Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

check... αλλαξα εικονα στο προφιλ μου οεο?

Σοφάκι καλή επιτυχία για αυριο και οσο το δυνατο λιγοτερο πονο να εχεις! περαστικα και στον συζυγο!

και εγω σημερα θα παρω τηλ την γυναικα να ερθει να πλυνει τζαμια, πατζουρια, να κρεμασει και κουρτινες για να στολισουμε! θα ανταλλαξουμε φωτος απο τα στολισμενα σπιτια μας????

mak Μαράκι βλέπω στο avatar ένα γλυκό ζουζουνακι και στο facebook τη πιο γλυκιά μαμά. Κορίτσια περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει με το facebook. Αν κάνω κάποιο λάθος με τα εδώ ονόματα συγχωρήστε με

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Τι κουκλι που ειναι Μαρια!!!Πολυ ωραια φωτο!!!

Θελω κ εγω κουτσομουρεεεες!Τωρα που το ειπες..Εχω 2 μηνες να φαω ψαρια:o.Μονο τονο σε κονσερβα...

Λια πιτα ε!!!?Θα κουραστεις αλλα θα αξιζει μαλλον τον κοπο!

XFVjp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια μου αν και δεν φαίνεται πολυ καλα στην φωτο γιατι εχει χαμηλωμενα τα ματακια του... μμμμ... θα βαλω και μια στο φεις μπουκ, μπορει να την αλλαξω και αυτη.....:cool:

mak Μαράκι βλέπω στο avatar ένα γλυκό ζουζουνακι και στο facebook τη πιο γλυκιά μαμά. Κορίτσια περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει με το facebook. Αν κάνω κάποιο λάθος με τα εδώ ονόματα συγχωρήστε με

καλα... ο δικος σου ο θεος τα πηρε ολα απο εσενα και απο τα jumbo bebe? ο αντρας σου φιλικη συμμετοχη και ουτε????:P

Διαφημίσεις

Σοφάκι καλή επιτυχία για αυριο και οσο το δυνατο λιγοτερο πονο να εχεις! περαστικα και στον συζυγο!

και εγω σημερα θα παρω τηλ την γυναικα να ερθει να πλυνει τζαμια, πατζουρια, να κρεμασει και κουρτινες για να στολισουμε! θα ανταλλαξουμε φωτος απο τα στολισμενα σπιτια μας????

Να χαρω εγω παιδι!!!!! Κοιτα πως μεγαλωσε, αλλαξε η μουριτσα του... Μπραβο Μαρακι μου! Να σου ζησει, για ακομα μια φορα...

Δεν πιστευω να μας τον εβαλες για αγγελια, που ηθελες προχθες να τον δωσεις?χαχαχχαχαχχαχαχα

Καλημερα σ ολα τα μωρακια κ τις μανουλες.. Σοφακι ευχομαι ολα καλα στην επεμβασουλα, κ περαστικα. Στα αρρωστακια ευχες για αναρρωση, καθως εχει τοσο ωραιες μερες, να γινουν γρηγορα καλα λοιπον, κ να αρχισουν τις βολτες πανω κατω...

Ευχαριστω ολες τις κοπελες που μου ευχηθηκαν περαστικα! Να στε καλα βρε κοριτσια, Σημερα το βραδυ θα εχω την απαντηση, καθως θα κανουν λεει αντιβιογραμμα για να δουν λεει τι μικροβιο ειναι!!! Βρε τι παθαμε! Τατι συνεχεια νερα πινω...τουλαχιστον εγινε λιγοτερο βασανιστικο... Εγω βασικα πιο πολυ αγχωθηκα μη μου πουν να κοψω το θηλασμο.. Δεν αντεχω να τραβαω με το θηλαστρο για πολυ.. Θα δουμε... Τι αλλα εσεις? Παω να ριξω μια ματια, παλι καποια θα ξεχασα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Λοιπόν...γυναίκα δεν ήρθε γιατί χθες βράδυ εισήχθη το παιδί της με πνευμονία στο σισμανόγλειο και περιμένουν αποτελέσματα αν είναι η νέα γρίππη. Οπότε πάπαλα από βοήθεια, γιατί σιγά μη τη βάλω την άλλη βδομάδα σπίτι...οπότε από νέο χρόνο και βλέπουμε!

Οπότε απίθωσα τον πρίγκηπα στην κούνια με την πιπίλα και το μόμπιλε, νιαούρισε αρκετά και τελικά κοιμήθηκε (και είναι και 3.5 ώρες νηστικό) για να καθαρίσω το σπίτι.

Μου έμεινε ακόμα η κουζίνα, το ένα μπάνιο, ένα πλυντήριο άπλωμα και 4 πλυντήρια σίδερο :-(

Πάω να τον ξυπνήσω να φάει (αν δεν μου κρατάει μούτρα)

Καλημερα κοριτσια!!!Σημερα δουλιτσες εε???

Στολιζετε κιολα σιγα σιγα???!!!Τελεια!!!

Εμενα μεχρι περσι δεν μου αρεζαν τα Χριστουγεννα(Αφηστε..δεν ξερω γτ!!!!) οποτε φετος, που λογω μπεμπας αρχισαν να μου αρεσουν, δεν εχω ουτε 1 στολιδι!!!!!!!!Μονο κατι τραπεζομαντηλα!!!

Κ επειδη δεν την αφηνω πουθενα(δε θα εχει κ να φαει αλλωστε!) δεν θελω να την παω σε κλειστο χωρο με κοσμο ωστε να ψωνιζαμε...!Του χρονου λοιπον!!

Κοπελα μου σορρυ που "πεταγομαι" αλλα....Εχει παρει σχεδον 2,5 κιλα απο τη γεννηση!!!!Με θηλασμο???!!!!!Ξερεις ποσο τελειο ειναι αυτο????Σε μολις 3 μηνες!!!!!!!

Γτ στενοχωριεσαι καλη μου???Η μπεμπουλα σου σε λιγο θα διπλασιασει το βαρος γεννησης!!!Αλλα μωρακια κανου 6 μηνες να το πετυχουν αυτο!!!Μην την συγκρινεις με αλλα νινακια που γεννηθηκαν μεγαλυτερα!:)

Βρε στείλε κάποιον σε jumbo και ikea να σου πάρει! Κρίμα να μην στολίσετε πρώτη χρονιά του παιδιού!

Γιώτα έχει δίκιο η Αναστασία! Μη συγκρίνεις με τον δικό μου καθιστό βούδα που βγήκε από το μαιευτήριο 3.5 κιλά! Και ποτέ μη συγκρίνεις αγόρια με κορίτσια! Μια χαρά είναι η μεμπούλα και να είσαι ήρεμη γιάτί την αγχώνεις :rolleyes:

Καλά ομορφαίνει το σπλαχνάκι σου συνέχεια! Γλύκας είναι και στο είπα από την πρώτη στιγμή ότι σου μοιάζει!

Και ναι εγώ έχω τόση χαρά φέτος, που και να μη θέλατε θα σας έβαζα φώτος :) θα πάρουμε κι άλλα φωτάκια φέτος :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...