστε μου τις διευθυνσεις σασ να σασ στειλω.μπομπονιερες θα της εχω τελος του μηνα.γλυκακια απο ενα φιλο του αντωνη.και μου μενει ο φωτογραφος(αυτος που ειχα στο γαμο ειναι παρα πολυ καλος αλλα για ψηφιακο αλμπουμ ζηταει 850-που να τα βρω τωρα δε ξερω) και στολισμος που εχω βρει αλλα ζηταει 500.ε μη τρελλαθουμε κιολας ψαχνω κατι πιο οικονομικο.κατι εχω στο νου μου...θα δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...